Dorney Park

Dorney Park
Dorney er 90 miles fra Philadelphia.

Dorney Park tilbyder sjov for hele familien i både dens forlystelsespark og vandland, alle bekvemt placeret mindre end 90 miles fra New York City og Philadelphia.

Historie

Hvad der begyndte som en sommer udvej udvidet til at omfatte forlystelser og attraktioner i sidste ende blev til forlystelsesparken, som det er i dag. I 1860 Solomen Dorney forudsat hans park som fiskeri destination med otte ørred damme og picnic lunde. Af 1870 Dorney udvidede sit begreb ved at indføre spil, legeplads og mekaniske forlystelser, en lille zoo, et hotel og en restaurant. Af 1900-tallet, Dorney solgt sin park og flere attraktioner blev tilsat, herunder en karrusel i 1901, "Coaster" (senere omdøbt Thunderhawk) i 1923, og andre karneval-type rides gennem årene. I 1985, parken åbnede Wildwater Kingdom vandland, og i 1989, verdens højeste træ rutschebane dengang, Hercules, blev rejst (coaster var dog fjernet i 2003). , Cedar Fair Entertainment Company købte i 1992 parken, og flere forlystelser og attraktioner blev tilsat, herunder Steel force rutschebane, Dominator, Camp Snoopy, Talon, Meteor, Hydra hævn, og yderligere vandrutsjebaner på Wildwater Kingdom.

Dorney Park

Med 200 hektar gys forlystelser og familie forlystelser, vand attraktioner, mad og underholdning, vil familier med at finde, at denne park har alle de elementer til en sjov ferie.

Rides

Der er aldrig mangel på rides på Dorney - om du kan lide spændingen ved et af de ti rutsjebaner eller er på udkig efter mere familievenlige billetpris.

  • Voodoo: Et af de nyeste rutsjebaner i parken, Voodoo giver masser af muligheder for skrig, da det klatrer 184 meter og når hastigheder på op til 70 miles i timen. Dette var tidligere placeret på Six Flags Ohio.
  • Wildwater Kingdom: Badelandet indeholder 22 vandrutsjebaner, to bølge pools, to dovne floder, rør forlystelser, og tre børn 'legeområder.
  • Camp Snoopy: Snoopy og Peanuts bande vil begejstre unge besøgende i parken med forlystelser som Charlie Browns Swing, Little Convoy, Snoopy Bounce, og Woodstock s Airmail.
  • Den Whip: en tilbagevenden til enklere gange, The Whip er den ældste tur i parken - glæde (og spinding) fans siden 1920.
  • Thunderhawk: Parkens første rutschebane hed oprindeligt Coaster fra 1923 til 1989. Turen blev omdøbt Thunderhawk og det stadig fortsætter med at begejstre moderne ryttere.
  • Thunder Creek Mountain: Denne flume ride er et dagligt syn i parken, kaster ryttere ned en våd og vild kursus.
  • Talon: Som en af de højeste og længste omvendte coastere i det nordøstlige vil Talon ikke skuffe spændende tur fans - med en proptrækker, lodret loop og en nul-tyngdekraft loop.
  • Cedar Creek Cannonball: Kravl ombord en gammeldags jernbane tur, der snor sig gennem parken.
  • Hydra hævn: Gæster kan ikke bekæmpe spændingen fra denne floorless rutschebane, og byder på en upside-down inversion efter ryttere forlade lanceringen station, en 105 dropfod, og hastigheder på op til 53 miles i timen.

Derudover, midtvejs spil, en antik karrusel, et pariserhjul, kid mellemstore Rutschebaner, og en række af karneval forlystelser runde ud parkens tilbud.

Underholdning

Live shows er altid sker i parken, som ligger på enten Camp Snoopy ("Peanuts Camp Snoopy Show" og "Peanuts Meet & Greets") eller på Center Stage. Center Stage har musikalske anmeldelser som "Rewind", "Pulse" og "Boogie Down Band."

Mad

Fødevarer er aldrig en mangelvare på Dorney Park - med mere end 40 fødevarer steder, der tjener alt fra snacks til sandwich, vil gæsterne aldrig være langt fra velsmagende behandler. Både spise-in og walk-up restauranter på stedet samt fritstående kiosker for sultne park gæster.

Visiting Dorney

Parken opererer fra begyndelsen af ​​maj til slutningen af ​​oktober.

Billetter

Generelle adgangskrav og årskort giver adgang til både forlystelsespark og Wildwater Kingdom. Generel optagelse i sommersæsonen er $ 37 selvom gæsterne kan betale betydeligt mindre, hvis de besøger tidligere på sæsonen (være klar over, dog, at vandland er ikke åben i det meste af maj). Junior eller Senior optagelse er $ 20, uanset hvad den dato sagen. Andre adgangskrav planer er også tilgængelige, herunder to-dages adgangskort priser og Starlight Optagelse (efter 03:30 eller 05:00, alt efter parkens lukketid).

Dorney Park
Årskort og kuponer giver store besparelser.

Årskort

Årskort giver værdifulde besparelser, da gæsterne kan nyde ubegrænset adgang til parken for en lav pris. Sæsonen pass omfatter både Dorney Park og Wildwater Kingdom optagelse samt parkering. Regelmæssige passerer for gæster 48 tommer eller højere er $ 96 mens Junior / Senior passerer for gæster tre eller ældre, der er under 48 inches eller gæster 62 og ældre er $ 60 år. The Cedar Fair Platinum Pass er til rådighed mod et ekstra gebyr, men giver adgang til alle andre Cedar Fair forlystelsesparker og fem separate-gate vand parker.

Dorney Park Rabatkuponer

Dorney Park byder på masser af muligheder for rabatter, herunder kuponer fra de deltagende område restauranter (Dunkin 'Donuts, Burger King, Subway) og om særligt afmærkede Pepsi-produkter. Derudover er tilgængelige fra de deltagende supermarkeder, såsom ACME Supermarkeder, Weis, konger og Mr. Z er diskonteret billetter. AAA medlemmer kan også modtage rabatter, men billetterne skal købes fra en deltagende AAA kontor, ikke ved indgangen til parken. Militære rabatter er typisk tilgængelig, når et gyldigt militær billedlegitimation præsenteres.

Kontakt Information

For mere information, herunder en park kort, kalender og andre oplysninger, kan interesserede enkeltpersoner besøge den officielle hjemmeside på DorneyPark.com, opkald (610) 395-3724, eller skriv til parken på:

Dorney Park & ​​Wildwater Kingdom
3830 Dorney Park Road
Allentown, PA 18104

.