Doral

Doral
The Spa at Doral

Doral Golf Resort og Spa, der ligger i hjertet af Miami, sidder på 650 hektar af regenereret swampland. Den legendariske resort tilbyder deluxe indkvartering, fem mesterskabet golfbaner, og et luksuriøst spa. Den udvej har været vært en PGA golf mesterskab siden 1962 og har været en favorit af Hollywood-berømtheder og entertainere i næsten et halvt århundrede.

Om Doral Resort

Doral Golf Resort og Spa har 693 værelser og suiter, alle indrettet til opbrud varme og komfort. Alle værelserne har aircondition, en rummelig balkon eller terrasse, computer dataporte og high-speed internet adgang, en hårtørrer, kabel-tv, værdiboks på værelset, og en batterioplader til kamera eller laptop-batterier.

Doral
Et Spa Suite at Doral

The Spa

Den europæiske Spa at Doral er designet til at ligne en romersk have. Anlægget tilbyder over 100 forskellige spa-behandlinger og har 52 spa behandlingsrum. Blandt ofrene er et par massage, en traditionel svensk massage, massage sampler, en række ansigtsbehandlinger, og "Doral Aroma Transformation". Spaen har sit eget fitnesscenter samt en stab af ernærings- og fitness-eksperter. Spaen omfatter også en jacuzzi, boblebad, koldt bassin, dampbad, sauna og privat solterrasse. Spaen har indendørs pool er smukt anlagt med brusende vandfald og værter gratis vand aerobic hele dagen. Restauranten på spa Doral har en række sunde, men lækre tilbud.

Andre faciliteter

Doral har fem 18-hullers championship golfbaner, herunder den legendariske "Blå Monster", og Greg Norman designet "Great White" kursus. Resortet byder på noget for golfspillere på alle niveauer samt en golfskole, proshop og driving range.

Den Arthur Ashe Tennis Center på Doral har 11 domstole med forskellige overflader, i en tropisk indstilling. Centrets faciliteter inkluderer en beboer professionel, en tennis skole, en pro shop, og en 24-timers Restringing service.

Andre faciliteter på resortet kan nævnes "Den Blå Lagune" akvatisk rekreative område, en tropisk tema badeland med flere rutschebaner, boblebad, og flere poolområder. Tyve poolside cabanas er spredt over hele parken. Gæsterne kan også drage fordel af fiskeri i et af Doral s 40 søer og børnene vil elske aktiviteterne på "Camp Doral" kids center.

Dining

Resortet byder på en bred vifte af spisemuligheder. Blandt dem er:

  • Windows på den grønne - Beliggende på 18. green på "Blue Monster" golfbane, denne elegante spisested tilbydes Continental køkken med en fantastisk udsigt over kurset gennem gulv-til-loft vinduer.
  • Bungalou s Bar and Grill - udsigt over "Blue Lagoon" akvatiske område, denne afslappede restaurant serverer et udvalg af caribiske specialiteter, smoothies, og ø-inspirerede cocktails.
  • Atrium - Spa restaurant serverer elegant vises, velsmagende og sunde retter. Gæsterne kan spise i deres klæder.
  • Champions Sports Bar - Beliggende i nærheden af "Blå Monster" golfbane, denne afslappede bar og grill serverer sandwich og lette forretter og tilbyder udendørs siddepladser og en fuld cigar markering.

Rejse Doral

Doral Golf Resort og Spa er bekvemt placeret blot syv miles fra Miami International Airport. Den udvej er også inden for en kort køretur fra syd Florida strande, Miami Beach og Florida Keys. Feriestedet tilbyder en række spa, golf, og tennis pakker.

Kontakt Information

Doral Golf Resort and Spa
4400 NW 87th St.
Miami, FL 33178
305 592-2000
800 713-6725