Doner brugte bøger

Doner brugte bøger

Hvis du leder efter en måde at hjælpe en nonprofit organisation, men ikke har de økonomiske midler til at gøre en monetær gave, kan du ønsker at donere brugte bøger, som du ikke længere har brug for en velgørende organisation, der kan sætte dem til god brug eller sælge dem som en måde at generere midler til programmer og projekter.

Fordele donere bøger

Hvis du har hylder fyldt med bøger, som du allerede har læst, og sandsynligvis ikke vil bruge i fremtiden, er der ingen grund til at lade dem sidde der og samle støv. Når du er færdig med en bog, kan det helt sikkert blive sat til god brug af en velgørende organisation.

Realiseringen af ​​denne type donation er en fantastisk måde at yde støtte til en velgørende sag, som du tror på, uden at skulle pådrage sig et direkte ud af lommen regning. Da du allerede har købt bøgerne, vil gaven ikke koste dig noget. Dog kan din generøsitet have en positiv indvirkning på den organisation, der modtager donationen.

Giv projektressourcer

Donationer af bøger kan hjælpe nonprofits reducere driftsomkostninger. Efter alt, mange nonprofits levere tjenester, der kræver forskellige typer af bøger. Uden donationer, vil midlerne skulle tildeles købe læsning materialer. Når folk donere brugte bøger, kan organisationerne udnytte de tilgængelige midler til andre formål.

Assist med fundraising indsats

Bestil donationer kan også hjælpe nogle organisationer rejse penge. Nonprofits der driver genbrugsbutikker, for eksempel, kan sælge brugte bøger som en måde at hæve penge. Selv organisationer, der ikke har sparsommelighed butikker kan hæve penge ved at sælge bøger i rode salg eller via online fundraising auktioner. Nogle grupper, især biblioteker og skoler, endda holde brugte bogsalg én eller to gange om året.

Ideer til Hvor kan donere brugte bøger

Selvom det ikke er hver nonprofit organisation accepterer doneret bøger, er du sikker på at kunne finde flere agenturer i dit lokalområde, der vil være glade for at modtage de elementer, du vil dele. Som med nogen produkter, som du gerne vil donere, er det bedst at tage kontakt med repræsentanter for de organisationer, du overvejer og forhøre sig om deres behov. Lad dem vide, hvad slags bøger, du har til rådighed, og spørge, om sådanne gaver accepteres. Hvis svaret er nej, bede om anbefalinger fra andre organisationer, som kan have behov for elementerne.

Eksempler på steder, der kan være glade for at give dig mulighed for at donere brugte bøger kan nævnes:

  • Skoler: De fleste offentlige og private skoler vil være glade for at acceptere donationer af bøger, der er passende for alder og læsning niveauer af deres elever. De kan udnytte brugte bøger kan bruges til at lagerføre biblioteket, giver supplerende læsestof for lærere og elever bruger eller udbyder dem til salg som et fundraising projekt.
  • Ronald McDonald House: Ronald McDonald House 'giver et sted for familier at bo, når de er klare med oplevelsen af at have et barn indlagt langt fra deres hjem. De giver legeområder for børn, der opholder sig i hjemmet med deres forældre, så donationer af bøger, legetøj og andre genstande, der kan hjælpe med at holde tingene så normalt som muligt for søskende til alvorligt syge børn er meget værdsat.
  • Pædiatriske afdelinger: Hospitaler, der specialiserer sig i pædiatrisk pleje kan være helt tilfredse med at modtage donationer af børnebøger deres unge patienter kan læse og nyde. Doneret bøger og legetøj kan give timers afstresning til børn, der har at blive indlagt.
  • Unge Grupper: Kirkens ungdomsgrupper og service klubber ofte holde rode salg som en måde at skaffe penge til at finansiere mission ture og andre typer af aktiviteter. Da bøger er populære emner, de grupper, der forbereder sig på en fundraising yard salg vil sætte stor pris på at modtage doneret bøger til at sælge.
  • Velgørende sparsommelighed butikker: Mange almennyttige organisationer opererer sparsommelighed butikker som en måde at finansiere deres aktiviteter. Kontakt din lokale Goodwill eller Frelsens Hær sparsommelighed butik eller lignende butik, for at finde ud af de bærer bøger. Hvis det er tilfældet, vil din donation sikkert blive værdsat.

Husk, at velgørende organisationer har begrænsede ressourcer. Vær forberedt på at levere de bøger, du ønsker at donere til organisationen selv i stedet for at forvente en repræsentant til at besøge dit hjem eller kontor i person.

Hold regnskab med din donation

Sørg for at holde ordentlig donation optegnelser, hvis du håber på at kunne afskrive gave på din skat. Lav en liste over de bøger, du donerer og bede om en velgørende donation kvittering, når du leverer produkter til organisationen. Fastgør listen til modtagelse og gemme det med dine andre skatteindtægter, så du og din revisor har alle de nødvendige oplysninger til at kræve donation som et skattefradrag, hvis det er hensigtsmæssigt at gøre det.