Domænenavne: udløb domæner Tips

Domæne Udløb fortrydelsesfristen

Udløbet Domænenavne udløber ikke nøjagtigt på den dato, du kan finde ved hjælp af en domæne whois. Registratoren selskaber vil normalt give en afdragsfri periode (alt fra 2 uger til 40 dage), og så er der en anden 30 dage afdragsfri periode ydet af registreringsdatabasen, før et domæne er tilgængelige for offentligheden igen.

* For at være sikker på at du kan få det domæne, når det * virkelig * udløber, er det en god idé at overveje restordre domænenavne (komme på en liste for at modtage domænet når det bliver tilgængeligt).

Har du mødt min ven Mr. Roget?

Ledig, optaget, engageret ...
Hvis domænenavn ledighed domæne, du ønsker, er, godt, ikke tilgængelig, vil du ikke have andet valg end at prøve andre varianter af navnet.

Næsten hver registrering af domænenavn service tilbyder navneforslag baseret på dine søgeord i din virksomhed. For eksempel, mens betegnelsen "GreatComputers.Com" kunne være utilgængelig, kan et domænenavn forslag tjeneste komme tilbage med awesomecomputers.com, great-computers.com og andre lignende domænenavne eller det samme domæne er forskellige udvidelser.

* Eksperimenter med sådanne værktøjer, indtil du finder det domænenavn, der passer dig bedst (eller prøv at kigge i tesaurus).

Beklager, sir. Du er ikke på Restordre List.

"Me næste! Mig næste! "Den bedste måde at sikre, at du har adgang til en udløbet domænenavn er at tilmelde dig til restordre domænenavne. Når du restordre et domæne, du placerer dig selv på en venteliste til når dette domæne bliver tilgængelig.

Når et domæne er tilgængelig, er folk på ventelisten kontaktet for at købe den udløbne domæne. Mens der er ingen garanti vil du modtage domænenavnet, jo før du sætter dig selv på listen, jo bedre dine odds.

Skynd dig! Der er en Kør på dit domæne!

Hvis du har en udløbet domænenavn, kan du forny domænet til enhver domænenavne hjemmeside. Men hvis registratoren er anderledes, bliver du nødt til at håndtere de samme procedurer som når du overfører et domænenavn.

Selvom det ikke er svært, skal du sørge for du har adgang til den e-mailadresse, som du brugte, da du oprindeligt registreret domænenavnet, så du kan godkende overførsel / fornyelse budskab.