Domænenavne: Skift Domain Name Tips

Do not Go Ændring ... OK ... Go Ahead og Change.

Forandring er godt! Der er flere grunde til, at du måske ønsker at ændre domæne navn selskaber. Et par gode grunde kan nævnes:

• Serviceniveauet du modtager kan kræve, at du ændrer domæneregistrering virksomheder
• Du kan finde en bedre registrering aftale eller ønsker at drage fordel af en flerårig kontor

De fleste mennesker, forkert, mener, at de er bundet til virksomheden, som de oprindeligt registreret. Shop rundt efter de bedste tilbud, og vær ikke bange for at ændre din registrator.

Opdatering af din Domæneregistrering Informations

Forandring er simpelt! Så længe du har adgang til den aktuelle e-mail registreret, kan du ændre domæneregistrering temmelig nemt.

Dit domæne registrator vil have en formular du kan udfylde for at ændre administrative, forretning og teknisk kontaktoplysninger. Når du sender dine ændringer, vil en e-mail kontrol sendes til adressen på filen. Godkend denne e-mail som anvist i sin tekst og dine oplysninger skal opdateres inden for 48-72 timer.

Efterlad en adresse til videresendelse

Læg ikke op vejspærringer! Hvis du vælger at gøre et domænenavn forandring, skal du placere særlige sider på dit website for at bevare søgemaskine trafik du har købt. Disse sider, kaldet omdirigere sider, vil lade søgemaskinerne ved, at din side permanent er flyttet. Hvis du ikke sat disse "Detours" potentielle kunder (og nuværende kunder) ikke ingen steder at finde dit websted, og du vil miste forretning!

Du bevarer værdifulde trafik i kode med en HTTP 301-omdirigering, eller bruge metatags straks at opdatere med en tid på 0 (som søgemaskinerne vil fortolke som en permanent flytning af denne side).