Domænenavne: Domain Name Server Tips

Sætte Flair i din flair.website.com.

Særlige præfikser til hjemmesider er en fremragende måde at opdele din trafik op efter kategori på din hjemmeside, men du bliver nødt til at foretage ændringer til dit domænenavn server.

For at udnytte denne funktion, er du nødt til at registrere præfikset (f.eks name.websiteurl.com) med din navneserver. Når din navneserver udbreder oplysningerne til andre navneservere din nye præfiks vil være tilgængelig.

Primært til sekundære ... jeg ned!

En navneserver er en maskine, der oversætter et domænenavn til en IP-adresse og vice-versa. Normalt vil et domænenavn server har en primær og sekundær adresse det tildeler ud til kunderne. Disse IP-adresser er placeringen af ​​navneservere og trafik fra klienten webbrowser vil forsøge at løse domænenavnet med det primære navneserver først. Hvis denne server ikke svarer, er den sekundære domænenavn server prøvet og tager over.

DNS? Hvad er en DNS?

Ved ikke en IP eller DNS fra LMNOP? Må ikke blive forvirret af akronymer. En DNS er et domænenavn server, som er en maskine, der fungerer som en mappe, der kortlægger dit domænenavn til den faktiske server og IP-adressen på din hjemmeside. Domænenavneservere er afgørende for driften af ​​internettet.

Når du ser en webside fra din browser, er anmodningen dirigeres via din internetudbyder til en DNS-opslag. Denne opslag producerer IP-adressen på din hjemmeside, og din destination sendes sammen til repeater servere indtil den er modtaget & besvares af din hjemmeside.