Domænenavne: Domain Name Fornyelse Tips

Rådgivning for Domain Name Fornyelse

Afslut procrastinating! Må ikke vente til sidste øjeblik med at forny et domænenavn. Dit domænenavn er din identitet, og du bør beskytte det som du ville ethvert andet aktiv, du ejer. Fornyelse et par måneder i forvejen mindsker risikoen for at miste en udløbet domæne dramatisk til nær nul.

Overvej at beskytte dit domæne videre ved at forny en længere periode. Fornyelse hvert år gør intet for dig, og når du fornyer et domæne til en længere periode, kan du spare en masse ... nogle gange over 50%.

Køb nu, Gem morgen

Domæneregistrering fornyelse rabatter kommer i alle former og størrelser. De fleste steder, såsom GoDaddy eller Moniker, lokke folk til at skifte til deres tjenester ved at tilbyde enten en flerårig rabat eller gratis tjenester, når de fornyer et domæne.

Din bedste chance er at kontrollere de store spillere, og se, hvad tilbud er. De ændrer ofte, så tjek tilbage hver par uger for at se, om der er en bedre domænenavn fornyelse deal venter på dig.

Mens du er ved det, Lås den op til et par år.

Domæne fornyelse er meget let at håndtere. Hvis du har adgang til din e-mail på filen, kan du forny et domæne hvor som helst du ønsker. Fornyelse af et agentur forskellig fra din nuværende registrator vil igangsætte et domæne overførsel til det nye selskab.

Dybest set, vil du udfylde en formular, modtage en bekræftelses e-mail med nogle instruktioner, og dit domæne skal fornyes inden 3-10 dage.

Du er god, så længe du er betalt.

Afhængigt af hvordan du registreret, kan du brug domænenavn fornyelse snarere før end senere. Når du er registreret eller senest har fornyet dit domænenavn, du blev præsenteret indstillingen for hvor mange år du ønskede at reservere dit domænenavn. Du kan og bør gøre et domæne whois opslag på dit domænenavn og finde ud af præcis, når det udløber. Lad ikke et udløb tage dig af overraskelse.

* Generelt folk melde sig til fra 1-3 år.

Knus svindlere.

Hvis du ejer et domænenavn, du er en konstant mål for skrupelløse og ondsindede brugere rundt om i verden forsøger domænenavn fornyelse svindel. Nogle svindel, der er almindeligt forsøgt, er:

• Fiskeri efter din adgangskode ved at udgive sig som dit domæne agentur
• Forsøg på at købe domænenavne uden at betale for dem
• Domænenavn kapring

Du skal blot huske at have tillid, men kontrollere, og du bør være fint.