Dolce & Gabbana Debut Haute Couture Collection

Sæsonen for haute couture kollektioner var præget ikke af én, men af tre højt profilerede debuterer på én gang. Raf Simons præsenterede sin første kollektion for House of Dior. Hedi Slimane organiseret en privat præsentation af Yves Saint Laurent Spring 2013 pre-kollektion. Og Domenico Dolce & Stefano Gabbana design duo viste deres første erfaring med at arbejde på en haute couture kollektion.

Dolce & Gabbana Debut Haute Couture Collection

Som en del af den private show på Sicilien, i det tidligere kloster, som var tilgængelig ved invitation, italienske designere viste 73 modeller fra den nye haute couture kollektion. Modellerne blev en udformning af Dolce & Gabbana æstetik og begrebet high fashion som en separat, uafhængig fænomen. Blid sicilianske blonder, forførende korsetter og tynde, næsten gennemsigtige stof, mange gennemtænkte prydgenstande, hånd-anvendte blomstermønstre, og, vigtigst af alt, - kun håndlavede, hvilket gjorde samlingen specielt smuk.

Desværre er der ingen billeder af den første Dolce & Gabbana haute couture kollektion af høj kvalitet endnu - faktisk blev showet afholdt i hemmelighed, og dens gæster blev forbudt ikke blot at tage billeder, men også for at udveksle erfaringer på Twitter.

Dolce & Gabbana Debut Haute Couture Collection