Doggie Day Care og Paw Spa

Doggie Day Care og Paw Spa
Hunde kan drage fordel af spa forkælelse også.

Forkælelse kæledyr synes at være en stigende tendens som flere hunde-elskere begynder at opsøge en vovse dagpleje og pote spa for at give grooming og revitaliserende tjenester til deres firbenede ledsagere. Find ud af, hvad man luksus Texas hund daginstitution har at tilbyde.

Mød Dog Day Spa Owner Ana Pieruccetti

Ana Pieruccetti opgav hendes virksomhedernes verden dag job at følge hendes drøm om at skabe et kæledyr spa og dagpleje, der ville tillade hunde den slags omsorgsfulde og forkælelse tjenester hun følte de fortjente. Ikke tilfreds med at åbne en almindelig grooming butik, Ana baserede sin forretningsmodel på luksus spas, der appellerer til menneskelig kundekreds. Resultatet er hendes fantastiske Lucca Bella Doggie Spa & Boutique ligger i Dallas, Texas.

Ana enige om at tage tid ud af sin travl dag at tale med os om, hvad sætter hund dag kurbade bortset fra den gennemsnitlige grooming butik, og hvorfor hun mener, vores kæledyr fortjener så meget opmærksomhed som vi måske strø om os selv.

Interview: Doggie Day Care og Paw Spa

Ana, er der virkelig en forskel mellem den gennemsnitlige hund grooming butik og en hund Day Spa?

Doggie Day Care og Paw Spa
Ana Pieruccetti Lucca Bella Doggie Spa & Boutique

Ja, jeg tror det. Typisk er den gennemsnitlige hund grooming butik ikke fokuseret på at skabe et spa-lignende miljø i anlægget, og de er ikke fokuseret på at minimere stress, at nogle hunde kan opleve i løbet af grooming proces. Desuden har den gennemsnitlige grooming butikken ikke altid give yderligere spa-tjenester såsom massage, ansigtsbehandlinger, osv De har tendens til primært at fokusere på standard grooming tjenester.

For at beskrive forskellen i indstillingerne, vil jeg bruge analogien af ​​en person, der går til en gennemsnitlig hurtig-cut frisørsalon versus en spa, der giver fuld hår styling og skønhedssalon. Erfaringerne er drastisk anderledes, og det samme gælder for vores hunde følgesvende, når det kommer til at gå til hund dag kurbade versus grooming saloner.

I ægte hund dag kurbade, er oplevelsen rettet mod at skabe en stress-frit miljø. Dette indebærer at kende hundene og observere deres adfærd. Dette resulterer i hundene føler mere afslappet, har en positiv oplevelse, og ønsker at komme tilbage. Den typiske grooming butikken er mere fokuseret på kunden vende rundt, hvilket betyder hunde kan blive hastet gennem tjenester for at betjene flere kunder på daglig basis.

Fortæl os om den slags tjenester, vi skal kigge efter på en autentisk hund dag spa.

Kunder kan forvente at finde uddannet, kærlig og erfaren spa teknikere på personale. Derudover bør der kun helt naturlige produkter anvendes.

Anlægget bør udformes med kæledyr sikkerhed og generelle velbefindende i tankerne. Kig efter funktioner som beroligende musik, specielle gulvbelægninger, sikker og ren kenneler og masser af plads til hundene til at spille. Miljø, personale og produkter er nøglen. En virkelig autentisk hund dag spa bør tilbyde ekstra spa-lignende tjenester, herunder fnug tørring, massage, ansigtsbehandlinger, "pawdicures", nail art og mere.

Hvorfor tror du, det er vigtigt at forkæle vores kæledyr?

Forkælelse vores kæledyr har mange fordele, herunder at styrke en hunds generelle trivsel og relationer / obligation med sin ejer. Selvom en dyrlæge er den mest kvalificerede person til at fremlægge en lægeerklæring, den ekstra opmærksomhed til en hund, der modtager spa tjenester kan hjælpe afsløre potentielle hud, pels og muskelproblemer, som kan skade, at hundens helbred. Oplevelsen kan også lindre stress for hunden, samt øge ønskede adfærd og forbedre de sociale færdigheder. Alle disse aspekter er lige vigtige; de giver tilbage til vore kammerater nogle af den ubetingede kærlighed, de giver os.

De fleste hunde kurbade tilbyde hunde massage terapi. Er massage virkelig terapeutisk til hunde?

Mens massage på en hund dag spa er ikke en erstatning for en veterinær diagnose eller pleje, det giver mange fordele for vores hunde følgesvende. Disse fordele kan nævnes:

 • Afslappende og revitaliserende trætte muskler
 • Forbedring af den samlede muskeltonus
 • Forbedring fælles fleksibilitet og generelle mobilitet
 • Forbedrer blodcirkulationen
 • Reducere smerter forårsaget af hoftedysplasi og gigt
 • Lindre stress og spændinger

Beskriv en "pawdicure" for os. Er det muligt at udføre denne tjeneste på en hund, der er bange for at have sine negle rørt?

En pawdicure omfatter typisk søm trimning. Hos Lucca Bella vi tager det et skridt videre, så ud over at nagle trimning vi fil neglene glat. Andre pawdicure tjenester omfatter søm "pawlish", Nail Art, og en pote rub / massage med pad fugtgivende balsam. Dette giver en beroligende oplevelse, der kan hjælpe en hund føler sig mindre bange om hans næste trimning.

Udtrykket "vovse dagpleje og pote spa" fremmaner billeder af luksus. Er en hundeejer har brug for at være en af ​​de rige og berømte for at give den slags tjenester for hans eller hendes kæledyr?

En dag spa er virkelig gearet til den kræsne hund forælder, der ønsker personlig og kærlig ekspert omsorg for deres hunde. Hos Lucca Bella har vi fokus på at levere en luksuriøs og beroligende miljø for vores hunde-kunder. Men vores priser er meget konkurrencedygtige. Vores grundlæggende pakke er prissat nær $ 20,00, så du behøver ikke at være en berømthed at give de tjenester, selv om vi har nogle rige og berømte kunder!

Fortæl os mere om spa-tjenester, der tilbydes på Lucca Bella.

Lucca Bella er en hund kun dag spa, der giver en sikker, positiv og omsorgsfuld oplevelse i en kvalitet indstilling, der er simpelthen uden sammenligning. Vi bruger alle naturlige produkter og har prisbelønnede stylister og erfarne spa teknikere til at elske og vise omsorg for vores hunde kunder.

Vores spa servicepakker inkluderer:

 • Aqua di Lucca: Denne pakke indeholder en beroligende, alle naturlige spa-bad, øre udrensning, søm trimning og arkivering, anal kirtel udtryk efter anmodning og fnug tør.
 • Ciao Bella: Dette spa pakke indeholder alle de tjenester fra Acqua di Lucca, plus en lys ansigt, mund og toosh trim.
 • Lucca Luxe: Denne service omfatter alt tilbydes i Acqua di Lucca spabad, plus vores underskrift fuld krop trim, styling og en spritz af "pawfume". Din hund vil modtage en blændende klipning af vores prisbelønnede stylist.
 • Ansigtsbehandling: Din hund vil opleve en helt naturlig facial scrub, der hjælper hydrat hendes hud og pels, samt fjerne tåre pletter.
 • Pawdicures: Denne service omfatter en balsam rub at holde disse trædepuder fugtet, og hvis du ønsker det trendy nye fald farve søm pawlish, vi har det!
 • Massage: Dette er vores underskrift afslappende al kropsmassage.
 • Airbrush / Fremhævning: Vi kan tilbyde speciale logoer og / eller besked airbrushing på pelsen, eller blot tage et par år fra vores pet med "grå være væk." Vi kan endda gøre hoveder igen med en drastisk ændring i farve!
 • Dag pleje: Her din hund kan hygge med gamle venner og møde nye venner.
 • Doggie Opfylder Décor Boutique: Her Dallas 'bedst klædte hunde butik. Vi tilbyder alt fra tøj og tilbehør til legetøj og senge. Du kan købe alle fysiske gourmet behandler og fødevarer samt møbler og indretning elementer for enhver vovse elskers hjem.

Vi forstår, at Lucca Bella tilbyder også en Texas hund daginstitution. Fortæl os mere om det, og kravene til dine hunde gæster adgangskrav.

Doggie Day Care og Paw Spa
Pampered Pudler

Vi har to-indeklima kontrolleret legeområder for både "Big Doggie" og "Lille Doggie" dagpleje. Begge rum er udstyret med levende, sikret webcams og specielle gulve at minimere chok for led og muskler, mens hundene spiller. Vi har også et sikret område til udendørs leg. Vores dagpleje adgangskrav er:

 • Aktuel på alle vaccinationer, herunder men ikke begrænset til:
  • Bordatella
  • Rabies
  • DHLPP - Hundesyge, leverbetændelse, leptospirose, parainfluenza og parvovirus.

Alle vores hunde klienter skal være mindst fire måneders alderen og steriliseret eller kastreret. Derudover skal hundene ikke påvise nogen aggressiv adfærd.

Tak

Vi vil gerne takke Ana Pieruccetti for at dele sin ekspertise med os i dag. Du kan besøge hendes hjemmeside på LuccaBella.com.

For at finde en hund dag spa i nærheden af ​​dig, så tjek din lokale telefonbog.