Dobbelt håndvask til badeværelser

Dobbelt håndvask til badeværelser
En dobbelt vask giver dig dobbelt så plads til at få klar.

Hvis du tænker på at opdatere dit badeværelse, og det er stort nok, overveje at ændre din enkelt vask forfængelighed og erstatte den med en dobbelt vask til badeværelser.

Dobbelt håndvask til badeværelser er mere funktionel

Vi står ved vasken til at vaske vores ansigter, børste vores tænder, barbere, style vores hår, sat på make-up og meget mere. Tidspres når at få klar til i morgen kan skabe en ganske brouhaha i husstanden, når mere end én person har brug for at blive klar til skole eller arbejde og råber for brug af vasken i badeværelset foran spejlet. Det er rigtigt; problemet er ikke så meget at kæmpe over bruser eller karbad. Det er synke tid foran spejlet. Under en dobbelt håndvask installeret, kan bidrage til at afhjælpe badeværelse overbelastning.

Dobbelt vask forfængelighed

Dagens udvalg af forfængelighed byder på en dobbelt vask til badeværelser i mange forskellige former, størrelser og farver, mens leverer tilsat skabsplads og skuffer til opbevaring og organisation. Når du vælger din dobbelt håndvask forfængelighed, de grundlæggende beslutninger, der skal foretages, omfatter:

  • Indtast eller stil
  • Størrelse - Du ønsker ikke at overmande værelset
  • Er det komplimentere dit badeværelse indretning?
  • Er det give opbevaring, du leder efter?
  • Hvor meget VVS-arbejde vil være forpligtet til at installere det?

På et tidspunkt dobbelt håndvask blev betragtet som en luksus vare i dyrere boliger. Men med nutidens travle livsstil, er de blevet en funktionel del af morgen rutiner i mindre dyre boliger så godt.

Dobbelt håndvask Møbler Vanities

Når du har en dobbelt håndvask installeret i dit badeværelse, vil du spekulerer på, hvordan du nogensinde gjorde uden. Og i dag, møbler forfængelighed giver valg i stilarter aldrig før til rådighed. Du kan finde valg udformet fra skov og finerer, der tilbyder tilpassede og one-of-a-kind ser til dit badeværelse.

Møbler forfængelighed levere funktionalitet og stil. Dobbelt håndvask møbler forfængelighed tilføje dette samme strejf af elegance sammen med bekvemmeligheden af ​​en dobbelt håndvask. Følgende liste giver et eksempel udvalg af møbler forfængelighed med dobbelt håndvask:

Sympatico Double Vanity Sink

Den Sympatico dobbelt forfængelighed vask kommer i en rig kirsebær-farvet træ. Den er udstyret med to faux skuffer, to reelle skuffer og en hylde perfekt til stabling håndklæder.

Lancaster dobbelt håndvask forfængelighed

Denne Lancaster dobbelt håndvask forfængelighed kommer i en medium brun komplimenteres af en cremefarvet marmor. De to dræn er en bisque porcelæn featuring antikke messing vandhaner. Denne ene byder på masser af opbevaring, med tre skuffer og to en-shelf kabinetter i hver ende.

Potomac Dobbeltvask Chest

Cole og selskabets Potomac dobbelt håndvask brystet har en rig, hånd-nødlidende, sort rub-through finish der giver gammeldags varme og elegance med håndmalede guld detaljer. De tre skuffer og fire låger giver masser af lagerplads.

Stockton Dobbelt Badeværelse Vanity

Globale skatte «Stockton dobbelt badeværelse forfængelighed tilbyder skåret dekorative accenter i en kirsebær skab komplimenteres af en sort og hvid marmor. Dræn er hvide porcelain.These få prøver er netop det - prøver; en lille smule af de mange møbler forfængelighed, der tilbyder unikke udseende til en dobbelt håndvask til badeværelser og din remodeling projektet.

Dobbelt håndvask som en opgradering

En dobbelt håndvask badeværelse forfængelighed giver plads til to personer til at bruge badeværelset på samme tid, og er en fantastisk måde at opgradere din mester bad og tilføje videresalg værdi til dit hjem.

Ikke alene det give par at blive klar uden at blive hastet, det giver også mere lagerplads til at holde badeværelset overskueligt og organiseret. Hjem købere finde disse funktioner ønskeligt, når du søger efter deres næste hjem.

Så uanset om du har planer om remodeling badet til eget brug, eller fordi du planlægger at sælge dit hjem, tilføjer en dobbelt håndvask til dit badeværelse er et værdifuldt projekt.