DNA Baseret Vægttab Diet er den mest effektive

Hvis du virkelig ønsker at bære dine gamle jeans, så er du nødt til at holde sig til en genetisk kost. Canadiske forskere har fundet, at individualiserede kost, under hensyntagen til det sæt af gener for hver person, er mest effektive.

DNA Baseret Vægttab Diet er den mest effektive

Forskere fra University of Toronto i Canada har samlet data om størrelsen af ​​forbrugende koffein, salt, C-vitamin, og sukker fra 138 personer. På grundlag af disse oplysninger, er blevet skabt personlige kost for en halv af de frivillige. Den anden halvdel havde en traditionel kost. Lige efter tre måneder, deltagerne fra den første gruppe udviste de mest imponerende ændringer i kampen mod overvægt.

Således er det blevet bevist endnu engang, at den personlige kost baseret på den enkelte sæt af gener af hver person effektivt kan bekæmpe overvægt og hjælpe med at tabe. Nutrigenomics er videnskaben om menneskelig ernæring indvirkning på genekspression. Den tager sigte på at forstå, hvorfor folk reagerer forskelligt på de samme fødevarer. Personlig kost er en af ​​de instrumenter nutrigenomics, der hjælper til at gøre kostanbefalinger mere personlig, under hensyntagen til en persona € ™ s DNA.

Forskerne observerede kost af frivillige i løbet af året. Det viste sig, at de mennesker, der har modtaget en kost baseret på DNA i denne periode, sluppet af betydeligt mere overvægt end dem, der holdes på en almindelig kost. Kraftfuld positiv effekt var tydelig i de frivillige, der blev informeret om at være bærere af en bestemt version af et gen forbundet med at tage salt og højt blodtryk. Disse mennesker har reduceret mængden af ​​salt i kosten, hvilket også hjulpet dem med at forbedre deres helbred.