DIY Message in a Bottle bryllup favoriserer

DIY Message in a Bottle bryllup favoriserer
Besked på flaske favoriserer er nemme at lave.

Budskab i en flaske bryllup favoriserer kan være attraktiv fordel for strand bryllupper, men de er dyre og ofte upersonlig. Brides kan dog nemt lave deres egne favoriserer for en brøkdel af omkostningerne og tilpasse dem til perfekt matche bryllup tema og parrets personligheder.

Materialer til DIY Message in a Bottle bryllup favoriserer

For at gøre din egen besked i en flaske favoriserer, skal du bruge:

 • Flasker: størrelse, kan form og farve varierer, og flasker er tilgængelige i glas eller plast. Overvej, om du vil have flasker med en kork eller en skrue top, eller hvis du foretrækker flaskerne åbne. Favor-størrelse flasker kan købes på håndværk butikker eller bulk detailhandlere, eller du kan være i stand til at indsamle unikke små flasker fra genbrugsbutikker.
 • Papir: Omdrejningspunktet for den fordel vil være beskeden, som kan udskrives eller håndskrevet på et lille stykke papir eller pergament. Overvej kvalitet papir eller papir højere med en hjemmelavet tekstur, eller vælge papir farve, der matcher bryllup farver. Papiret kan også skæres i en unik form eller har tekstureret kanter; lidt brændt eller revet sider er populære for en rustik effekt.
 • Ribbon: Ribbon kan anvendes som en træksnor at fjerne meddelelsen fra flasken, eller det kan anvendes til at dekorere flasken. Forskellige farver og bredder på bånd er til rådighed, eller par kan vælge specialiserede bånd broderet med bryllup dato eller parrets navne. Lædersnor og bast er andre muligheder.
 • Fyldstoffer: Småting tilføjet til flasken give det karakter og egenart. Populære fyldstoffer omfatter sand, perler, miniature blomster, små skaller, et papir paraply, konfetti, glimmer, grus, eller endda en dråbe eller to af duft. For at lave din egen DIY budskab i en flaske bryllup favoriserer, har nok af disse fyldstoffer til bare at dække bunden af ​​hver flaske.
 • Accenter: Tilføjelse af en dekorativ accent bundet til flaskehalsen er en anden måde at personliggøre gunst. Indstillinger omfatter større skaller, små søstjerner, tema charms der matcher brylluppet såsom et anker, fisk, palme, eller skal, eller romantiske charme som et hjerte, bryllupskage eller brudeparret. Klistermærker og brugerdefinerede etiketter er andre muligheder.

Opkøb Materialer

Materialer, der skal gøre budskab i en flaske bryllup favoriserer kan købes i løs vægt fra mange håndværk butikker, fest butikker eller brude butikker. Online-forhandlere ofte har materialer til disse typer af håndværk så godt, men sammenligning shopping er vigtigt at finde de bedste materialer til den rigtige pris.

For favor størrelse flasker, overveje:

 • ForeverWed Store
 • Miniature glasflasker

Nogle butikker tilbyder pre-made flaske bryllup favoriserer med mindre personalisering rådighed, og det kan være en god mulighed for par uden tid til at gøre deres eget bryllup håndværk. Forhandlere, der tilbyder disse favoriserer kan nævnes:

 • Gaver for dig nu
 • Bliss Bryllupper Marked

Papers, bånd, fyldstoffer, og accenter er nemme at finde. For de mest unikke favoriserer, shoppe rundt usædvanlige detailhandlere og se efter materialer, der passer til din personlighed uden at være forudsigelig.

Realiseringen Message in a Bottle bryllup favoriserer

De skridt til at gøre budskab i en flaske bryllup favoriserer er enkel og ligetil.

 1. Sammensæt Beskeder: Print eller skriv meddelelsen for hver flaske. Takkekort fra bruden og gommen, korte bryllup digte, og dybtfølte følelser er populære valg, og notatet bør omfatte bryllup dato og parrets navne. Det er tid til at trimme, brænde, eller forsigtigt rive kanterne af hver note, hvis der ikke allerede er gjort.
 2. Rul Beskeder: Papers skal rulles stramt nok til at passe let inde i flasken. En lille klistermærke kan sikre hver rulle, eller de kan fastgøres med en tynd længde på bånd, snor, eller snor, der vil blive brugt til at hjælpe udtrække budskabet fra flasken. Brug laksegl for en mere rustik mulighed.
 3. Tilføj Fyldstoffer: Læg passende fill elementer til hver flaske. Hvis vil blive brugt duft, tilsættes 1-3 dråber til hver flaske, og lad det tørre, før du tilføjer andre elementer. Hvis der anvendes store fyldstoffer (papir paraplyer eller mini blomster, for eksempel), indsæt bare en eller to ind i flasken, eller for mindre fyldstoffer (perler, sand, grus, etc.), fylde mere end en fjerdedel til en- halv tomme af flasken, afhængigt af dens størrelse. Mens hver flaske skal fyldes på samme måde, behøver de ikke at være nøjagtigt lige.
 4. Indsæt Bemærkninger: Sæt hver tone i en separat flaske, forlader pull ledningen dinglende udenfor flasken så noten kan fjernes. For en enkel flaske, bruger større sedler, der ikke passer helt ind i flasken og ikke pull ledningen vil være nødvendig (Bemærk: for større sedler, det er uklogt at bruge små fyldstoffer, der kan lække, fordi flasken ikke er forseglet). Hvis det er nødvendigt, kork eller forsegle hver flaske.
 5. Tilpas Flasker: Tilføj klistermærker, etiketter, bånd, charms eller andre accenter på ydersiden af hver flaske til en personlig finish, men passe på ikke at forstyrre segl eller fremspringende noter for at holde den fordel uberørt indtil brylluppet.

Flere tips

Når du foretager din egen besked i en flaske bryllup favoriserer:

 • Saml flaskerne et skridt ad gangen for at gøre processen hurtigere. Den fulde samling behøver ikke at være afsluttet på en gang.
 • For at spare tid, samle favoriserer adskillige uger eller måneder i forvejen. Store flasker omhyggeligt for at undgå skader eller støv indtil brylluppet.
 • Vise favoriserer ved hver kuvert eller placere dem i en stor, lavvandet spand eller bakke af sand og skaller at tilføje til stranden effekt.
 • Undgå for mange etiketter, accenter, fyldstoffer og dekorationer, der kan slå en dejlig besked i en flaske ind i en klæbrig nipsting.

Selv brude-til-være, der ikke er ekspert crafters kan nemt samle DIY budskab i en flaske bryllup favoriserer for unikke og personlige gaver til deres bryllup gæster, hvilket gør bryllupsdag mindeværdig og charmerende for alle, der deltager.