Distancearbejde: Udstyr Tips

Top 10 Laser Printere til hjemmekontoret

Webstedet URL: http://www.pcworld.com

Bemærkninger: PCWorld gør uafhængige anmeldelser af alle de væsentlige nødvendige udstyr, hvis du arbejder hjemmefra. Før du køber en laserprinter til dit hjemmekontor, tage et øjeblik at læse revisionen af ​​de øverste 10 laser printere på markedet.

Top 5 pc'er Under $ 900 hjemmekontoret

Webstedet URL: http://www.pcworld.com

Bemærkninger: PCWorld gør uafhængige anmeldelser af alle de væsentlige nødvendige udstyr, hvis du arbejder hjemmefra. Før du køber en stationær computer til dit hjem kontor, tage et øjeblik at læse revisionen af ​​top 5 pc'er Under $ 900 på markedet.

Høj hastighed øger produktiviteten

Hvis du spekulerer på, om det er det værd at opgradere til DSL eller kabelmodem, overveje dette: Hvis du er på en højhastigheds internetforbindelse, vil du være i stand til at afslutte dine projekter hurtigere, gøre din forskning hurtigere, og jord mere kontrakter end hvis din netforbindelse er træg. Prisen for dial up er for meget at betale, hvis du mister en potentiel kunde, der har brug for en hurtig forskningsassistent med højhastighedsadgang.

Drop din dial-up

Webstedet URL: http://www.pcworld.com

Kommentarer: PCWorld adspurgte næsten 5000 kabel- og DSL-brugere til historien om bredbånd nu, fra de bedste (og værste) udbydere til nye servicemuligheder og tips til at spare penge.

All-In-One-multifunktionsmaskiner til hjemmekontoret

Webstedet URL: http://www.pcworld.com

Bemærkninger: PCWorld gør uafhængige anmeldelser af alle de væsentlige nødvendige udstyr, hvis du arbejder hjemmefra. Før du køber en multifunktions maskine til dit hjemmekontor, tage et øjeblik at læse revisionen af ​​"All-in-Wonders" på markedet. Kan man perifer gøre alt - og gøre det godt? Med de nyeste printer / kopimaskine / fax / scannere, er svaret endelig ja.

Top 10 Inkjet-printere til hjemmekontoret

Webstedet URL: http://www.pcworld.com

Bemærkninger: PCWorld gør uafhængige anmeldelser af alle de væsentlige nødvendige udstyr, hvis du arbejder hjemmefra. Før du køber en inkjet printer til dit hjem kontor, tage et øjeblik at læse revisionen af ​​de øverste 10 inkjet printere på markedet.

Bærbar eller stationær?

Når du foretager valg for at arbejde hjemmefra, at vælge den rigtige computer udstyr er afgørende. Planlægge for din fremtid har brug for at beslutte, om at have en bærbar eller en stationær model er mere egnet til dine behov. Hvis du planlægger at være en vej kriger, og rejse mere end to gange om året, kan det være klogt at vælge at arbejde primært på din bærbare computer, så dit arbejde vil være let tilgængelige. Hvis du ikke forventer at rejse meget ofte, så en billigere bordmodel kan være lige hvad du har brug for.

Gennemgang af Internet Rocket v4.75

Webstedet URL: http://www.pcworld.com

Bemærkninger: Hvis du ikke er klar til at opgradere til kabelmodem eller DSL, så kan du ønsker at øge din dial op adgang hastighed med dette gratis værktøj. Internet Rocket er et program, der optimerer din internetforbindelse ved dine Windows-indstillinger finjustering. Programmet er adware, hvilket betyder, at du bliver nødt til at se annoncer. Hvis du ikke ønsker at se deres annoncer, kan du opgradere til deres fulde version for $ 10.

Betydningen af ​​at være godt rustet

At arbejde hjemmefra med succes, du har brug for en top af linjen computersystem. Have masser af plads på harddisken og en hurtig processor er afgørende for din succes. Stigningen i din produktivitet vil hjælpe dig med at arbejde smartere og tjene mere ud af dine projekter. Ingen arbejdsgiver ønsker at høre en homebased medarbejder klager over nedbrud og systemfejl, der interfererer med en stram deadline. Disse typer af klager normalt resulterer i færre kontrakter i fremtiden.

Laptops til Road Warriors

Arbejde fra hotelværelser, fly og togstationer kan præsentere et problem, hvis du ikke har den rigtige laptop udstyr. Du skal bruge en bærbar computer, der er let og nemt passer på små bakkeborde, og det bør have en batterilevetid på mindst fem timer, før der kræver en væg stik. CNet har en købers guide til road warriors, der vil hjælpe med at gøre den rigtige beslutning.

High Speed ​​Udstyr

Når det kommer til at arbejde hjemme, vil du opdage, at de fleste job kræver høj hastighed. For en grund. High-speed interent er så meget hurtigere end dial-up. Det kan downloade artikler i sekunder, hvor på dial-up, kan det tage et par minutter. Du kan se streaming video, tale i telefon, og tjekke din e-mail alle på samme tid. Med dial-up, du er nødt til at være væk fra computeren for at telefonen kan fungere. Med dial-up, mange distancearbejde arbejdspladser er tilgængelige, som du er nødt til at være i stand til at tale i telefon og være på computeren.

Top 10 scannere til hjemmekontoret

Webstedet URL: http://www.pcworld.com

Bemærkninger: PCWorld gør uafhængige anmeldelser af alle de væsentlige nødvendige udstyr, hvis du arbejder hjemmefra. Før du køber en scanner til dit hjemmekontor, tage et øjeblik at læse revisionen af ​​de 10 scannere på markedet.