Distancearbejde: Overbevis de boss Tips

Hvem vil passe dine børn?

Overbevisende din chef, så du hjemmefra vil være meget lettere, hvis du har en plan for dine børns pleje, mens du arbejder. Hvis du planlægger at have en sitter hjælpe i arbejdstiden, skal du sørge oplyse dine intentioner. Den forkerte fremgangsmåde ville være at fortælle din chef, du ønsker at være hjemme med dine børn. Din arbejdsgiver har brug for at vide, at din prioritet i arbejdstiden er at dedikere din tid til arbejdet.

Har du en dedikeret kontorlokaler?

Hvis du ønsker at arbejde fra hjemmet for en enkelt arbejdsgiver, ville du være klogt at have et helt separat hjemmekontor. Mange arbejdsgivere har brug for at svare på OSHA og forskellige forsikringsselskaber, så jo færre grunde til at sige nej, jo bedre er dine chancer for et "ja".

Split dine opgaver

For at bringe emnet op af distancearbejde til din chef, først beslutte, hvilke af dine opgaver realistisk ville være egnet til distancearbejde. Nogle opgaver, ligesom møder og i samråd kontor personale vil klart ikke være velegnet. Dokumentere dine opgaver og planlægge din uge før du nærmer dig din chef.

Sørg for at have alt dit udstyr

For at øge dine chancer for succes, når du nærmer din arbejdsgiver, så du hjemmefra, planlægge og sørg for at have alt det nødvendige udstyr. Du vil have en lettere gang at overbevise manager, hvis du allerede er godt udstyret og ikke bede din arbejdsgiver til at betale regningen.

Outline dine mål

Oprettelse af en distancearbejde forslag ligner skabe en business forslag. Fokus på skitse først, planlægge dine sektioner omhyggeligt at omfatte omkostningsfordele, tidsbesparende fordele, og produktivitetsstigninger. Husk, du har brug for at fokusere på de fordele for din arbejdsgiver, ikke de fordele for dig selv.

Sørg dit job vil give distancearbejde

For med held at overbevise din chef, så du hjemmefra, skal du først sørge for din jobbeskrivelse passer. Måske du ville være mere vellykkede, hvis du tilbudt at arbejde på kontoret to dage om ugen i stedet for dykning til en fuld tid proposition. Mange arbejdsgivere er mere tilbøjelige til at give dig mulighed for at arbejde hjemmefra på deltid, hvis du er villig til at gå til kontoret del af ugen. Dette gælder især, hvis din jobbeskrivelse omfatter arrangere møder, eller organisere gruppens indsats. Ved at anerkende din arbejdsgivers behov for dig at være på kontoret på deltid, er du styrke idéen om, at lade en distancearbejde arrangement er til gavn for din arbejdsgiver.

Hvordan vil din distancearbejde arrangement påvirke dine kolleger?

I dit forslag til din chef, være sikker på at dække, hvordan dit arbejde fra hjemmet situationen vil påvirke din kolleger, chef, og team. Prøv ikke kun at fokusere på din egen position, men udvide din forslag om at medtage, hvordan dit hold vil blive påvirket.

Lad dine personlige årsager

Når du præsenterer din distancearbejde forslag, så sørg for du lader dine egne personlige grunde til at ville arbejde hjemmefra. Din arbejdsgiver vil gerne høre om, hvor mange penge / rum / tid, det vil spare, og vil gerne vide, hvor meget mere efficent du kan være.

Spørg ikke hvad din arbejdsgiver kan gøre for dig ...

Spørg hvad du kan gøre for din arbejdsgiver. Arbejdsgiverne har brug for at vide, hvad du kan gøre for at gøre livet lettere. De har brug for at se din portefølje, høre om dine resultater, og spekulerer på, hvordan de nogensinde fik sammen uden dig før. De behøver ikke at høre: "Nå, jeg ikke rigtig kvalificeret til denne position, men du skal give mig jobbet alligevel, fordi jeg er god til alle mulige andre ting, og jeg har brug for at arbejde fra hjemmet, fordi jeg ve fik et sygt barn / ægtefælle / forældre / cat / parakit, at jeg skal passe på, så jeg vil nok kun være i stand til at arbejde mellem kl 02:00 og 17:00, og oh yeah, jeg har brug for at gøre $ 50.000 / år ". Din bedste succes vil ske, når du gennemgår din strategi og drej din jobsøgning i en søgen efter muligheder for at arbejde tæt sammen med arbejdsgivere, der har brug for dine evner.

Lad som om du er din chef

Når du ønsker at telecommute for en eksisterende arbejdsgiver, er det alt for let at nærme sig situationen kun fra dit eget perspektiv. Prøv i stedet at tænke på din egen jobbeskrivelse, hvordan din chef ser det, og redesign din tilgang i overensstemmelse hermed.