Distancearbejde: Online Tools Tips

Anmeldelse af PayPal

PayPal har udviklet og forbedret gennem årene og er blevet en af ​​de mest effektive og pålidelige værktøjer til at acceptere betalinger online. Med gratis opsætning og integration, samt gebyrer lave transaktionsomkostninger, kan du forestille dig, hvor let det er blevet accepteret som en overlegen betaling system for online-handlende og tjenesteudbydere. Som freelancer, er det vigtigt, at du giver dine kunder GJ evnen til at sende dig penge hurtigt og effektivt, og det bør ikke koste dig en masse penge til at gennemføre. PayPal giver dig mulighed for at acceptere online checks, kreditkort og PayPal overfører balance fra dine kunder, hvilket gør dette til den mest fleksible løsning for betaling behandling online.

http://www.paypal.com

Gennemgang af Projux Online fakturering værktøj

Projux er en simpel web-vært ansøgning om sporing af dine projekter og styre fakturaer. Som en web-vært program, kan Projux tilgås når som helst, hvor som helst. Eksisterende og nye brugere både kan være helt oppe at køre i den tid, det tager at logge ind. Intet at Vedligehold: Opgraderinger, konto administration, sikkerhed, forvaltning og sikring er alle inkluderet, så du kan undgå de generelle hovedpine af systemets ejerskab og fokus på din kerneforretning. Prisen er meget rimelig på $ 15 per måned.

http://www.projux.com

Anmeldelse af WebEx Meeting Center 5.0

WebEx brugervenlighed og enorm liste over top-notch værktøjer gør det til det bedste valg for online møder, både store og små. Hvis du har brug for at samarbejde og mødes med folk uden at forlade din stol, WebEx er stedet at oprette lejr. CNet så på en tidlig version af Meeting Center 5.0, den nyeste version af WebEx web konference software og service, og selv om selskabet har planer om at udrulle nye funktioner, dette sæt af værktøjer, der allerede imponerer os. For eksempel kan du nu integrere alt fra 3D-objekter til streaming media inden dias, styre andre pc'er langvejs fra, og planlægge konferencer i farten ved hjælp af Microsoft Outlook.

Klik her for hele artiklen revision

Gennemgang af BillingOrchard Online fakturering værktøj

BillingOrchard giver fakturering løsninger via en enkel og sikker brugerflade og prissat til mindre virksomheder på $ 14,95 per måned. BillingOrchard udnytter den velkendte grænseflade af et web site, sammen med den grundlæggende kendskab til regnskab, at enhver lille virksomhed ejer forstår. Det grundlæggende viden er: fakturering for tjenesteydelser er lig indkomst. BillingOrchard vil strømline din fakturering, så du, at fokusere på dit arbejde, mens du genererer konstant pengestrømme. BillingOrchard kan indlede betaling for enhver processor eller gateway, der tillader danner stillinger. Virksomheder kan også bruge deres PayPal-konto til at modtage betalinger direkte fra BillingOrchard fakturaer. BillingOrchard er udviklet til brug af små virksomheder, freelancere og kontraktansatte. Traditionel fakturering software er pladskrævende og kræver masser af indtastning af data, nogle regnskabsmæssige viden, installeret software og megen tid. BillingOrchard er udviklet til brugervenlighed og specifikt henvender sig til behovene i mindre virksomheder eller enkeltpersoner, der tilbyder tjenester. Der er ingen software til at downloade, installere, opdatere eller køb. Din virksomhed eller service kan være klar til at håndtere dine kunders konti i mindre end 5 minutter, uden setup omkostninger, og intet at installere. Din konto er tilgængelige overalt med en browser og internetforbindelse. Også dine kunder adgang til at se deres fakturaer, indtil timer og gebyrer, der skal faktureres, sammen med deres fuldstændige konto historie, alle uden tidskrævende downloads og installationer.

http://www.billingorchard.com

QuickBase er en hurtig undersøgelse

Fik et nyt projekt? Få dit team går hurtigt med denne nemme at bruge web-database. Hvis du nogensinde har arbejdet for et stort firma, kan du have nydt fordelene ved deling kontaktlister, budgetter, kalendere, projektplaner og e-mail-tråde med andre arbejdsgrupper medlemmer end Lotus Notes. Men hvad nu hvis du arbejder i en mindre virksomhed, der ikke har råd til en dyr, kompliceret samarbejde database?

Nu er der en ny måde for dig og dine teammedlemmer til at sætte dine hovederne sammen: Intuit er vært sin QuickBase data manager for små virksomheder på nettet.

Klik her for hele artiklen revision

Project Management for begyndere

Nogensinde spekulerer på, hvordan skyskrabere kan bygges i seks måneder eller hvordan forbrugerprodukter er skabt tilsyneladende i løbet af et øjeblik? Streng projekt-management teknikker, muliggjort af projekt-management software, bidrager væsentligt til at se mange store projekter til dørs.

Men det tager en masse træning - og en masse tålmodighed - at høste frugterne af hard-core-projekt-management software. Og mange projekter simpelthen ikke kræver de komplicerede ressource- og tid-tracking værktøjer, der findes i sådanne programmer. Ofte alt hvad du behøver er at fastsætte klare mål, identificere nødvendige opgaver, forudsige forhindringer, vil du sandsynligvis støde på, og mener, at din vej omkring dem. Men til sporing små projekter og kortlægge større dem, kan du finde Erfaring med Software Project Kickstart nyttig.

Klik her for hele artiklen revision

Gennemgang af BillMyClient Online fakturering værktøj

BillMyClients er et nyt firma, der har specialiseret sig i at tillade frie agenter, uafhængige entreprenører og små virksomheder mulighed for nemt og hurtigt at integrere en professionel faktureringssystem i deres virksomheds fakturering processer. For kun $ 4,99 per måned, kan du udføre alle de fakturering opgaver, du har brug for, på en enkel web-baseret interface. Du kan oprette og spore en faktura, accepterer checks og PayPal fra dine kunder, bruge både elektronisk og snail mail levering, track betalinger, spore klienter, sende påmindelser, og det endda har tilbagevendende fakturering kapacitet. Du kan automatisk beregne og tilføje skat til nogen faktura. Forsendelsesomkostninger kan nemt tilføjes til enhver faktura, og du kan vælge, om de er skattepligtige eller ej. Opbevar almindelige klient navne og adresser og nemt at oprette en faktura med et klik på musen. Du kan også se alle de fakturaer, du har sendt en given kunde og straks oprette diagrammer til at se mønstre. Du kan nemt markere nogen faktura udbetalt som du modtager betaling. Du kan se alle de ændringer til en faktura siden dens begyndelse. Sende en påmindelse e-mail til forfaldne klienter er nemt. Behov øjeblikkelig betaling for en faktura? Det BillMyClients Systemet er fuldt integreret med PayPal, så dine kunder kan logge ind for at se en faktura og derefter betale du straks via PayPal. Det er nemt at tilpasse de fakturaer, du sender gennem BillMyClients.com. Du kan uploade så mange som ti logo filer og derefter vælge, hvilken logo du gerne vil have placeret på hver faktura, du opretter. Det er en perfekt løsning for freelancere og hjemmearbejdende. I stedet for at købe dyre regnskabs software, kan du bruge dette web-baseret system til at løse dine fakturering problemer.

http://www.billmyclients.com