Disse er de mest usunde fødevarer i verden

Usunde fødevarer er ikke begrænset til USA. Mange lande, du besøger vil tilbyde deres rimelige andel af stegt mad, slik og andre lækre aflad. Her er en liste over de værste syndere i verden.

Disse er de mest usunde fødevarer i verden

Cheeseburgers

Cheeseburgers er et dagligt syn i den amerikanske kost, men du kan ofte finde denne fødevarer i andre lande, herunder Canada, Italien og Frankrig, for at nævne et par stykker. En stor del af befolkningen vil nyde en saftig cheeseburger fra tid til anden, men forbruget af denne ikoniske mad - fyldt med mættet fedt, natrium og konserveringsmidler - bør begrænses. En af de værste syndere er placeret i USA på en restaurant ved navn, interessant nok, den Heart Attack Grill. De prale af en Quadruple Bypass Burger, der er stablet med 20 strimler af fedtholdige bacon og fire halv-pund oksekød patties. Ikke overraskende denne burger vejer anslået 8.000 kalorier. Denne nemt udgør fire menneskers kombinerede kalorieindhold indtag for hele dagen!

Sukkerholdige drikkevarer

I de fleste lande har der været en stigning i sodavand og sukkerholdige kaffe forbrug. Starbucks, for eksempel, er nu åben i Canada, Frankrig og England. Uanset om det er en sukker-laden Frappuccino eller sodavandsdåser sodavand bør disse drikkevarer indtages i moderate mængder. Hovedproblemet med sodavand er, at de har nul næringsværdi og pakke en stor mængde kalorier og sukker i et enkelt glas. Hvis du ikke er en sodavand drikker, men elsker sipping på en sød kaffe, kan du ønsker at genoverveje din ordre, da disse sukkerholdige drikkevarer kan være lige så usundt. For eksempel kan en 20-ounce Java Chip Frappuccino fra Starbucks indeholder 580 kalorier og 21 gram fedt. Der er mere forskning viser, hvor usundt disse sukkerholdige drikkevarer kan være. The American Journal of Public Health studerede 75 lande og opdagede en stærk korrelation mellem soda forbrug, vægt og diabetes.

Forarbejdet kød

Fra spam og bacon til hotdogs og frokost kød, de fleste kulturer gerne chow ned på diverse kødprodukter. I de senere år er forbruget af kød vist en stigning i visse lande, herunder Kina. Problemet er, at disse forarbejdet kød indeholde en kræftfremkaldende bestanddel kendt som natriumnitrit. En undersøgelse overvågning af forskellige landes indtag af kød konkluderede, at forarbejdet kød forbruget var forbundet med en øget risiko for at dø af hjerte-kar-sygdomme og kræft.

Stegte fødevarer

Stegt mad er ikke bare en favorit af amerikanerne. Mange lande er om bord med friturestegning, hvilket ikke er den bedste løsning for vores hjerter eller taljemål. I Indien er samosas nydes af mange som en sprød og lækker godbid. Samosas er lavet med hvidt mel og en vegetabilsk fyld. Når de er dybt stegt, deres fedtindhold stiger betydeligt. I kinesisk kultur, stegte wontons, som har et lignende makeup til samosa, er et populært appetitvækker. Vi kan ikke udelade USA, som tager den stegte trend over toppen ved stegning op alt fra Oreo cookies til makaroni og ost. Disse elementer er alle lavet af raffinerede kulhydrater før bliver stegt op. De har ikke meget næring, endsige udholdenhed.

Hvis du tilfældigvis kommer på tværs af en af ​​disse værste syndere, skal du sørge for at nyde dem i moderate mængder.