Disse dage er væk som blade fra en kalender

Betydning at spare dig for en lille problemer, der er egnet til at blive glemt eller være en konstant påmindelse om forgængelighed af tid, drej dig på en filosofisk ramme i sindet, eller gør du skynde med anliggender ved hånden, Stihl designet en perfekt Schwag for os at bedre imod kørslen af ​​dagene. Uanset betydningen af dette ord, for os Schwag er virksomhedens kaldenavn for det, der officielt er kendt som Stihl efteråret kalender 2010.

Disse dage er væk som blade fra en kalender

Hvad gør den i form af filosofi eller strøelse udgydes hvert blad af dagen, der gik, sender den til at flyde frit ned at lande et sted på dit tæppe. Det ser meget efterårsfarver og hvis du lader bladene indsamler under Schwag det kan endda ser meget winterish.

Hvis du kan lide denne sæsonbetonede tilgang til din tid, vi er kede af at meddele Dem, at du ikke vil være i stand til at købe efteråret kalender - det er designet af Stihl s agentur, Euro RSCG i Düsseldorf, Tyskland, som en giveaway souvenir.

Mens du tænker, hvordan du kan komme med en alligevel, se hvordan det virker på videoen til baggrunden for Vivaldis efteråret.