Disney World Money Lagring Tips

Disney World Money Lagring Tips
Disney ferier kan tømme en tegnebog.

En Disney World ferie er den ultimative forlystelsespark tilflugtssted for mange familier, men udgifter flere dage udforske denne Florida fantasy jord kan alvorligt strække den mest generøse ferie budget - heldigvis er der mange Disney World penge at spare tips, der kan hjælpe.

Grundlæggende Disney World Money Lagring Tips

Hver familie vil have forskellige finansielle bekymringer og sparekasser vaner for deres Disney World ferie. Selvom det ikke er hver tip vil være gældende for alle rejsende, disse pejlemærker er en fantastisk måde at reducere omkostningerne på denne magiske flugt.

Rejseplaner

Realiseringen prisbevidste rejseplaner er en af ​​de bedste måder at spare på en Disney World ferie. Flyselskab satser hele tiden stiger, men booking økonomi billetter i god tid kan spare $ 100 eller mere fra prisen på hver billet. Rejsende, der er fleksible med deres planer og kan overveje flere lufthavne for deres afrejse kan også være i stand til at finde bedre tilbud.

Når gæster besøger Disney World påvirker også prisen. Mens billetpriserne ikke svinger, hotel omkostningerne er lavere i lavsæsonen (september til begyndelsen af ​​november, medio januar til slutningen af ​​marts, og medio maj til medio juni). Gæster, der kan besøge i disse langsommere tider kan også opleve, at de er i stand til at bo for færre dage, fordi linjerne er kortere og de kan besøge flere attraktioner i en kortere periode.

Når du booker en Disney World ferie, en fantastisk måde at spare penge er til nøje at overveje, hvordan man kan betale for flybilletter, hotelværelser, park billetter, og andre fornødenheder. Mens du bruger kontanter er den billigste måde, hvis rejsende skal bruge et kreditkort, de skal vælge en med de laveste gebyrer og laveste rente, så deres ferie ikke fordoble eller tredoble i pris, da det er ved at blive betalt for.

Overnatningssteder

Mens valget at bo på en officiel Disney World Resort ikke tilbyde mange fordele, herunder nogle rabatter og kun gæster-privilegier, kan satserne være meget stejlere end nærliggende ikke-Disney egenskaber. Der er hundredvis af hoteller i Orlando området, hvoraf mange tilbyder gratis transport til lokale forlystelsesparker, hvilket sparer på parkeringsafgifter. Nogle hoteller er så lavt som $ 50 per nat og kan tilbyde gratis overnatninger med et forlænget ophold.

På samme tid, kan Disney resort pakkeløsninger være attraktive. Før afskedige en officiel resort som for dyrt, bør rejsende overveje alle de pakke fordele. Hvis de vil benytte sig af de fleste eller alle de faciliteter der tilbydes, kan det være en bedre samlet aftale end at købe uafhængige indkvartering og individuelle billetter.

En anden mulighed for større familier og grupper har lejet huse eller ejerlejligheder til ferie. Når delt blandt flere tegnebøger, er disse større muligheder ofte den mest økonomiske af alle.

Park billetter

Billetter til Park er den største enkeltstående udgift til en forlystelsespark ferie, men der er mange Disney World penge at spare tips til at lette denne finansielle udlæg. Find de billigste flybilletter Disney fra online forhandlere, marketing kampagner eller koncernens salg, eller vælge park hopper og andre kombination tilbud om billetter, der resulterer i en lavere daglig optagelse sats. Årskort er en anden mulighed og tilbyder også andre fordele såsom spisning og merchandise rabatter.

Dining

Det er nemt at arbejde op en appetit mens udforske Disney World, men en høj pris kan sur det bedste måltid. For at spare penge, mens du spiser Disney stil:

 • Del måltider at dele generøse del størrelser.
 • Vælge at spise udenfor parken.
 • Bring små godbidder i parken for at undgå dyre impuls mellemmåltider.
 • Undgå genopfyldelige souvenir kopper - at få dækket de ekstra oprindelige pris, vil koppen skal genfyldes dusinvis af gange.
 • Bring individuelle servering drink flaske mixes at undgå at købe sodavand.
 • Nyd restaurant måltider til frokost til at drage fordel af billigere menu priser.
 • Undgå at betale ekstra for tegn måltider - der er mange gratis muligheder for at se og møde populære Disney-figurer.

Souvenirs

Ingen ferie er komplet uden souvenirs, men priserne inde i Disney porte kan være høj. I stedet for at købe basale souvenirs i parken, besøge lokale indkøbscentre og outlet centre for diskonteret merchandise såsom nøgleringe, hatte, t-shirts, legetøj, postkort og andre store souvenirs. Priserne kan være op til 75 procent lavere end samme eller lignende varer fundet i parken gavebutikker.

Extras

Selv de mindste Disney World penge at spare tips kan hjælpe park gæster undgå at bruge for meget på uventede omkostninger.

 • Sørg for at pakke masser af film, batterier, aspirin, solcreme og andre fornødenheder for at undgå oppustede park og resort priser.
 • Medbring en klapvogn i stedet for at betale for at leje en, hvis det er nødvendigt.
 • Planlæg et besøg med en nylig guidebog lånt fra biblioteket gratis så intet springes over eller glemt.
 • Brug en park kort eller Disney World videoer til at lære om parken og planlægge en økonomisk rute.
 • Bruge gratis park transport - færger, monorails, rumfærger - for at undgå trafik og ekstra parkeringsafgifter.

Lagring ikke ofrer

Nøglen til korrekt ved hjælp Disney World penge at spare tips er at spare penge til en stor ferie, ikke at ofre ferie fantasier til en federe tegnebog. Omhyggelig planlægning kan hjælpe hver familie drage fordel af gode tilbud uden at gå glip af de erfaringer, der vil gøre Disney World et magisk sted i deres erindringer.