Disney Wedding Dekorationer

Disney Wedding Dekorationer
Pynt med inspiration fra Disney.

Planlæg nogle festlige Disney bryllup dekorationer, selvom du er langt fra Disney World eller Disneyland. Den festlige stemning af Disney erfaring kan stadig kuvert alle til festen, uanset hvor, når du planlægger dekorationer, der er egnet til et Disney fan.

En Disney-tema bryllup

En Disney-tema bryllup er passende for enhver sæson og enhver, der elsker virksomheden, parker, film eller tegn. Det er især passende for par, der har vidunderlige ferie minder på Disney parker, især hvis deres ægteskab forslag opstod mens besøger parker eller mens du ser en Disney film.

Bryllupper, der har en Disney tema kan være så lunefuld eller så elegant som ønsket, og det er dekorationer, der spiller en stor rolle i at skabe denne stemning. Fra et generelt Disney tema til en, der fremhæver en bestemt karakter, er der, hvor magien findes dekorationer.

Ideer til Disney Wedding Dekorationer

Disney er et stort imperium, som består af forlystelsesparker i hele verden og utallige film og tegn til sit navn. Derfor er stil og udsmykning af en Disney bryllup virkelig afhænger af, hvilke aspekter man som par vælger at indarbejde i din drøm Disney bryllup.

Disney Movie Dekorationer

Askepot tema bryllupper er et populært bryllup valg for mange par. Dekorationer, der afspejler Disney-versionen kan omfatte små græskar eller græskar, glas centerpieces og unikke bryllup buketter med mini tryllestave.

Askepot er ikke den eneste kendte Disney film, der egner sig til at skabe en fantastisk bryllup. Opret en luksuriøs bryllup udsmykning ordningen baseret på den populære film Aladdin. Indarbejd rige gardiner, duge og gulvbelægninger, der afspejler den arabiske ørken, hvor filmen foregår. Kig efter små genie-stil lamper til brug som en del af et centralt og leje en tåge maskine til at ryge op på dansegulvet. Hvis du har et stort budget, overveje at ansætte maven dansere som en del af underholdning, som tilføjer til den samlede ambiance af dekorationer og tema.

Løvernes Konge er endnu et Disney animeret funktion, der gør en perfekt udsmykning tema. Drej bryllup og modtagelse i en safari oplevelse, ved hjælp af dekorationer som:

  • Zebra, giraf og leopard print stof på borde, vægge og gulve
  • Eksotiske blomster til brudebuketter og blomsterdekorationer
  • Bryllup farveskemaer som olivengrøn og brun eller mokka og orange

Stort set alle klassiske Disney-film kan vendes til en fantastisk udsmykning ordningen med lidt opfindsomhed og fantasi. Brug åbenlyse symboler, ligesom paraply fra Mary Poppins hængende fra loftet over borde eller tilføje lille hånd i belysning og sengetøj for en mindre skæmmende udsmykning ordningen.

Mickey Mouse

Mickey Mouse er synonymt med Disney. Hans runde cirkulære ansigt og ører er genkendelige verden, som er ansigt, ører og bue af sin mangeårige kærlighed, Minnie. Brug Mickey og Minne bryllup dekorationer på følgende måder til at dekorere dit bryllup:

  • Hang pew buer under ceremonien, der har Mickey ører trykt på dem
  • Placer store stearinlys sort søjle i form af Mickeys ansigt på tabeller som en centerpiece, binde dem sammen med lyse røde bånd
  • Har blomsterhandler cut topiaries til brylluppet i form af Mickey ører og bruge dem til at flankere ceremonien indgang og hoved bord i receptionen

De klassiske sorte og hvide Mickey kortfilm kan bruges som inspiration til en fantastisk sort og hvidt bryllup udsmykning ordningen på et Disney bryllup. Indarbejd klassiske Mickey figurer på din Disney bryllupskage og som en del af centerpieces, der bruger elegant eller retro sort-hvide dekorationer andetsteds. Dette er en fremragende måde at skabe en sofistikeret føler hjælp Disney bryllup dekoration ideer.

Disneytur Dekorationer

Enhver, der besøger Disney parkerne som regel har en favorit ride eller erfaring, der besidder en særlig plads i deres hjerte. Dekorer en Disney Halloween bryllup ved hjælp af den berømte Haunted Mansion ride eller Pirates of the Caribbean turen som inspiration. Opret en multikulturel bryllup udsmykning oplevelse ved at bruge det er en lille verden som din udsmykning muse.

Generelle Disney Dekorationer

Ikke alle Disney bryllup skal tema omkring Mickey Mouse eller en bestemt film. Disse elementer kan alle blive tilføjet til enhver Disney tema udsmykning ordningen eller kan stå alene som en måde at skabe en subtil Disney udsmykning effekt.

Disney Wedding Dekorationer
Lys er en vigtig Disney udsmykning touch.

  • Belysning: Brug belysning til at genskabe fantastiske visuelle effekter på din modtagelse ligner dem, der lyser slotte i parkerne. Smuk pastel lavendel, pink og blå skaber en Disney-lignende stemning i modtagelse hall. Spotlights på dansegulvet kan monteres med Mickey øre symbol eller anden særlig Disney ikon.
  • Slotte: Slottene på Disney parker er en fantastisk måde at indarbejde en fairytale prinsesse Disney tema i dit bryllup. Vælg et slot bryllupskage, har sandslot centerpieces eller endda dekorere indgangen til ceremonien og / eller modtagelse til at ligne en af ​​de faktiske park slotte selv.
  • Fonts: Den skrifttype, der bruges af Disney er svært at duplikere, men lignende dem er tilgængelige. Brug den til en Disney bryllup, der også indeholder masser af monogram dekorationer, såsom invitationer, kage toppers, broderede midtergang løbere og bryllup favor tags.

Opret en magisk bryllup oplevelse for jer selv og dine gæster ved hjælp af Disney bryllup dekorationer i hele festlighederne. Disney Magic er sikker på at fange alles hjerter ved slutningen af ​​aftenen.