Disney Wedding Cakes

Disney Wedding Cakes


Hvis du altid har drømt om dit bryllup som en fantastiske, magiske dag, kan undersøge Disney bryllup kager tilføje en sød prikken over i'et til din romantiske planer. Med mange design muligheder, kan du nemt tilføje et strejf af Disney magi til din fest.

Hvorfor vælge en Disney Cake

En Disney-tema bryllup kage er det oplagte valg for alle par planlægger et bryllup på en af ​​de Disney resorts, eller hvis de ønsker en fantasy Disney-tema bryllup. Fordi mange Disney historier, især de klassiske animerede film, centreret omkring ægte kærlighed og lykkelige slutninger, en Disney tema kage er perfekt til enhver bryllup, og par, der bare nyde Disney film eller som måske har besøgt Disney temaparker sammen ofte vælger disse magiske kage designs samt. Heldigvis er der mange smukke designmuligheder, der kan koordinere med enhver bryllup, med eller uden en stærk Disney tema.

Ideer til Disney Wedding Cakes

Når du designer en Disney-inspirerede kage, kan par vælger at have enten et fuldt tema, udarbejde kage, eller en enklere, mere traditionelle design, der er udstyret med Disney accenter.

Fuldt Tema Kager

En fuldt tema kage er en, der har en indlysende Disney design, såsom mus øre formede lag eller en mere specifik Disney tema. Mange par foretrækker at temaet en Disney kage efter deres foretrukne Disney par - en strand bryllup kage, for eksempel, kan smukt designet efter Prinsesse Ariel og Prins Erik, mens en prinsesse-tema kage kan indeholde lyseblå glasur til at matche Askepots kjole til en Askepot tema bryllup. Disse par-tema kager kan bruge forskellige designelementer fra bestemte Disney-film for at tilføje detaljer og unikke hånd på kagen, og mange bryllup kage toppers er tilgængelige med Disney-figurer.

En anden omfattende design til Disney bryllup kager er slottet kage, en, der enten bruger en udførlige slot kage Topper eller at funktioner hele kagen udformet som et eventyr slot. Billeder af Askepots slot i Florida eller Tornerose slot i Californien kan hjælpe en bager genskabe spir, farver og arkitektur af disse klassiske Disney slotte.

Disney Wedding Cakes
Føj magi til din kage med en Disney Topper.

Disney Accenter

Par, der foretrækker mere subtile Disney hånd på deres bryllupskage design kan tilføje unikke accenter til en traditionel kage. Populære muligheder for at give en kage et strejf af Disney Magic omfatter:

 • Sart rør eller prikker i form af museører
 • Ved hjælp af en brugerdefineret transport kage står for en ikke-Disney kage
 • Tilføjelse unikke elementer som mellem-tier belysning eller vandfald og springvand
 • Brug af Disney cupcake papirer for cupcake bryllup kager i stedet for en fuld Disney kage

Disney Cake Toppers

Tilføjelse af en Disney figur bryllupskage Topper er den hurtigste, nemmeste og mest populære måde at slå enhver bryllupskage design ind i en magisk Disney dessert. Fra Mickey og Minnie par til andre kongelige Disney-figurer og udarbejde slotte, er der en bred vifte af Disney kage toppers at vælge imellem. Online-forhandlere, der tilbyder et udvalg af fantasy, prinsesse, og Disney kage toppers kan nævnes:

 • Bryllup Tilbehør
 • DBC Collectibles
 • Mus Shoppe
 • Bryllup Collectibles

Tips til Disney Cakes

Med så meget magi i luften, kan det være let at gå overbord med Disney kage designs. For at holde din kage smuk og elegant uden at ofre den Disney fantasi ...

 • Sats på kun en eller to samlende oplysninger om design, snarere end at forsøge at tilføje i alle detaljer i en alt for indviklet kage.
 • Diskuter designmuligheder og omkostninger med din bager, før du vælger et design. Meget kunstfærdige kager eller dem, der bruger stærkt ophavsretligt beskyttet inspiration kan være dyrere.
 • Sats for lette varianter, såsom vanille, rødt fløjl, mælkechokolade, citron og jordbær til bløde, velsmagende Disney desserter.


Uanset om du er at blive gift på Disney World, planlægger en Disney bryllup tema, eller bare ønsker at tilføje en smule magisk romantik til din særlige dag, kan Disney bryllup kager være en smuk og lækker mulighed. Med en vifte af stilarter og designs at vælge imellem, kan hvert par finde en måde at gøre Disney del af deres dag.