Diskrimination mod ældre

Diskrimination mod ældre
Internetsider engagere ofte i aldersdiskrimination ved at målrette yngre demografi.

Forskelsbehandling af ældre er en bias mod ældre baseret på deres alder og ikke på individuelle fortjeneste hos den enkelte. Mens diskrimination henviser sædvanligvis til negativ adfærd, kan det også henvise til øget generøsitet og venlighed over for aldersgruppen på grund af deres alder.

Om diskrimination af ældre

I tilfælde af diskrimination mod ældre kan forskelsbehandlingen også omfatte handlinger af psykisk og fysisk afstraffelse:

  • Ældre medarbejdere kan blive tvunget til at gå på førtidspension eller udfaset af deres beskæftigelsesmæssige situationer
  • Aldersgrænser implementeret forhindre mere modne medarbejdere i at udnytte uddannelsesprogrammer
  • Grænser for tilgængelige offentlig transport, faldende livskvalitet
  • Rabatter for seniorer udligne nogle af disse spørgsmål
  • Mangel på støttende uddannelse til at overvinde forskellige barrierer teknologi

Samfundet opretholder en stereotyp om ældre amerikanere. På mange måder er det stereotype negative forbundet med forestillinger om aldring. Denne negative stereotype er foreviget af vittigheder og almindelige sætninger såsom gamle prut, over bakken, ældre end snavs og mere. Denne fordomme mod ældre sandsynligvis vil skifte som en person aldre.

For eksempel, i 2009 vil store årgange (personer født mellem 1946 og 1955) udgør 28% af befolkningen. Det er 74 millioner amerikanere, der er i alderen mellem 46 og 63. Da dette generation aldre opfylder behovene i den aldrende befolkning vil blive mere kritisk for at undgå aldersdiskrimination og aldersdiskrimination.

Ærbødighed for ungdom

Respekt for de ældre er vigtigt, fordi historie spørgsmål. Familie pædagoger anerkende bidraget fra ældre familiemedlemmer ikke kun for voksne generation, men også til børnebørn og oldebørn. Respekt ældre midler respektere deres behov for lægehjælp, Medicare, Medicaid, uddannelsesydelser og endda deres behov som levedygtige indkøbsposer og amatørornitologer på tv-markedet.

CBS-tv, for eksempel, tiltrækker flere seere i den modne og ældre demografisk end andre netværk. Markedsføring dollars og tv-shows på de fleste netværk, herunder dagtimerne tv tendens til at forvrænge mod de yngre demografi, fordi moderne amerikansk kultur ærer ungdom. At være gammel er at have en fod i graven.

Formentlig er ældre skuespillere og skuespillerinder erstattet af yngre, mere sexet versioner hver ti til femten år. Selv ældre borgere, der ser fantastisk for deres alder, anses bemærkelsesværdig, fordi de ser så ung, ikke på grund af deres alder og erfaring. Skuespillerinder som Susan Lucci og Jane Seymour falder i de ældre aldersgrupper, men de er ikke tænkt på den måde på grund af deres ungdommelige udseende.

Virkningsløs Stereotyper

Psykisk syge, fysisk syge, senil, ubrugelig, isoleret, fattige og impotent er de mest almindelige stereotyper forbundet med aldring. At overvinde disse stereotyper er en vital del af dagligdagen for seniorer. Nøglen til at overvinde disse stereotyper er at leve livet fuldt ud, nyde regelmæssig motion, mental stimulation og sociale aktiviteter med andre.

Diskrimination Ofre

Er du eller nogle du elsker offer for ældre diskrimination? Følgende steder tjenesteydelser og bistand til at hjælpe dig:

  • AARP
  • Administration på Aging


Aging Tip: Må ikke leve livet baseret på andres forventninger, men på personlig tilfredsstillelse.