Discount Valentinsdag Blomster

Discount Valentinsdag Blomster
Afkald på pebret roser, og bestille en utraditionel buket til Valentinsdag.

Discount Valentinsdag blomster lader dig vise din kærlighed og påskønnelse for en brøkdel af prisen. Efter alt, siger de penge kan ikke købe kærlighed.

Discount Valentinsdag blomster online

Flere online blomst sites tilbyder muligheder for at spare penge på din næste buket:

  • FTD fremtrædende viser salg tilbud på webstedets hovedside. Besøgende kan også finde rabat blomster ved hjælp af pris menu.
  • Teleflora ikke tilbyder typisk særlige blomsterdekorationer med rabat, men smarte shoppere kan gå online for at søge efter særlige salg og kupon koder.
  • Tiden hos ProFlowers har en særlig rabat blomster side, med nogle ordninger for fem eller ti dollars mindre end deres listepris og andre inkluderet på grund af deres samlede værdi. Siden indeholder også nogle ikke-blomst gaveartikler, hvis du ønsker at tilføje nogle sort til din Valentinsdag levering.
  • 1-800-Flowers.com giver brugerne mulighed for at søge efter pris for at holde sig inden for et budget, og tilbyder også en salg side. Webstedet sælger slik og andre gaver, og disse produkter kan være rabat sammen med blomsterarrangementer. Købere kan sortere nogen søgeresultater fra laveste til højeste pris for at sikre den bedst mulige aftale.
  • FromYouFlowers.com funktioner salg tilbud på webstedets hovedside. Kig efter ferie tilbud, og tilmeld dig e-mail besked om fremtidige kampagner.

Andre sparetips

Find en lokal leverandør

For langdistance forhold, en trick til at finde rabat Valentinsdag blomster er at lære telefonnummeret til din elskede lokale blomsterbutik. Du kan se en op i telefonbogen, mens du besøger, eller henvende sig til en online bibliotek ligesom Whitepages.com. Ved at kalde blomsterhandler direkte at placere din ordre, vil du undgå de ledninger gebyrer forbundet med de fleste blomster sendt langvejs fra. Hvorfor betale FTD ti eller femten dollars til at sende en ordre til samme butik, når du kan gøre det selv? Dog skal du have en klar idé om de blomster, du gerne vil bestille, fordi du ikke vil være i stand til at se på produkter i butikken. Du skal også bruge et kreditkort til at bestille over telefonen.

Se ud over Blomsterhandler

Mange dagligvarer og supermarkeder huse en lille blomstret butik, eller i det mindste bestand et sortiment af buketter som Valentinsdag nærmer sig. Som en ekstra bonus, kan du hente en æske chokolade eller forudsætninger for en stor Valentinsdag gave kurv, mens du er der.

Kig efter kuponer og Salg

Søg papiret i slutningen af ​​januar og begyndelsen af ​​februar for rabatkuponer og salg tilbud fra lokale blomsterhandlere. Nationale magasiner og avis kosttilskud kan også indeholde kupon besparelser og særtilbud fra FTD, 1-800-blomster, og andre landsdækkende tjenester.

Spring Levering

Hvis din blomsterhandler opkræver et ekstra gebyr for levering, afhente blomsterne selv. Så omhyggeligt planlægge din præsentation for at tilføje ekstra romantik til din gave. Måske kan du bringe dem til din kærestes kontor for en overraskelse frokost dato eller placere en vase med blomster på hendes natbord, som du tilbyde hende morgenmad på sengen.

Tænk Utraditionel

Selvfølgelig et dusin langstilkede roser er en traditionel Valentinsdag gave, men du vil også betale en præmie for denne tradition i februar. Være både original og prisbevidste ved at sende en række tulipaner, tusindfryd, eller en yndlingsblomst. Overrask hende med roser på hendes fødselsdag eller en anden særlig lejlighed, når priserne er mere rimelige.