Discount Fitness Apparel

Discount Fitness Apparel


Discount fitness tøj er en sparsommelig fitness fashionista drøm. Der er heldigvis flere måder at finde overkommelig øvelse tøj, så sprænge røven i træning værelse betyder ikke sprænge dit budget i banken.

Hvor finder Discount Fitness Apparel

Discount fitness beklædning kan findes på online-forhandlere og i mursten og mørtel butikker. De fysiske butikker har en fordel, fordi du kan prøve på tøj, men hvis du har en generel idé om din størrelse, kan du finde bedre tilbud online. Husk dog, at du køber fitness tøj online betyder, at du bliver nødt til at betale for forsendelse og ekspedition. Din endelige beslutning vil naturligvis være påvirket af pris og med hvilke butikker har rabat fitness tøj, der appellerer til dig.

Discount træning tøj i stormagasiner

Marshalls og TJ Maxx er berømte for deres fantastiske fitness tøj tilbud. De har ofte tilbyde op til 60 procent ud på topkvalitet løbetøj, mærkenavn yoga tøj og miljøvenlige vandflasker. Butikkerne lejlighedsvis sælger ski tøj i vinter og badetøj og cykling tøj om sommeren. Både Marshalls og TJ Maxx har også store køber på træningsbolde, håndvægte, bands, motion måtter og workout dvd'er.

JCPenney har et omfattende sortiment af Adidas workout tøj. De har også deres egen linje af rabat fitness beklædning kaldet Xertion. Kohls har rabat sport bh'er fra Fila, Champion, Lily af Frankrig, Tek Gear og Champion, samt børns motion tøj. Sport fans vil kunne lide deres NFL, NCAA og MLB holdet butikker, som byder shorts, t-shirts, sweatshirts og hættetrøjer med navnene på dine foretrukne hold. Target og Walmart har måske ikke så stor en markering som Marshalls og TJ Maxx, men du kan til tider finde nogle gode køber på Danskin, Avia, Champion og andre mærke fitness tøj. Hvis du kan lide gamle flåde, de har en omfattende rabat yoga tøj linje.

Producenternes Online Udsalg

Fitness beklædning fabrikanter udvikler løbende nye tøj linjer. Når dette sker, de har brug for at gøre plads i deres lager. Hvis du er heldig, kan du finde dine gamle favoritter, der sælges til en rimelig pris på producentens hjemmeside. Champion og Nike er kendt for deres fantastiske online udsalg. Du kan også finde store køber på online sports tøj forretninger, såsom Paragon og Dicks.

Rabat Tøj til fitness fagfolk

Fitness instruktion er ikke den mest indbringende erhverv. Ikke desto mindre, fagfolk nødt til at se deres bedste, men en typisk, high-end fitness tøj kan koste mere end en instruktør løn. Heldigvis fitness beklædning fabrikanterne er bekendt med dette problem, og er villige til at tilbyde betydelige rabatter til certificerede instruktører. Alle disse programmer kræver bevis for certificering, samt bevis for beskæftigelse som fitness instruktør, men rabatter spænder fra 10 til 50 procent. Disse er nogle af de øverste beklædning rabat programmer for certificerede instruktører.

  • Avia: The Avia Vælg programmet tilbyder instruktører en 30 procent rabat. I nogle tilfælde de tillader instruktører for at få vist nye sko, før de kom på markedet.
  • Lucy: The Lucy Pro program giver instruktører en 30 procent rabat på udvalgte detail steder.
  • Marika: Det Marika Elite programmet giver instruktører en 30 procent rabat.

De penge du sparer på fitness tøj kan bruges mod gym medlemskaber, pilates eller endda ansætte en træner.