Dirty Tricks til Custody Battle

Dirty Tricks til Custody Battle

Du har måske hørt om forældre, der ty til beskidte tricks til kamp om forældremyndigheden, enten at han bevarer den fulde forældremyndighed over deres børn, eller for at komme tilbage på deres ægtefælle. Dette er ikke en god strategi, og kan ende med tilbageslag på den forælder, der forsøger at gøre det.

Forældremyndighed Oversigt

Når forældre ikke er i stand til at udarbejde en forældremyndighed arrangement på egen hånd, vil en dommer skal afgøre, hvor børnene skal bo. Hver ægtefælle har mulighed for at gøre en sag for, hvorfor de skal være forældremyndighedens indehaver. Den omstændighed, at høringen er en anfægtet en lader døren stå åben for beskidte tricks til kamp om forældremyndigheden.

Eksempler på Dirty tricks til Custody Battle

Nogle beskidte tricks finde sted før og under forvaring retsmødet, mens andre sker efter udstedelsen af ​​forældremyndigheden er blevet besluttet.

Dirty Tricks før retsmødet

Når folk bliver klar til at gå til Domstolen forældremyndighed hørelse, kan de bruge en eller flere af følgende strategier til at slå ud på deres ægtefælle eller distrahere dem fra varetægt høringen. Her er nogle eksempler:

 • Rens bankkonti og / eller max ud kreditkort
 • Få et tilhold mod deres ægtefælle på falske eller opdigtede påstande
 • Realiseringen af ​​et falsk krav mod den anden ægtefælle for fysisk mishandling for ægtefælle og / eller børn
 • Flyt med børnene uden varsel eller forlader en videresendelse adresse

Dirty Tricks efter høringen

Efter forældremyndigheden høringen har fundet sted, er der stadig nogle beskidte tricks, en tidligere ægtefælle kan trække, såsom:

 • Begrænsning eller benægte ikke-frihedsberøvende forælder telefonisk adgang til barnet
 • At benægte det ikke-frihedsberøvende forælder hans eller hendes samværsret
 • Sig grimme ting om ikke-frihedsberøvende forælder til barnet for at påvirke deres følelser om den anden forælder
 • Gøre det vanskeligt eller umuligt for den ikke-frihedsberøvende forælder til at deltage aktiviteter på barnets skole
 • Fail at dele oplysninger med den ikke-frihedsberøvende forælder om barnets sundhed

Hvordan man undgår Dirty Tricks

Det kan ikke være muligt for skilsmisse forældre at styre fri af beskidte tricks til kamp om forældremyndigheden, men der er nogle ting, som de kan gøre for at holde dem på et minimum.

 • Må ikke diskutere din tidligere ægtefælle med andre end din advokat. Alt, hvad du deler med din juridiske team er fortrolige. Kommentarer, du foretager til familiemedlemmer og venner er ikke, og de kan være taget ud af kontekst og brugt imod dig.
 • Når du hyre en advokat, bør al kommunikation mellem dig og din ægtefælle gå gennem denne person. Lad advokater gøre nogen forhandling om depotaftaler. Hvis din ægtefælle tyder på, at de to af jer diskutere noget om din skilsmisse "for at gøre det lettere," dit svar skal være noget i retning af "Kontakt venligst min advokat."
 • Hvis du fange din ægtefælle hjælp beskidte tricks, gør ikke det samme at gøre gengæld. I stedet skal du kontakte din advokat for at finde ud, hvilke retlige skridt du kan tage for at rette op på situationen.

Hvis din ægtefælle Bruger Dirty Tricks

I en situation, hvor din ægtefælle bruger unfair taktik imod dig, opbevarer detaljerede optegnelser over alt, hvad der er kommet frem mellem jer to. Medtag din ægtefælles udtalelser og handlinger, men holde styr på ting, du har sagt og gjort så godt. Må ikke miste dit temperament eller gøre trusler mod din ægtefælle. I stedet holde hovedet koldt og lad din advokat håndtere det. Det er, hvad de får betalt for.