Direkte udveksling geotermiske anlæg

Direkte udveksling geotermiske anlæg


Direkte udveksling geotermiske anlæg reducere mængden af ​​energi og penge bruges til at varme og køling af boliger. Geotermiske varmepumper er også en energieffektiv middel til opvarmning af vand, hvilket reducerer mængden af ​​vand til spilde ned i afløbet ved køkkenvasken eller i brusebadet.

Geotermiske systemer er den mest effektive, grønneste og mindst bekostelige midler til opvarmning og afkøling af gennemsnitlige hjem.

Hvordan Direkte Exchange geotermiske anlæg Work

Ved at installere et jordvarmeanlæg under dit hjem, er din vandforsyning ved moderat temperatur. Fordi jorden temperatur er køligere end luften om sommeren, og varmere end luften om vinteren, det tager mindre tid og energi til at opvarme eller afkøle vand, du bruger i dit hjem for de daglige opgaver.

Direkte udveksling geotermiske anlæg også arbejde ved at levere kold eller varm luft til indersiden af ​​dit hjem gennem den samme proces. Kobberrør bærer en miljøvenlig frostvæske løsning, der cirkulerer i og ud af dit hjem. Heat udveksling sker via en kompressor enhed, og den resulterende afkølede eller opvarmede luft vender så tilbage til dit hjem gennem en luft handleren. Dit eksisterende rørledning arbejde distribuerer den afkølede eller opvarmede luft i hele dit hjem. Dette reducerer arbejdet i ovnen eller klimaanlæg.

Fordele ved Geotermisk Installation

Udnytte den naturlige temperatur på jorden giver både miljømæssige og økonomiske fordele. Boliger med geotermisk opvarmning og køling systemer bruger mindre energi og forbruger færre naturressourcer. Et geotermisk fjerner den varme eller kolde luft fra hjemmet og afkøler eller opvarmer det til temperaturen af ​​den omgivende jord. I mange tilfælde er der ikke yderligere opvarmning eller køling påkrævet. Over tid, mængden af ​​elektricitet eller naturgas frelst ved geotermisk opvarmning og køling er enorm.

Brug mindre elektricitet og gas betyder også lavere månedlige regninger. Plus, med den seneste fokus på miljøvenlige hjem forbedringer af regeringen, kan husejere, der installerer geotermiske systemer kvalificere sig til betydelige skattelettelser og incitamenter.

Ulemper ved Geotermisk Installation

Mens det er vanskeligt at ignorere fordelene ved direkte udveksling geotermiske anlæg, er der en række ulemper til installation af denne type system i dit hjem. Geotermiske systemer koster væsentligt mere at installere end traditionelle varme- og kølesystemer, med gennemsnitlige enheder prissat til næsten 8.000 dollars. Denne omkostning dukker hver 10 til 20 år, når varmepumpen kræver udskiftning. For mange husejere, er dette ikke økonomisk muligt.

Installation af systemet er vanskelig, langvarig og kostbar, og ofte kræver koordinering af konstruktion besætninger, miljømæssige personale og arkitekter. Afhængigt af placering, installere et jordvarmeanlæg måske ikke muligt. Nogle husejere kan være ude af stand til at opnå tilladelser på grund af placeringen af ​​deres hjem. På grund af kompleksiteten af ​​systemet under jorden, kan hjem ekspansion ikke være muligt efter installationen.

Direkte udveksling vs vandbaserede systemer

I modsætning til vandbaserede geotermiske systemer, direkte udveksling systemer kræver kun en overførsel til varmeveksling og bruge kobberrør, som er mere effektiv end plastslanger anvendes i vandbaserede geotermiske systemer. Vandbaserede systemer bruger omtrent dobbelt så meget energi til at arbejde, kræver brug af en cirkulationspumpe, og har højere installationsomkostninger og udgravning end direkte udvekslingssystemer.

Direkte udveksling Hjem Installation

Installation af et jordvarmeanlæg er udfordrende selv for erfarne fagfolk. I mange tilfælde love forhindrer boligejere at installere store systemer under deres hjem. Heldigvis kan mange agenturer hjælpe dig med at finde en installatør i dit område. Det amerikanske Department of Energy hjemmeside er et fremragende sted for information om geotermi og tilbud ressourcer til at hjælpe i din søgen efter en uddannet installation professionel. Du kan også ringe til din lokale forsyningsselskab for mere information.