Dior Mitzah Bricard Makeup Collection

Dette forår, Dior præsenterer en "leopard" samling af make-up. Oprettelsen var inspireret af Mitzah Bricard, Christian Dior berømte muse. Hun er kendt for den fashionable samfund som designer af hatte. Under hendes liv, elskede hun iført tøj med leopard motiver og kunne gøre det med en speciel chic og værdighed.

Dior Mitzah Bricard Makeup Collection

Mitzah virkelig havde en stor indflydelse på den store modeskaber. Han beundrede hendes klædedragt, og det skyldes dels hende, at leopard prints dukkede op i Christian Dior samlinger. Siden 1947 har sådanne ting altid været i de strækninger i Christian Dior tøj.

Det skal bemærkes, at vores synspunkt, at samlingen er en smule gammeldags, i det mindste for et par sæsoner. Fordi det var dengang, at leoparden temaet var på sit højdepunkt. Selv i år også, aftryk ligner "en leopard" synes ikke at være en mauvais ton.

Indsamlingen af makeup kaldet Mitzah Bricard Collection indeholder kun tre punkter: reticulation skygger og to limited edition nuancer af neglelak.

Dior Mitzah Bricard Makeup Collection

Reticulation er en rigtig luksus, med kamel, brun og tan nuancer. En eftertragtet ting!

De to neglelak nuancer er:

  • 912: ibenholt,
  • 622: camel

Dior Mitzah Bricard Makeup Collection

Prisen er $ 21 dollars per flaske.

Mitzah Bricard blev kaldt tilbage af Dior mærke sidste år, da en samling af duftstoffer Dior Couturier Parfumeur Collection optrådte. Hver af de duftstoffer blev en eller anden måde forbundet med biografi Christian Dior. Og sammen med lugt af Maitre barndom og ungdom blev Mitzah duft produceret.