Dine sko kan gøre eller bryde din træning

Dine sko kan gøre eller bryde dit arbejde er en interessant redegørelse. Men du vil opdage, at det er meget sandt, uanset hvilken type træning du laver.

Dine sko kan gøre eller bryde din træning

Sko og Running

Intet andet sted kan betydningen af ​​korrekt sko ses, end når du kører. Løb og jogging er to af de mest almindelige typer af motion, og derfor næsten hver gym i verden har mindst en håndfuld løbebånd.

Løbere behøver ikke for meget stabilitet, når du laver en lav intensitet træning - såsom jogging i 45 minutter. Hvad de har brug for, er dæmpning, da driften indebærer en masse indflydelse på deres samlinger. Skoene har brug for støtte for deres buer, samt dæmpning for hælene.

Et par gode sko kan gøre at køre i længere tid lettere, så sørg for at få et par sko er bygget til at køre.

Sko og cardio maskiner

Cardio maskiner som stairmaster, elliptiske træner og den stationære cykel kan findes overalt - både i hjem og fitnesscentre. Disse maskiner er bygget til lav effekt træning, så der er mindre belastning på dine led.

Den korrekte sko vil bidrage til at gøre træning på disse maskiner lettere. De øvelser er lav effekt, men de stadig arbejde leddene - ofte mere end en løbetur. De bedste sko til en cykel maskine vil sandsynligvis have en tyndere sål end et par sko, der anvendes til at køre, men skoene har brug for nogle polstring for at reducere belastningen på dine led.

Sko og Sport

Det siger sig selv, at du har brug for de rigtige par sko til den sport, du spiller. Basketball involverer en masse løb og spring, så stabilitet, støtte og støddæmpning er et must. Baseball, fodbold og fodbold indebærer løb og pludselige ændringer i retning, så skoene brug dæmpning samt god trækkraft.

Sko og Bodybuilding

Du må ikke tror, ​​du har brug for et par gode sko til at løfte vægte, men de rigtige sko er et must. Skoene vil bidrage til at reducere belastningen på dine knæ, ankler og tæer, og vil give dig god stabilitet som du løfter. Skoene kan hjælpe dig til at opretholde en korrekt kropsholdning, hvilket igen vil reducere din risiko for skader. De vil også yde støtte til dine ankler, så du er beskyttet, mens du arbejder ud af dine ben.

At finde den rigtige sko til bodybuilding kan være en smule mere udfordrende. Du må ikke have for tyk af en sål, så minimalistisk eller barfodet sko kan være ideelt for nogle. Hvis du vil have lidt mere polstring, kan du overveje specielle sko designet specielt til bodybuilding.

De fire S 'sko

Uanset hvad du vil gøre, mener de fire S 'sko:

  • Størrelse: For lille og de ​​knuse tæerne (forårsager smerte), for stor og de ​​ikke tillader en tilstrækkelig stabilitet.
  • Stabilitet: Hold de anklerne støtte, og giver en stabil platform for din fod til at trykke ud af.
  • Form: Find en form, der passer til krumningen af din fod, da det vil yde tilstrækkelig støtte.
  • Stil: Stilen i skoene skal matche den brug, de vil modtage (dvs. basketball sko til basketball, løbesko til løb, etc.)

Med den forkerte par sko, der skader alle, men garanteret - måske ikke i dag, men i den nærmeste fremtid. Med den rigtige par sko, det er en mindre ting at distrahere dig fra at betale meget opmærksom på at gøre det træning lige højre.

Dine sko kan gøre eller bryde din træning

6 Fejl du laver, når de forsøger at opbygge muskler