Dine børn har ikke brug for plastikkirurgi for at overleve fedme

Disse dage, flere børn i Amerika er overvægtige end nogensinde. Problemet er eskaleret til epidemiske proportioner, og der synes ikke at være nogen ende i sigte. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at folk har travlt med at finde måder at bekæmpe dette problem, men svarene kommer ikke let. Som med ethvert andet problem, generelt hurtige løsninger ikke virker. I tilfælde af fedme blandt børn, der betyder, at muligheder som fedtsugning og laser maveplastik er lidt mere end små bandager anvendes på gabende sår. De behøver ikke løse de problemer, der forårsager fedme blandt børn i første omgang.

Den dramatiske stigning i fedme blandt børn

I 1980, cirka otte procent af børn i alderen seks og elleve var fede. I 2008 næsten 20 procent af dem faldt ind under denne kategori. Det betyder, at antallet af overvægtige børn i USA har mere end tredoblet i de sidste to årtier. Det er nemt at se, hvorfor fedme blandt børn er blevet et hot-knap spørgsmål. I øjeblikket hver tredje børn i USA er overvægtige eller fede. Set ud fra sundhed, er der mange alvorlige konsekvenser, med type II diabetes og højt blodtryk er to gode eksempler.

Hvad kan der gøres?

Mange faktorer har bidraget til den skyrocketing stigning i fedme blandt børn i Amerika. Kulturen i USA er blevet mere stillesiddende end nogensinde. Børn simpelthen ikke får så meget motion, som de brugte til at få. Nem adgang til fastfood, der er lastet med kalorier, fedt og sukker spiller en stor rolle. Mens mange voksne har henvendt sig til plastikkirurgi muligheder såsom fedtsugning og maveplastik at behandle spørgsmålet, de fleste bord certificerede plastikkirurger er tilbageholdende med at udføre sådanne procedurer på børn. Desuden har sådanne operationer ikke fat i roden af ​​problemet. Alt for ofte folk har store mængder af fedt fjernet fra deres kroppe og fortsæt til straks vinde det hele tilbage.

Mens en person stadig vokser og udvikler sig, er det usædvanligt risikabelt at udføre visse former for kirurgi. Kirurgiske indgreb er risikabelt i almindelighed, men udfører dem på mennesker, der stadig vokser og udvikler er især fyldt med fare.

Common Sense Approaches fungerer bedst

Den bedste måde at bekæmpe fedme blandt børn er ved at tackle roden til problemet. Ud over at få en meget mere motion, bør børn tilbydes sund, kalorielette fødevarer så ofte som muligt. Mens nogle sunde indstillinger er tilgængelige på de store fastfood-kæder, er det bedre at styre fri af sådanne virksomheder helt. Friske frugter og grøntsager gøre underværker. Det er ikke altid let at tvinge et barn til at spise sine grøntsager, men gulerod pinde og selleri sticks med fedtfattig ranch dressing tendens til at være populære muligheder. Børn skal opfordres til at spise så mange frugter og grøntsager som muligt og til at forbruge fedt sparsomt. Svaret er ikke enkelt, men det er mere tilbøjelige til at have varige fordele.

Fitness.com understøtter ikke vægttab kirurgi og ovennævnte udsagn er udtalelser fra de forskellige forfattere og ikke af Fitness.com.

Forfattere Bio:
Arden Dev er en 23 år sundhed og wellness free lance skribent. Hun bruger det meste sin tid på at skrive blogindlæg og ledere