Din Thanksgiving Feast behøver ikke at være en kost Breaker

Den sidste ting du ønsker at gøre på en Thanksgiving fest, når omgivet af dine kære er at beskæftige sig med kost stress. En af de bedste strategier til at nyde denne særlige dag, er at gøre en bevidst erklæring om, at dette ikke vil være ligesom alle andre kost dage. Dette vil være en dag for at nyde selskab med dine venner og familie, samtidig med at nogle mindre justeringer i spise valg.

Din Thanksgiving Feast behøver ikke at være en kost Breaker

Lave mad valg på Thanksgiving

Blandt de udfordringer under en Thanksgiving fest er situationer, hvor det er vanskeligt at kontrollere din mad valg. Når du er vært for en lille Thanksgiving måltid i dit eget hjem, kan du vælge at lave mad med mindre olie, sætte mindre smør i din kartoffelmos og gøre kalorielette desserter. , Hvis du er en inviteret gæst ved en relativ hjem, er det ikke altid muligt at styre menuen. Du kan dog vælge hvid kalkunkød uden huden eller medbringe en lavere kalorieindhold dessert, hvis det er relevant. Spise større portioner af salater og grøntsager til at fylde dig op er også gode muligheder.

Moderat portionsstørrelser

Typisk for Thanksgiving fester er trangen til at spise uendelige. Maden smager godt. Alle har fri fra arbejde. Den varme og afslappet miljø blottet for normal rutine gør det lettere at spise to eller tre gange den mængde mad, du normalt ville spise. En af de justeringer, du kan foretage i løbet af en Thanksgiving fest er at gøre det til et punkt at spise langsomt og virkelig nyde din mad. Prøv alt på bordet, som appellerer til dig, men gøre det i meget små portioner. Nyde de forskellige smag. Undgå at gå tilbage til sekunder. Dette gælder også for alkohol. Prøv at begrænse dit indtag af alkohol for at undgå de overskydende kalorier, der hurtigt kan tilføje op.

Dagen efter Thanksgiving Feast

Når din Thanksgiving fest er forbi, efter at have gået ud af din kost til en vis grad kan kaste dig ud og mindske din motivation til at fortsætte på din kost. Af denne grund er det vigtigt at tænke igennem dette spørgsmål i forvejen. Vid, at spise mere eller anderledes på Thanksgiving var en del af planen, og nu er det tid til at genoptage din slankekure rutine.

Hvis du var vært for Thanksgiving måltid og har madrester, nyde dem den næste dag, men i moderate mængder. Du kan lave en sund suppe ved hjælp af kalkun eller klippe det op og spise det på toppen af ​​en salat med sund dressing. Lad dine gæster tage skiver af pie og andre desserter hjem, så du ikke behøver fristelsen til at spise dem. Vær sikker på at komme tilbage til din motion rutine så hurtigt som muligt.

Thanksgiving kan stadig være en fornøjelig tid, når du er på en kost. Det bare kræver at de sundeste fødevarer valg muligt og spise moderate portioner. Vel vidende, at du genoptager din almindelige slankekure vaner umiddelbart efter Thanksgiving Day også vil give dig mulighed for at nyde ferien.