Din personlige Krop Billede: Hvordan det kan påvirke din vægt

Din personlige kropsbillede kan have en dybtgående indvirkning på din vægt på en række måder. Du kan blive farlig overvægtige eller undervægtige, hvis du har en dårlig billede af dig selv, så du skal lære at se på dig selv realistisk, med hjælp fra eksterne kilder om nødvendigt.

Når dit billede gør dig tabe Udpræget

Hvis man ser på dig selv i spejlet og se en person, der er overvægtige, uanset om du er eller ej, kan du begynde at tabe sig på en farlig tempo. Den sundeste måde at tabe sig er at spise en varieret kost og motion regelmæssigt. Dog kan din dårlig selvopfattelse gør du prøver FAD kostvaner og presse dig selv til det yderste. Du kan deltage i glubske eller anorektiske tendenser ved en kombination af sulte dig selv, udrensning din mad og / eller overexercising. At være undervægtig sætter dig i risiko for mange alvorlige sundhedsmæssige forhold.

Når dit billede gør dig Gain Vægt

Der er en anden måde, at et dårligt kropsbillede kan påvirke din vægt, og det er ved at gøre dig tage på i vægt. Hvis du finder dig selv at undgå at kigge i spejlet, fordi du tror din krop er uinteressante, og hvis du fortæller dig selv, at der er ingen mening i at forsøge at tabe sig, fordi du "altid" være overvægtig, kan du være i fare for ikke at få tilstrækkelig motion og overspisning. Hvis du er skamme sig over din krop, kan du være mindre tilbøjelige til at gå ud i offentligheden til at udøve og finde venner, som kan hjælpe opfordre dig til at træne og holde sig til en kost. Hvis du ikke kan tilkalde motivationen til at tabe sig eller holde din krop på en sund vægt, kan du tage på i vægt.

Når din krop billede Impacts din vægt

Den nemmeste måde at bekæmpe vægtøgning eller tab, du kan opleve på grund af en dårlig selvopfattelse er at finde en læge eller en person, du kan stole på at fortælle sandheden uden at skåne dine følelser (inden for rimelighedens grænser). Din krop billede kan være skævt; anorektiske mennesker, for eksempel, er faretruende undervægtig, men kun ser en overvægtig person i spejlet. At skamme sig over at være overvægtig kan være mindre af et problem, end du tror; hvis du er kun et par pounds overvægt, kan dit helbred ikke være i fare. Venner og kære kan endda finde dig tiltrækkende med mere vellystig kurver.

En læge bør være i stand til at fortælle dig, hvis du virkelig har brug for at tabe sig, og hvad du kan gøre for at tabe sig på en sund måde. Hvis du stadig kæmper med en dårlig selvopfattelse, kan din læge anbefale rådgivning, så du kan arbejde på dit selvværd og lære at tage de positive, når det kommer til den måde din krop ser ud.

Din krop billede kan gøre dig tabe eller vinde vægt meget. Hvis du også er fanget i den måde, du ser eller omvendt, hvis du ikke kan holde ud at se på dig selv, har du sandsynligvis nødt til at træde tilbage og få et kvalificeret eksternt udtalelse.