Din nye Cardio Routine: 4 Spændende Swimming Øvelser

Svømning øvelser såsom vand jogging, svømning, vand vægtløftning, og deltage i akvatiske gruppe træningshold er alle gode eksempler på måder, du kan forbedre dit hjerte-kar-system. Hvis du aldrig har gået svømning før, tage lektioner før du forsøger øvelserne nedenfor.

Vand Jogging

En af de bedste måder at optage svømning i din cardio rutine er gennem brug af vand jogging. Vand jogging er en stor øvelse, især for folk, der ikke kvalificerede svømmere, og kan endda bruges af dem, der ikke har nogen erfaring i vandet på alle. Som navnet antyder, vand jogging er næsten identisk med normal jogging, bortset fra at det udføres i vand. Du opnår de bedste resultater med vand jogging, starte med at gøre aktiviteten i relativt lavt vand, og gradvist arbejde i det dybere vand som dit hjerte-kar-system forbedres. Husk, at jo dybere vand, vil det sværere vand jogging være.

Svømning

Dernæst et af de mest almindelige måder at forbedre dit hjerte-kar-system er ved at svømme. Svømning er især godt for personer, der er interesseret i at forbedre denne del af deres helbred, men har fælles, muskler eller andre skader, der forhindrer vægtbærende øvelser. Hvis du er ny til svømning, skal du huske at tage lektioner, før du forsøger at svømme på egen hånd for at sikre sikkerheden og fremme optimal ydeevne. Tal med venner og familiemedlemmer, og lad dem vide, at du er interesseret i at tage svømmeundervisning. De kan vide af en stor instruktør i dit område. Sørg for, at dine kontakter er klar over dine aktuelle evne niveauer for at finde den instruktør, der er rigtige for dig.

Vand Styrketræning

Mens vægtløftning ikke er ofte tænkt som en måde at forbedre dit hjerte-kar-systemet, når du er færdig i vand, kan det gøre netop det. Husk, at når løft vægt i vand, udføre et stort antal gentagelser for at målrette det kardiovaskulære system. Vand vægte er typisk sammensat primært fra Styrofoam. Vand vægte typisk ikke kommer i forskellige vægt niveauer-stedet vil den hastighed, hvormed du flytter vægtene i vandet diktere, hvordan vanskeligt at udøve vil være.

Aerobic Holdkurser

Endelig aerob gruppe træningshold er en fantastisk måde at hjælpe med at forbedre den aktuelle status for dit hjerte-kar-system. For det bedste resultat, så tal med flere gruppe motion instruktører på dit lokale fitnesscenter. Spørg, hvis du kan sidde i på en af ​​deres klasser, for at afgøre, om det er rigtigt for dig. Endelig tale med flere medlemmer af klassen. Lad dem vide, at du er interesseret i at forbedre dit hjerte-kar-system, og spørge, om de mener, at klassen ville være et godt match for dig. Også spørge, om de kan tænke på nogen anden gruppe øvelse akvatiske klasser, der kan være endnu bedre.