Din mobiltelefon er forurenet end Toilet

Mobiltelefoner kan ikke blive smittet med computervirus, men din foretrukne telefon kan blive en blomstrende miljø for bakterier og vira.

Din mobiltelefon er forurenet end Toilet

Ifølge forskerne, mobiltelefoner er vigtige bærere af infektion på hospitaler. Det er derfor, så mange hospitaler, du bedes venligst sterilisere din gadget med en speciel våd rengøring væv, før du går ind i lokalerne.

Og det er ikke overraskende overhovedet. Vi har hele tiden bringe vores telefon i kontakt med vores hænder uden at tænke over hvordan ren de er. Vi fortsætte med at bruge vores telefoner, selv når vi er syge. Og dine lommer og varme af din krop er et fremragende miljø, der fremmer væksten af ​​mikroorganismer.

Forskere ved Ondokuz Mayis University, Tyrkiet, testet 200 mobiltelefoner tilhører universitetet ting og tilfældige mennesker fra gaderne som indvilligede i at deltage i forsøget. Som et resultat, forskerne fik nedslående tal: svimlende 100 procent af telefoner blev behæftet med skadelige bakterier â € ~from top til toeâ € ™.

Der er flere ting, du kan gøre for at beskytte dig selv, det nemmeste er at tørre din telefon med alkohol-baserede løsninger.

En Bluetooth-headset kan anvendes til at reducere antallet af kontakter med telefonen. Anyway, du sørge for at rense din phoneâ € ™ s overflade den måde du gør det med computerens tastatur.