Din families nytår Plan

Nytår er ofte en tid til at gøre status over, hvor langt vi er kommet, og en fornyelse af løfter til os selv. Selv om det er lidt kliché, nytår er et godt tidspunkt at undersøge, hvad vi ønsket om det forløbne år, og gøre mål for det kommende år. Også, det er et perfekt tidspunkt for familier at gøre status i deres sidste år, og komme med løfter til sig selv såvel som hinanden for det kommende nytår.

En familie nytår Plan

I år, i stedet for at gøre en nytår løfte, som er blevet en nonchalant erklæring om noget, du gerne vil se ske, lave en nytår plan.

Tænk over dine resultater i det forløbne år

Under alle selvevaluering proces, det er meget vigtigt at erkende dine resultater og hvor langt du er kommet. Nu er tiden ikke inde til at være genert eller ydmyg. Dette er en stor klangbund for dig at starte i det nye år med motivation og gusto. Lad hver person i familien gøre en selvevaluering.

De resultater kan være fra ethvert område i dit liv, hvad enten det har at gøre med fysiske udseende (jeg mistede twenty pounds dette år), karrieremæssigt (jeg blev næstformand), eller personlige (jeg lærte at håndtere stress bedre).

Det er her, familien kan hjælpe hinanden. De kan huske noget, du passerer forbi, og mange gange, de vil se dine resultater mens du måske ikke har givet noget, du har gjort en anden tanke.

Områder for at fortsætte

Den anden grund til, at du ønsker at overveje, hvad du gjorde godt, er så du kan fortsætte med at gøre, hvad du gjorde godt. For eksempel, hvis du gjorde det rigtig godt optræde i dit job, kan du se, hvad du kan gøre for at fortsætte med den samme energi, ambition, og verve. Eller måske du ønsker at gøre, hvad du gjorde det godt endnu bedre og har det kommende år være over toppen med hensyn til resultater.

Dette kan være både personligt for hvert medlem af familien, og for familien som en gruppe. For eksempel, hvis alle har været håndtering dagligdagen rigtig godt, såsom at få arbejde og skole til tiden, det er godt at påpege dette for at holde motivationen høj.

Forbedringsområder

Jeg har tænkt mig at dele en pet-peeve af mine. Jeg kan ikke lide det, når folk refererer til sig selv i form af fejl eller svagheder. Vi bør ikke behandle os med en sådan hård kritik. Bare fordi vi tror, ​​vi har brug for forbedring i visse områder i vores liv, betyder det ikke, at vi er svage! Og bare fordi vi har lavet fejl, betyder det ikke, at vi ikke!

For eksempel, hvis du og din familie ønsker at spise flere grøntsager og motion i det kommende nye år, bør der være fokus på det bedre, har mere energi, og at være sundere. Resultatet af dette er naturligvis, oplever andre fordele, såsom at se sundere og tyndere.

Ofte kan familier gøre områder for forbedring sammen, fordi de alle er personligt oplever de samme spørgsmål. Familier har ofte lignende vaner og livsstil. På den anden side, når en familie forsøger at indgyde en ny vane, såsom en familie beslutter at udøve sammen tre gange om ugen, den indbyggede social støtte af en familie kan hjælpe alle, som er fantastisk til motivation.

Mål for det nye år

Nu hvor du ved, hvad du har opnået det seneste år, områder, du ønsker at forbedre på, samt områder til at fortsætte de gode vibes, er du klar til at sætte dine mål.

Uanset hvad dit mål er, vil sætte dine mål i let, fordøjelige trin hjælpe med at holde dig motiveret samt hjælpe du indarbejde en ny adfærd i dit liv som smertefrit og problemfrit som muligt.

For eksempel, hvis du og din familie ønsker at udøve i det nye år, og du endda gik så langt som til at købe en øvelse, kan du starte dit program i graduerede trin. Hvis programmet er 45 minutter pr træning, men du føler, du har problemer med montering så meget tid i din tidsplan, kan du tage hver træning og dividere det op i 15 minutters segmenter indtil udøve er cementeret i din daglige rutine.

Enhver tid er et godt tidspunkt for Self-Forbedring

Hvorfor udskyde at komme ind i rillen i dine nye adfærd indtil 1 januar? Self-forbedring kan ske på en dag, og jo tidligere du starter, jo mere fordelagtigt er det for dig. For eksempel kan du og din familie starte dagen efter jul.

Hvad er dine mål for det nye år?

Tak for læsning!