Din baby kan Læs

Din baby kan Læs

Dit lille barn kan læse er et innovativt program, der lover at lære babyer at læse. Mens programmet kan hjælpe babyer udvikle evnen til at genkende ord, nogle hævder, at de ikke er virkelig at læse.

Infant Learning Company

Dr. Robert Titzer grundlagde Infant Learning Company og udviklet Din baby kan Læs system. I sin blog, Lær din Baby.com, Titzer diskuterer forskellige områder af spædbarn og toddler læring. Derudover kan læserne læse historien bag læsning programmer barnet.

Dr. Titzer forskning og erfaring er vigtige aspekter af hans ekspertise i tidlig indlæring, men hans egne børn synes at være den drivende kraft bag den linje af tidlig uddannelse produkter.

Tidlig start i Reading

Spædbørn og småbørn udvikler sprog nemt fra fødslen indtil omkring alderen fire i normal udvikling. Mange forældre tager lejligheden til at introducere læsning som en integreret del af deres spædbørn naturlig læreproces, når de introducere dem til billedbøger. Sprog erhverves naturligt i normalt udvikler babyer, men nye sprogfærdigheder skal læres intellektuelt senere i livet.

Programmet foreslår, at det bedste tidspunkt at begynde at lære babyer at læse er omkring tre måneder. Dette kan synes at være overordentlig ung til sådan en opgave, men fortalere for systemet hævder, at der er udviklingsprocesser på arbejde i løbet af denne meget unge fase af livet. Visuel sporing og neurologiske udvikling er centrale elementer i den tidlige læsning teori.

  • Visuel sporing begynder typisk på omkring tre måneder. Med fire måneder, skal barnet have kontrol over øjenbevægelser.
  • Neurologisk udvikling i tre-måneder gamle spædbørn indebærer evnen til at skelne mellem forskellige talte lyde. Hjernen har evnen til at genkende og opbevare det lyder modtager på en regelmæssig basis.

Din baby kan Læs

Hvordan programmet virker? Overvej, hvordan spædbørn lærer at mærke genstande som eksempel. Barnet ser på et objekt, mens du hører nogen nævne objektet. Når denne enkle proces gentages, baby vedtager lyden af ​​ordet i hans ordforråd. Den Din baby kan Læs programmet tilføjer den visuelle repræsentation af ordene i blandingen.

Programmerne varierer og kan komme med følgende komponenter:

  • DVD'er
  • Glidende ord kort
  • Word flash-kort (dobbeltsidet)
  • Word spil kort
  • Lift-a-flap bøger
  • Instructional vejledning til forældre

Kan Babyer Læs?

At se og høre ordet, mens du kigger på billedet bygger på vej babyer erhverve sprog naturligt. Processen er en type udenadslære, der ikke er uden sin kritik. Mens mange elsker at deres babyer genkende ord, nogle hævder, at babyer ikke rigtig læser. Det er dog vigtigt at bemærke, at udenadslære er en vigtig del af at lære at læse.

Den "læsning" undervist af dette program er fundamentalt ordgenkendelse. Videoerne må ikke erstatte ansigt-til-ansigt interaktion med dit barn eller guidede læsning aktiviteter. Ideelt set bør programmet fungere som et supplement til de daglige læsning aktiviteter. Det kan ikke være realistisk at forvente, læseforståelse over identificere ord.

Fremme en kærlighed til læsning

Programmer som din baby kan læse kan tilbyde en hurtig vej til meget små børn at lære at genkende ord. Det er dog ikke nødvendigt at investere i denne type produkter for at fremme en kærlighed til læsning i dit barn. Alice S. Carter, Ph.D. skriver i artiklen betydningen af ​​tidlig Language for at lære, at læsning begynder længe før børnehave, med back-og-tilbage udvekslinger mellem spædbørn og forældre.

Opbygning neurologiske veje behøver ikke at være kompliceret. Du skal blot indføre bøger fyldt med billeder og ord konsekvent er nok til at inspirere en kærlighed til læsning, der varer hele livet. Understøttelsen af ​​programmer til tidlig ordgenkendelse er bare en ekstra mulighed for at overveje.