Digital Scrapbooking og bundet Albums

Digital Scrapbooking og bundet Albums
Digitale scrapbookers har mange muligheder for fremvisning af deres erindringer.

For nybegyndere crafters, spørgsmålet om digital scrapbooking og bundne albums skaber mange spørgsmål. Når du har udviklet et layout på din computer, hvad sker der nu?

Innovative Foto Displays

Oprindeligt hensigten med digital scrapbooking var at give en bekvem måde at gøre innovative foto skærme. For eksempel:

 • Lav en webside for at dele digitale layouts med venner og familie, der bor langt væk.
 • Lav et diasshow af dine layouts, der er til din yndlingsmusik.
 • Gem dine layout billeder til brug som et foto screensaver på din computer.
 • Udskriv dit layout på transfer papir og lave dit eget foto t-shirts og totalisatorspil poser. Hvis du føler dig usædvanligt kreativ, kan du endda bruge denne teknik til at designe en hyggelig foto quilt.
 • Send dine billeder til en professionel udskrivning service og få dem overført til en magnet, krus, musemåtte eller anden foto gave.

Indstillinger for digital scrapbooking og Bound Albums

Mens digital scrapbooking ikke tilbyde mange kreative måder at vise dine fotos, er det også rart at have en traditionel album til at bruge som en familie souvenir. Heldigvis digitale scrapbookers har en lang række valg i dette område.

Gør det selv

Den nemmeste måde at gøre et album fra dine digitale scrapbog projekter er simpelthen at udskrive siderne fra din hjemmecomputer og slip dem i en standard scrapbog. Selvfølgelig, fordi de fleste Crafters ikke har adgang til en 12x12 printer, denne teknik virker bedst med 8x8 eller 6x6 mini bøger. Du bliver også nødt til at sikre, at du ved hjælp af høj kvalitet papir og blæk for at forhindre fading og forringelse.

Hvis du foretager en bog som en gave til et barn, der har siderne lamineret og spiralryg på din lokale kopicenter er en anden stor mulighed for digital scrapbooking og bundne albums. Når du er færdig, har du en unik souvenir, der er holdbart nok til at modstå regelmæssig håndtering af rowdy småbørn.

Professionel udskrivning

Hvis du er bekymret for arkivering sikkerhed, eller blot ønsker at oprette flere kopier af din scrapbog for venner og familie, der har dine digitale layouts forvandlet til en smuk hardcover bog er nemmere end nogensinde før. For eksempel:

 • Snapfish, en populær leverandør af online foto udvikle tjenester, er trådt ind i en verden af ​​digital scrapbooking ved at tilbyde tilpassede trykte album. Både hardcover og paperback bøger fås i tre forskellige størrelser og flere forskellige farvemuligheder
 • Shutterfly gør det nemt at udskrive dine egne digitale scrapbog med en brugerdefineret fuld bleed cover. Albums fås i 12x12, 8x8, 8 ½ x 11, og 5x7 størrelser. Hvis du ikke ønsker at oprette dine layouts fra bunden, kan du endda vælge at basere din bog på en af ​​sitets mange tema skabeloner.
 • Winkflash er et trykkeri, der tilbyder overkommelige album muligheder for både begyndelsen og erfarne digitale scrapbookers.
 • Mine Memories lader crafters bestiller hardcover lamineret, linned, eller ruskind albums i mange forskellige størrelser. Bøger skal være mindst 20 sider, men du kan tilføje yderligere layout, hvis du ønsker.
 • Fotobog Memories er et websted, der tilbyder en række forskellige trykkerier tjenester til digitale scrapbookers, herunder skabeloner og tilpassede bøger. Dette site er også enestående, fordi du kan få dem scanne digitale billeder af din traditionelle scrapbog layouts til at skabe en opdateret version af dit album.

Yderligere information

Hvis du er interesseret i at lære mere om digital scrapbooking og bundne albums, tjek de følgende artikler:

 • Sådan kommer du i gang i Digital scrapbooking
 • Hvad er Digi Ophugning?
 • Digital scrapbooking 101
 • Udskrivning Simply Digital Scrapbog layouts og Papers