Diane Von Furstenberg stilfulde hospital kjoler

Fashion har været der i lang tid, men det er først i de senere år, at designere er begyndt at aktivt at udforske alle mulige omfang af deres talenter. Som det er, er spørgsmålet om hospitalets kjoler gives til patienter i amerikanske og britiske klinikker længe været en kilde til bekymring både for designere og læger.

Diane Von Furstenberg stilfulde hospital kjoler

Problemet var ikke selv om deres hvide farve, men deres design: de er i form af en vest og er bundet på bagsiden. Man behøver ikke at vide, at under et sådant arrangement, se nysgerrige øjne ofte hvad der ikke er værd at vise. Derfor, i August 2009, at administrationen af University of Southampton Clinic foreslog en transformation af hospitalet kjole. Designere fra University of Montreal begyndte at designe kjoler for dem. Cleveland Clinic fulgte eksperimentet.

Og klinikken blev straks heldig, fordi Diane von Furstenberg overtog designe hospital kjoler. Lægen på klinikken og projektvejleder Joan Ryan meddelte, at dette er den første design, der opfylder de behov og ønsker patienterne. De vigtigste kriterier for udvælgelse af modellen var selvfølgelig bekvemmelighed og komfort. Men Diane også tilføjet en ganske dejlig farve.

Det vigtigste nu er, at antallet af patienter på hospitalet, der ikke vil afvise de designer tøj selv i et stykke tid ikke stiger. Selv om en kjole, er det stadig på mode.