Diamondback på Kings Island

Diamondback på Kings Island


Fra det tidspunkt, hvor byggeriet blev bekendtgjort den 6. august 2008 indtil turen er at åbne det følgende forår, Diamondback på Kings Island var en af ​​parkens mest længe ventede nye rutsjebaner. En fantastisk tur med fremragende teknik og et revolutionerende tur oplevelse, går Diamondback ikke skuffe.

Diamondback: Ved Numbers

Diamondback er en stål hypercoaster designet af Bolliger og Mabillard, det firma, der også indført andre innovative rutsjebaner som Raptor på Cedar Point og mange andre Scream maskiner. Mens Diamondback ikke har inversioner som så mange af verdens mest spændende forlystelser, har det en fremragende, snoet layout, der indeholder ti samlede dråber, to tvungne spiraler og andre imponerende funktioner.

  • Maksimal Højde: 230 meter
  • Længste Drop: 215 meter
  • Stejleste drop: 74 grader
  • Samlet længde: 5282 meter
  • Top Speed: 80 miles i timen
  • Oprindelige pris: 22 millioner dollars

Diamondback indeholder også en revolutionerende Splashdown slutning. Mens andre coastere har lignende funktioner, Splashdown er en del af Diamondback bremsesystem, som også omfatter magnetiske og mekaniske bremser med flere failsafes at sikre turen sikkerhed.

Spredt over ti hektar, kombinere disse funktioner til at oprette en one-of-a-kind rutschebane med magt, styrke og hastighed på en af ​​verdens mest frygtede og dødbringende slanger. Diamondback på Kings Island er klar til at strejke.

Åbning Auktion

Mens statistikken over Diamondback konstruktion er imponerende, endnu mere fremragende er dens åbningsdagen auktion. I samarbejde med et barn igen, kongens ø bortauktioneres den første serie af rides på Diamondback med 100 procent af overskuddet går til at støtte denne velgørenhed til at levere sjove og passende aktiviteter for børn med livstruende sygdomme og deres familier. Den øverste bud var $ 5.000 og mere end $ 100,000 blev rejst for denne coaster første fantastiske tur.

Ud over det privilegium at være en af ​​de første til at ride Diamondback, vindere af velgørenhedsauktion modtog også adgang til kongens ø til åbning dag i sæsonen 2009 erindringsmønter billetter, og en særlig park souvenir.

Ridning Diamondback på Kings Island

Mens Diamondback er en spændende og nervepirrende ny tur, er det ikke for alle. Højden krav til ryttere er 54 inches, og coaster anbefales ikke til ryttere, der kan have hjerte, ryg eller nakke problemer, eller dem, der kan være gravid. Riders skal også kunne sidde i kørende køretøjer korrekt med alle begrænsninger, herunder individuelle hydrauliske lap barer, fastgjort forsvarligt.

Diamondback på Kings Island
Diamondback har 10 dråber.

Når ombord, vil ryttere på Diamondback har en enestående udsigt over turen indsats med sin V-formede stadion siddepladser. Designet til at give hver rytter en uhindret, panoramaudsigt under turen, Diamondback er den første coaster i USA til indslag denne type tur køretøj. Dette giver ryttere den fulde spændende oplevelse, uanset hvor i toget, de sidder, og kan bidrage til at mindske ofte ekstraordinært lange linjer for coastere 'forreste biler.

Stadig, da Diamondback er en nyere ride og en af ​​de mest populære i parken, kan linjerne være lang. Riders rådes til at forlade løse eller skrøbelige genstande såsom nøgler, punge og mobiltelefoner med ikke-ryttere eller for at sikre dem i et skab før ind i linjen. Turen ligger i Rivertown del af parken, med andre forlystelser i nærheden for mindre dristige gæster nyde.

Priser for Diamondback

Dens fremragende konstruktion, jævn strøm, innovative siddepladser og bremsning, og ellers fremragende tur erfaring har bragt Diamondback adskillige hædersbevisninger. Ud over at være udråbt som en fantastisk tur af tusindvis af rutschebane-entusiaster blev Diamondback tildelt nummer to ranking for "Best New Ride for 2009" i Amusement dagens stærkt eftertragtede Golden Ticket Awards. Utvivlsomt i de kommende år, vil coaster også fange udmærkelse for at være en fremragende stål coaster og en rytter favorit.På bare de første par uger af drift, har Diamondback på Kings Island trukket berømte coaster entusiaster, herunder Cincinnati Reds baseball spillere og Tommy Lee, grundlægger af klippen bank Motley Crue. Vil du være den næste til at ride?

For mere information om Diamondback, herunder tur videoer, billedgallerier og pressemeddelelser, kan du besøge KIDiamondback.com.