Diagram af et menneskehjerte for Kids

Diagram af et menneskehjerte for Kids
Menneskelige hjerte

Forældre og lærere måske ønsker at undersøge et diagram over et menneskehjerte for børn af mange årsager. Det kan bruges som en del af en lektionsplan i skolen. Forældre til børn, der har brug hjerteoperation kan vil vise diagrammet, så barnet forstår mere om proceduren.

Hvordan skal vurdere et diagram

Når du er på udkig efter billeder til børn, du ønsker at overveje en række faktorer, før de beslutter, om de vil dele det med barnet, herunder:

  • Barnets alder
  • Modenhedsniveau
  • Detaljeringsgraden i diagrammet

For meget små børn, den bedste fremgangsmåde er at holde det enkelt. Vælg et diagram, der viser hjertet udefra og viser en anden en, der er et tværsnit angiver fire kamre indeni. Hvis barnet du vil dele diagrammet med er ældre, kan du overveje en, der viser de fire kamre i hjertet, ventiler og vener og arterier, der leverer det.

Menneskelige hjerte Diagram for lærere

Lærere kan bruge et diagram over et menneskehjerte som en del af en lektion om et af følgende emner:

  • Kredsløbssygdomme
  • Funktion af hjertet
  • Sundhed og fitness
  • Hjertesygdom
  • Højt blodtryk
  • Tegn på et slagtilfælde

Hvor finder et diagram af et menneskehjerte for Kids

Når du er på udkig efter et diagram over et menneskeligt hjerte for børn, at internettet har en række ressourcer til rådighed for dig. Her er nogle eksempler på online-ressourcer.

WorldInvisible.com

Den WorldInvisible.com hjemmeside har flere diagrammer over det menneskelige hjerte. Et billede af hjertet udefra er tilvejebragt sammen med et tværsnit, der viser aorta, lungevene, pulmonal, septum og hjertets ventiler.

Et diagram angiver hjertecyklussen er også, sammen med interessante fakta om hjertefunktion, hvor meget hjertekamrene sat ud med hvert slag, og hvor mange gange den gennemsnitlige menneskes hjerte slår per minut.

Franklin Institute: det menneskelige hjerte

The Human Heart del af Franklin Institute hjemmeside indeholder diagrammer og fotografier, samt tips om, hvordan at have et sundt hjerte og en hjælpsom ordliste. Lærere kan finde aktiviteter, de kan bruge i deres klasseværelse, og der er et billede galleri på websted.

Texas Heart Institute

The Texas Heart Institute på St. Lukes Episcopal Hospital tilbyder en farverig diagram af et menneskehjerte. Diagrammer i hjerteklapperne og den menneskelige krops kredsløbssygdomme er også til rådighed. En detaljeret illustration af ledningssystem er ledsaget af en forklaring på, hvordan hjertet har brug for elektriske impulser til at slå ordentligt.

Vaner af Heart

Hvis du ønsker at tjekke ud animerede diagrammer af det menneskelige hjerte, besøg vaner hjertet hjemmeside. At være i stand til at se, hvordan hjerteklapperne arbejde, og hvordan blodet strømmer gennem hjertet med til at gøre disse begreber klart for seeren. Denne side indeholder også et billede, hvor besøgende på webstedet kan vælge at se diagrammet med etiketter til eller fra og en side, hvor de opfordres til at finde en patients hjerte ved hjælp af en virtuel stetoskop.Et diagram over et menneskehjerte til børn kan bruges til generel information eller til at hjælpe børn, der lever med en helbredstilstand forstå det bedre. Lærere kan også bruge disse billeder som en del af deres klasseværelse undervisningsmateriale.