Diagnosticere en bil Problem Online

Diagnosticere en bil Problem Online


Med de rigtige oplysninger, kan du være i stand til at diagnosticere bil problemer, før du tager din bil til en mekaniker. De oplysninger, du lære online om din bil problem kan gøre dig til en bedre forbruger og du sparer penge på autoværksted. Hvad mere er, hvis problemet er forholdsvis enkel, du kan endda være i stand til at løse det selv.

Fælles Problem: Høj skrigende eller skurrende lyd

Diagnosticere en bil Problem Online

Når du kommer til et kryds, og tryk på bremserne, gør hjulene gør en øre-piercing skrabning lyd? Denne lyd er faktisk en god ting.

Synderen: Slidte bremseklodser

Alle bremser har en indbygget indikator advarsel i form af en "støj-maker", der udsender dette metal-on-metal skrabning lyd, når bremserne nedslidning for langt. Det punkt, hvor bremserne begynder udsender denne støj er lige over grænsen, når din bremsecalipre vil begynde at beskadige rotor dit hjul.

Hvis du forsøger at bremse og du bemærker, at der er en lav rumlen eller skurrende lyd, der kommer fra dine hjul, bør du prøve at tage din bil til nærmeste automekaniker så hurtigt som muligt. Du må ikke fortsætte med at bruge bilen. Denne lyd angiver, at du har slidt ned bremseklodserne til det punkt, hvor de er væk, og du har metal på metal kontakt mellem bremsen caliper og rotorerne.

Hvad skal man gøre

Vent aldrig, når du hører bremserne hvine. Jo længere du bruger din bil som denne, jo dybere du skrabe en rille i din rotor. Dette vil være nødvendigt at bearbejdes eller din rotor skal udskiftes helt. Tag det ind på et værksted med det samme, og lad dem vide, at du har mistanke om du måske har brug for en bremse job.

Fælles Problem: Loud Udstødning

Er din bil til at lyde som en sportsvogn, hver gang du accelererer? Hvis ja, kan du blive oplever problemer med dit udstødningssystem.

Synderen: udstødningssystem eller Muffler

Enhver lækage af lydpotte eller udstødning pipe resulterer i motorstøj flygter ud af udstødningssystemet før "lydpotte" har haft en chance for at gøre sit arbejde på at lukke munden på motoren støj. Det faktum, at din motor lyder højere, når du accelerere ikke blot indebærer, at du har en støj læk, men du kan også have en udstødning lækage, som kan føre til forhøjede niveauer af kulilte i bilen.

Hvad skal man gøre

Få din udstødningssystem tjekket ud straks. Denne lækage kan være farligt, og du kan modtage en billet til en støj krænkelse.

Fælles Problem: Motor temperaturstigninger efter at have kørt

Diagnosticere en bil Problem Online

Hvis du oplever nogen situation, hvor temperaturmåleren driver til den øvre ende af skalaen, er din bil overophedning. Du kan eller ikke kan mærke en indikator på instrumentbrættet.

Synderen: Tab af kølevæske

Denne form for overophedning er normalt forårsaget af lækkende kølemiddel fra en slange eller en sæl. Kølevæsken hjælper med at holde din motor mod overophedning på grund af friktion af stemplerne og cylinderne der bevæger sig mod hinanden. Hvis der ikke er nok kølervæske eller ikke at komme til motoren, kan tingene få temmelig varmt.

Hvad skal man gøre

Stop kørslen med det samme. Kørsel en bil med et overophedet kølesystem eller overophedet olie vil hurtigt føre til en beslaglagt motor. Dette er, når friktionen mellem stemplerne og cylindrene får din motor til at overophede så meget, at motoren helt bryder sammen, og vil kræve en fuldstændig genopbygning at få det kører igen. Prøv at få det ind i et værksted så hurtigt som muligt, og slæbe det ind, hvis du har til. En simpel slange udskiftning kan være alt du behøver at gemme din motor fra totalt sammenbrud.

Fælles Problem: Motor ujævnt taber Power

En fælles scenario, især for folk, der har ejet deres køretøj ud over 30000 miles, er, at motoren pludselig begynder sputtering eller opfører sig uregelmæssigt. Dette kan ske ved visse hastigheder eller hele tiden.

Synderen: Tændingssystem Breaking Down

Den mest almindelige årsag til dette er en simpel opdeling af tændingssystemet. Tændingssystemet involverer tændrør, plug ledninger, og nogle gange endda en forhandler eller indsprøjtningssystem. Sådan kontrolleres plug ledninger med meget lille indsats, bare bringe bilen ind i et meget mørkt område og køre motoren. Hvis der er nogen revner i de gamle plug ledninger, vil du se meget svage gnister i mørke.

Hvad skal man gøre

Uanset årsagen, hvis motoren er ved at miste magten, bør du spørge din mekaniker til at tage et kig på stik og ledninger, fordi din motor kan skyldes for en tune-up. Folk er som regel meget overrasket over, hvor meget en enkelt tune-up kan tilføje magt, at de ikke engang klar over mistet motor, da det var nyt.

Brug dine sanser til at diagnosticere Bil Trouble

Diagnosticere en bil Problem Online

Hvis dit problem ikke synes at passe nogen af ​​disse almindelige problemer, kan du stadig være i stand til at diagnosticere den. Hver dag bruger vi vores sanser til at danne meninger om verden. Hvis vi lugte røg i køkkenet, kan vi antage, at cookies kan brænde. Hvis vi hører en højt sangens støj fra vaskerum, ved vi, skiven er sandsynligvis ud af balance. Du kan bruge de samme færdigheder til at få en idé om, hvad der sker med din bil.

Se ting?

En af de nemmeste måder at diagnosticere en bil problem er at bruge din følelse af syne. Hold øje med røg, der kommer fra dit udstødningsrør eller hætte, og holde øje med vandpytter under din bil. Din følelse af syne kan hjælpe dig med at identificere følgende problemer:

 • Hvid røg fra udstødningsrøret kan indikere vand eller frostvæske i motorens cylinder, hvilket betyder at du har en mislykket toppakning.
 • Hvis sort røg kommer ud af udstødningsrøret, kan det indikere et problem med indsprøjtningssystem, brændstofpumpen, motoren computeren, eller karburatoren.
 • Blå røg, der kommer ud af udstødningsrøret, kan betyde en nødlidende pakning, O-ring, eller segl.
 • Hvid røg fra under bilens hætte kan betyde en utæt vandpumpe eller radiator.
 • Sort røg fra under bilens hætte kan indikere brændende olie, hvilket kan betyde en utæt pakning.
 • En pøl af lys grøn, glat væske kan betyde en radiator lækage.
 • En brun fedtet vandpyt under bilen kan indikere en motor olielækage eller en smøring lækage.
 • En pulje af rød væske under din bil kan betyde, at du har en transmission eller styrefluidum lækage.
 • En klar pyt kan være vand fra din klimaanlægget eller en servostyring væske lækage.
 • Blå væske betyder normalt en lækage i sprinklervæske-systemet.

Mærkelig lugt

Er du mærke en mærkelig lugt i bilen? Når du har fjernet de sædvanlige mistænkte af gamle sippy kopper og gym tasker, er det tid at begynde at bruge din næse for at indsnævre problemet. Da lugten af ​​din bil kan indikere et problem, er det vigtigt at notere eventuelle mærkelige lugte og nævne dem til din mekaniker. Her er nogle almindelige bil lugter som kan betyde problemer for dit køretøj:

 • En sød lugt ligesom pandekage sirup kan indikere en kølervæske lækage eller et problem med din radiator.
 • En olieagtig lugt indikerer normalt en større olie eller smøring læk, og det er ofte ledsaget af røg.
 • En svovl lugt kan betyde en gear smøring læk og der er et problem med din transmission eller overførsel boliger. Det kan også være et tegn katalysator spørgsmål.
 • En benzin lugt kan indikere en lækage i brændstofsystemet.
 • En brændende lugt kan indikere en masse ting, men nogle almindelige syndere er en slidt kobling eller overophedning bremseklodser.

Skræmmende Lyde

Hvis din bil gør en mærkelig lyd, kan det være at forsøge at fortælle dig noget. Enhver forskel i lyden af ​​din bil kan indikere en form for problem. Her er nogle af de mest almindelige bil lyde:

 • En høj hvinende kan indikere en løs bælte.
 • En clunking lyd kan indikere et problem med bilens universelle eller CV joint.
 • Et dundrende eller raslende ledsaget af styretøj problemer kan betyde slidte kugle-led eller dæk-stænger.
 • En klikkende lyd, der stiger med hastigheden kan betyde en sten eller stok, der er fanget i dit dæk eller hjul godt.

Vibrationer og vrikker

Hvis kørsel din bil bare føles anderledes, kan det indikere et problem. Du ved, hvordan din bil normalt føler, og enhver ændring, især hvis det er en øget vibration, kan betyde noget er galt. Vær opmærksom på, hvornår og hvor du føler slingrende. Her er nogle almindelige problemer med vibrationer:

 • En svingende rat kan betyde ujævn dækslid, en bøjet hjul, en manglende dæk balance, eller en løs hjul.
 • En vibration i pedalerne i bilen kan indikere et problem med CV joint på en forhjulstrukket bil eller kardanled på en baghjulstræk bil.
 • En vibration, der bliver værre ved højere omdrejningstal kan betyde et problem med dine tændrør, brændstof injektor eller motor ventiler.
 • En vibrerende bremsepedalen kan indikere en bremsetromle, der er bøjet.
 • En generel høj vibration, der stiger med hastigheden kan betyde et problem med dine hjullejer.

Flere kilder at diagnosticere en bil Problem Online

Ud over de ovennævnte tips til at diagnosticere en bil problem, kan du finde råd specifikke for din år, gør, og model af bilen. Følgende kilder kan være i stand til at hjælpe:

Internet Car Doctor

Internet Car Doctor er nem at bruge og koster $ 5,95 for at skrive en auto reparation spørgsmål. De har en "Søg efter en bil Problem" fanen, men hvis du klikker på det, vil du stadig være forpligtet til at betale $ 5,95. Én god ting om Internet Car Doctor er deres 24-timers service, og at de lover dine spørgsmål vil blive besvaret af en ASE (Automotive Service Excellence) tekniker.

10W40

10W40 lister mange reparation klager og spørgsmål som "bil motor vil ikke starte." Rul for at finde en, der opfylder dine behov og klik på den for at få gratis rådgivning. Dette site er helt gratis at søge og omfatter alt fra klimaanlæg til styretøj problemer.

Bare Svar

Bare svar kan du indtaste et emne sammen med den type bil, du har. Hvis du er ny til stedet, vil du blive bedt om at oprette et brugernavn og en adgangskode. Dette er ikke en fri spørgsmål hjemmeside. Hvis du spørger en auto reparation spørgsmål, skal du også inkludere en pris, du vil være villig til at betale for at modtage det svar. Når du betaler via PayPal, vil du blive sendt dit svar. Husk, være specifik omkring auto reparere problemer, hvis du bruger en betalende hjemmeside.

Ikke en erstatning for en mekaniker

Mens Internettet er et fantastisk værktøj til at diagnosticere fælles bil problemer, er det vigtigt at huske, at denne form for rådgivning er ikke en erstatning for at tage din bil til en god mekaniker. Mange bilproblemer kan præsentere sikkerhedsproblemer, hvis ikke korrekt diagnosticeret. Din bedste chance er at diagnosticere din bil problem online såvel som du kan og derefter tage de oplysninger, du har indsamlet til autoværksted. Du vil blive en sikker, informeret forbruger, og din mekaniker kan bruge din forskning som udgangspunkt for fastsættelse din bil.