Diabetes: Test Strips Tips

Forskelle i teststrimler

Ligesom der er et utal af glucometer typer, der er også mange differnt typs diabetes test strips.

Generelt er strimlerne fremstillet af plast og et absorberende lag, som trækker i og "holder" blodet, der skal testes.

Nogle strips har lag, der trækker blodet ned en lille kanal i striben, på objektivet i glucometer, hvor blodsukkeret er "læse". Denne kanal er placeret på selve spidsen af ​​strimlen, for nogle teststrimler, og på den side af strimlen, for andre. Mange af disse strimler kun kræver en lille mængde blod til at fuldføre prøven.

Andre har et bestemt sted på strip, hvor du placerer en dråbe blod, for glucometer øje at læse. Disse strimler har en tendens til at kræve et større fald, for at gennemføre testen.

Forskellen mellem teststrimler kan påvirke dit valg af glucometer - og tilhørende teststrimler - som nogle personer kan opleve, at en type bånd er lettere at arbejde med, end den anden.

For synshæmmede, eller dem med nerveskader, kan strimlerne hvor du placerer bloddråben være lettere at håndtere, da de har tendens til at være større.

For dem, der søger en slank og kompakt glucometer, de mindre målere kommer med de mindre strimler, som er mere readly transporteres i selv skjorte lommer på grund af deres diminutive størrelse.

Kig på din livsstil, og tale med din læge eller apoteket, som du beslutter dig på din glucometer - og teststrimler - at finde den bedste pasform for dig.

Undgå forværring med din Diabetiske teststrimler

Ligesom resten af ​​din diabetes test leverancer, dine diabetiske teststrimler har en vigtig rolle i forvaltningen af ​​din diabetes.
Og ligesom din glucometer, lancetter og fingerprikkeren, hvis den ikke bruges korrekt, vil påvirke din evne til selv at administrere din sygdom.

For at undgå unødvendige komplikationer med teststrimlerne:
1. Hold dem i deres forseglede lys-beholder. Lys nedbryder de kemikalier, pels strimler og binder til glukose for at give din måleren til at læse glukose niveau. Dette kan give dig en unøjagtig læsning.
2. Hold dem fri for fugt. Fugt kan ændre de kemikalier der giver mulighed for at læse om dit blodsukker, så du får en forkert værdi.
3. Hold oplysninger om dine teststrimler og andre test forsyninger, så du har oplysningerne til genbestilling eller hvis du har spørgsmål.
4. Altid kode tjekke dine teststrimler, når du starter et nyt hætteglas med strips. Dette vil sikre, at dit apparat læser baseret på koden for strimlerne.
5. Udfør dine kontrol ved hjælp af teststrimler fra hætteglasset, du aktuelt at udnytte til at kontrollere dit blodsukker. Forskellige hætteglas kan kodes forskelligt, og give dig forskellige værdier, når du gør din kontrol.
6. Sæt dem ind i dit apparat i overensstemmelse med producentens anvisninger. Forkert placering af strimlerne vil forhindre dig i at få en ordentlig blodsukker læsning og kunne uforvarende få blod i din måler.
Korrekt håndtering og styring af dine diabetiske test strips vil forbedre din evne til at opnå nøjagtige blodsukker, at guide din egenomsorg.

Håndtering af dine Test Strips

Som en vigtig del af din diabetes forsyninger, som alle har deres egne særlige pleje og håndtering behov, dine diabetiske teststrimler gør, så godt.

Her er de vigtigste ting at huske om administration af dine teststrimler:

1. Sørg for, at de ikke er udløbet. Hvis
du ikke tester ofte, eller har
pludselig komme over en flaske strips
du var ikke klar over du havde, kontrollere
udløbsdato, for at sikre, at de er
stadig brugbar.

2. Lys negativt påvirker din diabetes
testning strimler, hvorfor de er i
en lys-uigennemtrængeligt beholder. Åbn
container, fjernes strimlen, du er
vil bruge, og derefter re-forsegle beholderen.

3. Fugt vil forringe strimlerne evne
til præcist at teste dit blodsukker.

4. Må ikke genbruge teststrimlerne. Hvis du
ikke får nok blod på strimlen den
første gang, er det bedst at få en ny
strimler, snarere end at forsøge at genbruge
strimlen.

Test dit blodsukker er en vigtig komponent til diabetisk selvforvaltning. Korrekt håndtering af teststrimlerne vil bidrage til at sikre, at dit blodsukker resultater er korrekte.

Hvis du har spørgsmål om teststrimlerne, tale med den virksomhed, der leverer din diabetes test leverancer.

Hvordan Diabetes Test Strips Arbejde

En person med diabetes ved, hvordan at teste deres blodsukker; du placerer en lille blodprøve på en engangs "diabetes test strimmel" efter den er blevet indsat i glucometer.

Disse teststrimler er belagt med en eller flere af følgende kemikalier:

* Glucoseoxidase

* Dehydrogenase

* Hexokinase

Den kemiske kombineres med glucose i blod, isolering fra resten af ​​blodet, derefter måleren måler, hvor meget glucose er til stede. Målere gøre dette på forskellige måder.

Nogle måle mængden af ​​elektricitet, der kan passere gennem prøven, mens andre måle, hvor meget lys reflekterer fra det - både et mål for mængden af ​​glucose til stede i blodprøven.

Når en teststrimmel udsættes for lys eller fugt, er den kemiske ændret, hvilket svækker dens evne til at isolere glukose i blodet. Dette vil give dig fejlmålinger på din glucometer.

Så, ligesom resten af ​​din diabetes test leverancer, teststrimlerne har en særlig funktion i at fremme glukose måling præcis blod og støtte en effektiv styring af din diabetes.

Vælge Din Test Strip med at vælge din Meter

De fleste mennesker ikke vælge deres test strimler. Da glucometre komme med specifikke diabetes test strimler, kan du faktisk ikke har et valg af hvilken test strips til at bruge.

Men da blodsukkerapparater har fået mindre og mere kompakt, så har de test strimler. Nogle strips er så små som 1/4 tomme bred og 1 cm lang.

For personer med synsnedsættelse (diabetisk retinopati) eller nerveskader i hænderne (perifer neuropati), kan håndtere sådan en lille strimmel være en uoverstigelig feat.

Dette bør være en del af betragtning, når du vælger dine diabetiske forsyninger. Selvom du ikke kan vælge dine strimler, af sig selv, kan du vælge dit apparat.

Målere har forskellige typer og størrelser af test strimler. Hvis du har brug for at udføre dine egne glukose test, kan du ønsker at overveje, hvilken type måler du vælger, baseret på test strips, der kommer med den.

Det vil ikke ligegyldigt hvor god glucometer er, hvis du ikke kan styre strimlerne for at teste dit blodsukker.

Tal med din læge om blodsukkerapparater eller med det firma, der giver din diabetes test leverancer, for at få hjælp til at vælge den rigtige blodsukkerapparat - og test strips - at opfylde dine individuelle behov.

Tricks til håndtering af test- Strips

Uanset om du er ny på blodsukker test, eller en erfaren diabetisk, håndtering diabetes test strips kan være udfordrende.

Da glucometre har fået mere sofistikerede, og så ser det ud til, at teststrimlerne har fået mindre.

Her er et par tips til håndtering af disse små irriterende strimler:

1. Lig en hvid papertowel, renseservietter

på tælleren eller bord, hvor du er

vil gøre din test.

- Ryst forsigtigt en diabetes test strimmel

ud af hætteglasset, på det hvide papir.

Da størstedelen af ​​test strips er

mørkere i farven, det giver dig mulighed for at se

det bedre.

2. Selvom du ikke behøver at bære den disponible

handsker, når du tester din egen

blod, latex eller vinyl gør gribende

teststrimlen en lille smule lettere.

3. Hvis du ikke har fingernegle at afhente

test strimler, et par hemostats eller

fastspændes pincet kan få fat i strimlerne

fra hætteglasset til direkte indsættelse i

din glukose monitor.

Da strimlerne og glucometre får mindre, udfordringen i at håndtere dem bliver større, især med synsproblemer og neuropati - alvorlige komplikationer på lang sigt diabetes.

Hvis du ikke kan effektivt styre dine strips, så tal med din læge de udfordringer, du har med dine diabetisk leverancer, og om at skifte til en meter med større strimler i stedet for at springe dit blodsukker test.

Coding Teststrimler til din Glucometer

For at få nøjagtige blodsukkerresultater ved hjælp af din diabetes test strimler, skal du sørge for, at strimlerne er kodet til din blodsukkerapparat.

Der er generelt tre måder at kode dine strips til din glucometer:

1. For nogle meter og afprøvning strimler, kommer hætteglasset med en kodenøgle, som du indsætter i måleren. Denne nøgle automatisk koder til måleren til strimlerne du bruger. Når du starter en ny flaske strips, du omkode maskinen ved hjælp af den nye kodenøgle.

2. Nogle målere kræver, at du manuelt ændre koden til at matche nummeret på flaske test strimler. For disse målere, tryk og hold "C" knappen, indtil det korrekte nummer vises på skærmen, og slip derefter knappen. Dit blodsukkerapparat er nu kodet til flaske strimler du bruger.

3. Med nogle af de nyere meter, vil måleren kode inself umiddelbart efter indsættelse af en teststrimmel. Dette eliminerer behovet for en kodenøgle eller manuel re-kodning af din glucometer.

Som med alle dine diabetiske test forsyninger, bruge dem ordentligt vil give de mest nøjagtige og pålidelige resultater.

Hvis der efter kodning dine strimler og udføre kontrollen, dine blodsukkerværdier fortsat synes uden for rækkevidde eller dit apparat viser en fejl, skal du følge fejlfinding tips i dit apparat manual. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte det firma, der giver din diabetis forsyninger.