Diabetes og Bodybuilding

Kost & Ernæring

Som de fleste af jer skal vide Diabetikere kan ikke forbruge sukker som deres bugspytkirtlen (orgel til at håndtere produktionen af ​​insulin og nedbrydning af sukker) fungerer ikke længere, og har stort set døde. På grund af dette vi tager insulin skud hver dag for at nedbryde sukker inde i vores kroppe fra frugt, kulhydrater etc.

Det betyder ikke, at vi bare kan gå fylde os selv med sukkerholdige snacks og hvad ikke. Dette ville være yderst farlig. Så meget Insulin som vi giver os selv det kan aldrig erstatte den menneskelige kroppens egne insulinproducerende evner & det er måde at nedbryde sukkeret i vores blodbanen, så vi er nødt til at være ekstra forsigtig.

Anyway, på diæt inden for en fitness / bodybuilding miljø. En masse mennesker forbruge en sukkerholdig snack før træning for at give dem energi til deres træning, men at være en diabetiker jeg kan ikke gøre dette. I stedet forsøger jeg at tage i så mange gode langsomtvirkende kulhydrater, som jeg kan om morgenen & dagtimerne før uddannelse, såsom Brown brød, brune ris / pasta, havre osv at fylde mine muskler med glykogen bruges som energi i stedet for sukker.

Det betyder, at jeg heller ikke kan drikke nogen energidrikke før træning, da de indeholder sukker, så jeg normalt bare tage et par koffein piller i stedet, hvis jeg føler mig træt.

At være en bodybuilder & bliver diabetiker har det fordele selv. For eksempel er det er ikke umuligt, men højst usandsynligt, at jeg nogensinde vil få fedt samtidig diabetiker som min indtægt af sukkerholdige snacks såsom Chokoladebarer, kager, sodavand osv ligger ved siden af ​​nogen, og som vi alle ved disse kan være en stor indflydelse i din vægtøgning.

Også mine tænder forblive ren (selvom jeg får misbruger det meste af dig for at være britisk og tilsyneladende har dårlige tænder haha).

Også, som en diabetiker, jeg har brug for at spise 6 gange om dagen, som passer perfekt til min bodybuilding regime som jeg også nødt til at spise 6 gange om dagen for at.

Vægttræning

Som diabetiker kan jeg stadig gå hårdt & tunge i gymnastiksalen, men jeg er nødt til at tage ekstra særlig pleje for at sikre, at jeg ikke går Hypo i gymnastiksalen.

Hvad jeg mener med Hypo er Hypoglycemic. Dette er, når kroppen bruger sukker, som er til stede i blodet for energi og løber ud, så sender beskeder til hjernen, således at personen kan genopbygge sukker i dem selv.

Det er alt sammen en smule forvirrende, men dybest set, hvad jeg siger, er, at selvom det er farligt for en diabetiker at have for meget sukker i deres krop på grund af deres bugspytkirtel ikke at kunne producere sukker bryde kemisk "insulin", kroppen behøver nogle sukker til energi.

Så når du træner i gymnastiksalen for sukker i kroppen bruges til brændstof din træning, og hvis den løber tør for, at sukker (energi) det kan blive meget farlig for den person.

Symptomer på et hypoglykæmisk anfald omfatter:

Svimmelhed
Svedende
Sløret ord
Den person kan indtaste en drøm-lignende tilstand
Ekstrem sult og trang til noget sødt.
Angst / Nervøsitet
Du føler svag
Forvirring

Så ja det er ikke en meget dejlig ting at ske, og jeg har haft det ske for mig mange mange gange. Faktisk vil jeg sige, den eneste anstændige resultat af hypoglykæmi er, at du kan forbruge sukker, men eftersom du næsten er gået ud det ikke rigtigt bringe nogen glæde. Forestil dig at være i midten af ​​en hård rep på bænkpres eller squat & pludselig du har hypoglykæmi og slip vægten på dig selv. Ikke en meget god oplevelse.

Så for at nogen, der er diabetiker, der læser dette ... Sørg for at tage alle nødvendige forholdsregler, før du starter vægttræning & slankekure. Sørg altid for at bære en glukose indsprøjtning med dig, hvis du besvimer og altid bære nogle slik med dig incase du føler dit blodsukker går lavt.