Diabetes: diabetes diæt Tips

Kulhydrater og Type 2 Diabetes

Som en kost-kontrolleret type 2 diabetes, har jeg været der beskæftiger sig med fødevarer spørgsmål vedrørende denne sygdom i de sidste ni måneder. Jeg vil eftertrykkeligt, at tilstrækkelig ernæring er vigtig for alle personer, især diabetikere. Kulhydrater (f.eks kulhydrater) er af afgørende betydning for en afbalanceret kost og i moderate mængder kan hjælpe dig med at kontrollere sygdommen.

Jeg er ikke bekendt med detaljerne i Dr. Vernon behandling eller hendes kvalifikationer, selv om jeg er sikker på hendes intentioner er velbegrundet. Jeg mener imidlertid, at følgende bør overvejes:

  • Mens kulhydrater ofte består af sukker (der er behov for at være tæt kontrolleret), mange kulhydrater er ikke og aktivere den langsomme fordøjelsessystem frigivelse af blodsukker komponenter, der hjælper os med at undgå overdreven spiking (skarpe toppe og dale) i vores blodsukker. De kulhydrater, der hjælper omtales af min læge som "langkædede" kulhydrater. Disse behandles langsomt ved vores fordøjelsessystem og ofte findes i visse grøntsager og moderat forarbejdede kornprodukter.
  • Mange type 2 diabetikere ofte lider andre lidelser. Kost ekstremer, såsom ekstremt lav-kulhydrat eller høj-protein tilgange kan påvirke disse diabetikere. Som et eksempel, er jeg tilbøjelig til gigt, en lidelse relateret til overskydende urinsyre i blodet. Enhver væsentlig begrænsning af kulhydrater kan resultere i en relativ stigning af protein fører til højere urinsyre koncentrationen og i sidste ende en gigt angreb.
  • Grøntsager er typisk høj i kulhydrater, sammenlignet med fedt og proteiner. Stærkt begrænser kulhydrater kan føre til en dieter begrænser gode fødevarer, ligesom grøntsager, og det er slemt.

Behovet for vægttab ofte går hånd i hånd med type 2-diabetes. Jeg kontrollerede min diabetes med diæt og motion. Inden seks måneder efter diagnosen, var jeg fuldstændig ud af diabetes medicin. I den proces, jeg tabte godt 125 pounds. Jeg gjorde det, mens man spiser en varieret kost, der indeholdt et moderat niveau af kulhydrater. Min læge gav mig nogle enkle retningslinjer:

  • Begræns mit daglige kalorieindtag til cirka 1.000 kalorier mindre end min krop bruger. Du kan finde ud af dette ved at gå til www.caloriecontrol.org at finde hårde numre på grundlæggende stofskifte og kalorier brændt for mange fælles aktiviteter.
  • Vi brænder også et betydeligt antal kalorier hver dag bare for at holde vores hjerter slå, vores organer fungerer, og vores kropsvarme på 98,6 grader. Dette kan tilnærmes ved at regne omkring 12 kalorier pr pund vægt. For en 150 pund person, der er omkring 1.800 per dag. Tilføj 600 kalorier af daglig aktivitet og motion, og du får 2.400 kalorier i din daglige stofskifte. En mere end tilstrækkelig kost 1.400 kalorier af fødeindtagelse per dag vil resultere i ovennævnte 1000 kalorieindhold differentiale og en ugentlig vægttab på 2 pounds per uge! Af den måde, et pund fedt er omkring 3.500 kalorier. Derfor, når du spiser 500 kalorier mindre hver dag, end du forbrænder, taber du vægt med en sats på 1 pund om ugen. Ved 1.000 per dag, så det er 2 pounds per uge!
  • Doktoren også foreslået, at de kalorier jeg kan forbruge, uanset beløb, der skal de opdeles i 50 procent kulhydrater (hvoraf halvdelen er "langkædede"), 20 procent fedt (grænse mættede og tillade nogen hydrogenerede), og 30 procent protein. Han steg proteinet med 5 til 10 procent og reducerede kulhydrater med samme beløb som min motion niveau (og muskeltræning) steg.

Det er, hvordan jeg gjorde det, og det virkede! Jeg har aldrig haft det bedre og alle mine blodprøver viser, at min generelle sundhed er fremragende.

Fordele ved en Bedtime Snack

Af Barbara A

Introduktion
Diabetikere får besked på at se, hvad de spiser, holde deres blodsukker under kontrol og opretholde en sund vægt. Så ser det ud til, at en sengetid snack går imod alle disse instruktioner. I betragtning af arten af ​​diabetes og hvordan det påvirker dem diagnosticeret, kan den rigtige sengetid snack faktisk hjælpe dem.

Hvorfor Diabetikere Behov sengetider Snacks
Afhængigt af diabetes recepter en diabetiker tager enten injiceret insulin eller en oral medicin, kan han opleve en natlig dukkert i hans blodsukker. Hvis niveauet går lav nok, kan dette være potentielt dødbringende, så en lille, sund nighttime snack kan hjælpe med at forhindre dette problem

Orale medikamenter, som har været impliceret i natlig hypoglykæmi omfatter glipizid, glyburid og glimepirid. Hvis han springer måltider, øvelser om natten eller drikke alkohol, han er også større risiko for at udvikle symptomer på natlig hypoglykæmi.

Vælg den rigtige Snacks
Den diabetiske patient, der beskæftiger sig med natlig hypoglykæmi bør vælge omkring 1 ounce af protein og 15 til 30 gram sunde komplekse kulhydrater. Fedtfattig ost, skummetmælk, graham crackers, sukker-fri budding eller fedtfattig yoghurt uden sukker er alle fremragende valg.

Andre gode sengetid snacks omfatter 1/2 kop dåse frugt i lys sirup eller et lille stykke frugt. Kombineret med omkring 1/2 kop fedtfattig hytteost, det giver ham proteinet og kulhydrater hans krop har brug for at undgå en episode af natlig hypoglykæmi.

Nighttime Hypoglykæmi
Nighttime hypoglykæmi udvikler sig, når mængden af ​​blodsukker og mængden af ​​medicin eller insulin i diabetikere krop er ude af balance. Han vil vågne op følelse dårligt; han kan have et mareridt på grund af hans lave blodsukker; iblødsætning nattesved; forvirring, når han vågner op eller en hovedpine, og kan han føler meget træt om morgenen. Hvis han ikke diskutere hans symptomer med sin læge, kan han glide ind i en koma, udvikle krampeanfald eller dø. Mens det natlig snack lyder som en letsindig godtgørelse, kan det redde livet for en diabetiker.

Valg Snack Foods

Hvis du er en Snacker og en diabetiker, kan det være svært at modstå de hurtige pick-me-ups, som du passerer på vej til tælleren check-out, eller at mine lurer på dit eget køkken hylder.

Den gennemsnitlige husstand har chips, kiks, slik, saft, sodavand og andre fedt og sukker-laden produkter i hele huset. For diabetiker, kan disse fødevarer stave svingende blodsukker, tegn og symptomer på for højt blodsukker og lavt, og øget risiko for komplikationer.

Så hvordan kan du vælge de rigtige snacks? Hvis du følger retningslinjerne fra American Diabetes Association (ADA), kan gruppere dine snacks ved deres kategori du: carb, fedt eller protein. Vel vidende, at det anbefales, at du spiser 50% af dine kalorier i form af komplekse kulhydrater, lad os starte her.

Nogle gode carb snacks omfatter:

* Frisk frugt - æbler, kokos eller
friske pærer gøre en stor snack og
er lave i kulhydrater
* vegies - spise alle de gulerødder du
ønsker, og kaste i nogle frisk spinat,
radiser, grønne bønner og salater, også
* Hele korn brød - holde det til
foreslog portionsstørrelse, og du vil
være fint
* 1 ounce bidder af fedtfattig ost, eller
yoghurt eller fedtfattig hytteost,
string ost er stor, også

ADA foreslår 30% fedt:

* Ost til undsætning, igen
* 1 ounce af nødder
* Oliven også er god, bare holde sig til
portionsstørrelse

De foreslår også 20% proteiner:

* Magre skiver af skinke eller kalkun rullet
op til en hurtig grab
* nødder har protein, også, ligesom
ost og yoghurt

Hold pre-made portioner af dine foretrukne snacks i dit køleskab, for nem sensationsprægede på flugt. På denne måde behøver du ikke at tænke over, hvor meget at tage, og det reducerer risikoen for overspisning.

Rens dine skabe og droppe højt fedtindhold, højt kalorieindhold junk fødevarer, der har tendens til at udfylde mange folks hylder.

Tilføj lavt kalorieindhold juice, mineralvand og mousserende vand til din snack hylderne for at fremme hydrering, mens du snack.

Seks Smalls Måltider

Selv om der ikke er en særlig "diabetes diæt," American Diabetes Association har retningslinjer, som de anbefaler til personer med diabetes.

Disse retningslinjer omfatter 50% kulhydrater, 30% fedt og 20% ​​protein. Derudover er begrebet 6 små måltider blevet støttet. Der er flere grunde til dette:

* Fastholder blodsukker mere konsekvent
niveauer
* Reducerer trangen til at binge
* Fremmer hydrering
* Nedsætter sult fornemmelser,
især i dem, der reducerer
kalorier eller indtagelse for at fremme vægt
tab

1. Når du spiser med jævne 2-3 intervaller
i løbet af dagen, dit blodsukker
ikke har tid til at falde til enhver
betydelig grad. Dette mønster af
spise nedsætter rutsjebane
effekt, der ses med 3 måltider om dagen.

2. hyppige måltider nedsætter risikoen for, at
du vil binge, da du konsekvent har
mad om bord, der giver en følelse af
mæthed.

3. Når de fleste mennesker spiser, de også drikker en
drik. Hyppigere spise vil
så også fremme en bedre hydrering, bare
sørge for, at du drikker vand,
lavt kalorieindhold frugtsaft eller andre ikke-
caffeinate eller alkoholiske drikkevarer, som
disse vil dehydrere dig.

4. Hvis du "slankekur" forsøger at tabe
vægt, de 6 små måltider falder
følelser af sult. Selv om kalorieindhold
eller mængde er nedsat, den handling af
spiser hver 2-3 timer reducerer sult
veer, og vil hjælpe dig være mere
succes i dit vægttab indsats.

Uanset om du vælger at spise 3 måltider om dagen og en sengetid snack, eller at gå med 6 små måltider, hver dag, så husk disse vigtige ting:

* 50% kulhydrater, 30% fedt, 20% protein
* Hydrat med ikke-alkoholiske og ikke-
koffeinholdige drikkevarer til i alt
mindst 1 ounce for hver 2.5 pounds
af din kropsvægt
* Teste din sukker med jævne mellemrum
* Holde din Food Diary
* Underrette din læge til gentagen høj
eller lave værdier, så kan du arbejde
sammen for at justere din madplan
og / eller medicin.

Tal med din læge, Nutritionist eller registreret diætist om din madplan; de kan give dig mere information om de risici og fordele ved de måltid planer og den bedste måde at hjælpe dig med at administrere din kost og dit blod sukker.

Den rolle af protein i diabetes diæt

Der er ikke sådan noget som en diabetes diæt, men den amerikanske diabetesforening har anbefaler, at du har 50% kulhydrater, 30% fedt og 20% ​​protein i din daglige kost.

Rollerne af protein er:

* At hjælpe med at stabilisere blodsukker
hele dagen
* At give aminosyrer til brug som
skeletmuskel brændstof
* Giver en følelse af mæthed på måltid
gange

Protein er nødvendig for at hjælpe kroppen genopbygge, og giver også behov for næringsstoffer, som ikke findes i kulhydrater og fedt.

Protein kommer fra mange kilder, herunder:

* kød (indeholder også fedt)
* oste (også indeholder fedt)
* nødder (indeholder også fedt)
* Soja
* bønner og linser

Den type protein du vælger, er mindre vigtigt end at sikre, at du spiser noget, hver dag, for at støtte heling og ernæring.

Tal med din læge, Nutritionist eller registreret diætist for mere information om protein, og hvordan man kan indarbejde tilstrækkelige forsyninger af protein i din kost.

Balancing Kulhydrater, fedt og proteiner

Ifølge American Diabetes Association, bør kulhydrater ikke omfatte mere end 50% af din kost, med de resterende 50% består af 20% protein og 30% fedt. Denne formel er baseret på den måde kroppen behandler forskellige typer af fødevarer brændstoffer.

Kulhydrater brænde hurtigste og omfatter korn, bælgfrugter (ærter og bønner) og grøntsager. Disse fødevarer har tendens til at give dig den hurtigere pick-me-up, der varer i kort tid.

Proteiner tage længere tid at behandle og energiniveauet varer længere end med kulhydrater, men mindre end med fedt. Proteiner generelt omfatter æg og kød. Dette er, hvad bringer dig igennem fra måltid til måltid, når de kombineres med fedt.

Fedtstoffer er den længste virkende brændsel og give baseline stabilitet for dit blodsukker i løbet af 24 timer.

Tilsammen disse 3 typer af brændstof, i den rigtige balance fastsætte ensartede blodsukker hele dagen, som fremmer bedre sundhed og reducerer risikoen for komplikationer.

Forskellige former for kulhydrater

Kulhydrater kommer i mange forskellige former fra potatos, grøntsager og bælgfrugter, til brød, ris og pasta.

Grøntsager, medmindre pakket med saucer er inkluderet i mange færdigpakkede, præ-krydret fødevarer er en god kilde til kulhydrater. Grøntsager indeholder vand og fiber, der fremmer tarm sundhed og hydrering, og de har tendens til at være lav i kalorier. Manglende store mængder af simple sukkerarter, vil du ikke få den hurtige stigning og efterfølgende hurtige fald, som du gør med andre typer af kulhydrater.

Kartofler, brød, ris og pasta er også kulhydrater, men de er høje i stivelse, nedbryde hurtigt til simple sukkerarter og har tendens til at være højere i kalorier. Dette kan medføre betydelige udsving i blodsukkeret, der forårsager symptomer på højt blodsukker eller lavt. Det betyder ikke, at disse fødevarer er dårligt for en diabetiker, men forstå, hvordan kroppen behandler disse typer af kulhydrater er vigtigt at undgå de symptomer på blodsukker udsving.

Valg fuldkorn og brune ris over hvide brød og ris reducerer simple sukkerarter og tilbyder mere fiber og højere ernæring. Yderligere, mange hele korn brød indeholder nødder eller frø - medlemmer af fedtstoffer familien - som giver længere varig stabilitet i blodsukker.

For de bedste resultater, når de overvejer kulhydrater, vælg lavere fedt, fuldkorn, fibre og tekstur over simple sukkerarter, forarbejdede brød og ris, for bedre at opretholde dit blod sukker, få mere næringsværdi og fremme blodsukker optimal kontrol uden bivirkninger af blodsukker udsving.

Madlavning med lavt kalorieindhold sødestoffer

Med den øgede fokus på at reducere kulhydrater og kalorier i vores kost, lavt kalorieindhold sødestoffer er på forkant. Dette er især tilfældet for personer med diabetes.

Der er mange nedsat kalorieindhold eller lavt kalorieindhold sødestoffer i øjeblikket findes på markedet. Hvis du vælger at lave mad med disse sødestoffer, holde disse vigtige ting i tankerne:

* Nogle kalorielette sødemidler taber
deres sødme når kogt ved høj
temperaturer eller i længere
tid
* Sødme ækvivalens til sukker
varierer mellem lav cal sødestoffer
* fødevarer fremstillet med lave-cal sødestoffer
ikke brun ligesom dem, der foretages med sukker
* Lav-cal sødestoffer virker bedst i
opskrifter hvor de kun giver en
sød smag, i stedet for bulk eller
tekstur
* Resultaterne kan variere fra sødemiddel til
sødemiddel, for at tjekke de
enkelte produkt, inden herunder
det i din bagning

Ved udskiftning af sukker med en lav-cal sødemiddel, udveksling som følger:

Søde One - 12 pakker = 1 kop sukker
Equal - 24 pakker = 1 kop sukker
Splenda - 1 kop = 1 kop sukker
Søde N Low - 12 pakker = 1 kop
sukker
Brown Søde N Low - 4 tsps = 1 kop
brunt sukker

Husk, at denne udveksling er for niveauet af sødme, ikke at erstatte bulk eller tilføje tekstur, som du normalt ville få med sukker.

Tal med din ernæringsekspert eller registreret diætist om brug kalorielette sødemidler til madlavning.

Opskrifter til den Diabetic

Her er en lækker opskrift på en grillet kylling kabob.
Ingredienser:
£ 1 kyllingebryster / lår skæres i 1 cm stykker
4 grønne peberfrugter, skåret i 1 cm kiler
1 zucchini skåret i 1/2 inch skiver
2 løg, skåret i kiler
12 svampe (hele)
3 tomater skåret i små kiler

marinade: 1/2 kop krydret eddike
3 spsk olie
1/2 fed hvidløg, knust
3 tsk. oregano blade
2 tsk. basilikumblade

marinere kylling kiler i marinade sauce i en time før tilberedning

Tag kylling og grøntsager, og skifte dem på metal spyd. Grill dem på en overdækket grill over medium varme kul indtil kyllingen er godt kogt (ikke længere pink), dreje kabobs som de lave mad.
Ovn: grill i ovnen i at grille gryde i 10 til 15 minutter, indtil kyllingen er kogt igennem, vendte halvvejs gennem tilberedningstiden.

Serveringsforslag:
Du kan tjene dette med 1/2 kop kogte pasta eller ris på side.

To kabobs alene = 1 stivelse, 3 magert kød, 3 vegetabilske udvekslinger; total fedt 5 g; kulhydrat 32 gram.

Den rolle Nutritionist

En ernæringsekspert er en person, der har uddannelse i kost og ernæring, og som kan rådgive dig om at spise sundt og ernæringsmæssige emner.

En ernæringsekspert er ikke en registreret diætist eller godkendt som en sundhedsperson. De kan have en grad i ernæring, men dette er ikke påkrævet, for at være en nutritionist.

Når du har diabetes, er der mange spørgsmål, herunder:

* Hvad skal jeg spise?
* Hvad kan jeg ikke spise?
* Er der en speciel diæt jeg
følge?
* Hvorfor skal jeg spise en sengetid snack?

En diætist kan hjælpe med at besvare disse spørgsmål, og giver samtidig:

* Oplysninger om spise ordentligt
* Ernæringsmæssige oplysninger om
forskellige typer fødevarer
* vægttab forslag / ideer
* Støtte under din kost udfordringer
* Coaching for måltid problemløsning

Når du har diabetes, behøver du ikke at betræde kost og ernæring farvande alene. Tal med din læge om en henvisning til en ernæringsekspert eller registreret diætist til at hjælpe dig med at udvikle passende måltid planer, og problemorienteret løse dine ernæringsmæssige behov og bekymringer.

Kalorielette Sweeteners

Nylige undersøgelser har vist, at sukker kan indgå i diabetes diæt, men det betyder ikke, at du skal give op på lavt kalorieindhold sødestoffer.

Sukker skal regnede ind i din kulhydrat tæller dog kalorielette sødemidler generelt ikke har nogen kalorier eller kulhydrater. Det gør dem fri fødevarer!

Lav kalorieindhold sødestoffer har en plads i din kost plan:

* De gør fødevarer smag sød
* De ikke tæller som et kulhydrat
* De er ikke en fed
* De kan føjes til din madplan
i stedet for substitueret
* De FDA godkendt
* American Diabetes Associates
accepterer disse sødestoffer som sikker og
en del af en sund kost

Der er forskellige typer af kaloriefattige sødemidler, men de 4 primære typer er:

1. Saccharin - Sød N Low, sukker Twin
2. Aspartam - NutraSweet, Equal
3. Acesulfamkalium - Søde One, Sunett
4. Sucralose - Splenda

Disse kalorielette tilsætningsstoffer vil ikke tilføje kalorier, fedt eller kulhydrater i din kost, og kan nydes uden at bekymre sig om effekter på dit blod sukker eller din talje.

Risici og fordele ved kalorielette Sweeteners

Der er Fix af information derude om sukker og reduceret kalorieindhold eller lavt kalorieindhold sødestoffer. Det kan være svært at få fakta, som du har brug for, for at træffe de bedste beslutninger vedrørende din kost plan.

Hvis du overvejer at tilføje reduceret eller kalorieindhold sødestoffer lavt til din kost, kan du overveje følgende risici og fordele:

Risici:

1. Sukker-alkoholer - en type til nedsat
kalorie sødemiddel - er hverken sukker
eller alkoholer. De anvendes til sødning
sukkerfrit tyggegummi og slik og kan forårsage
diarré og andre mave forstyrret,
ophøje dit kolesterol og blodsukker.
2. Nutrasweet i store mængder kan
faktisk øge din appetit.
3. saccharin, men ikke udbredt
længere, menes at forårsage kræft
i rotter.
4. Lavt kalorieindhold sødestoffer har ingen næringsværdi
værdi.
5. De kan ændre smagen af ​​drikkevarer
og fødevarer, og nogle kan efterlade en
eftersmag.

Fordele:

1. Lav-kalorie sødemidler, med
undtagelse af sukker-alkoholer, såsom
mannitol og sorbitol, er "frie fødevarer" -
de tilføje ingen kalorier eller kulhydrater til
fødevarer og drikkevarer.
2. Mange nu har en lignende smag som sukker.
3. Du kan lave mad med lavt kalorieindhold sødestoffer
ved at følge særlige opskrifter.
4. De indeholder ingen fedt, kulhydrater eller proteiner
5. De kan føjes til din kost i stedet
blive substitueret
6. ADA accepterer dem som en del af en
sund kost.

Træffer beslutningen om, om der skal bruges begrænset eller lavt kalorieindhold sødestoffer kræver nogle forskning.

Tal med din læge, Nutritionist eller registreret diætist om hvilke nedsat kalorieindhold eller lavt kalorieindhold sødemiddel ville være det rigtige for dig.

Kulhydrater i frugt og grøntsager

Forskellige fødevarer har forskellige kulhydrat værdier, og det er vigtigt at være opmærksom på hvilke frugter og grøntsager er høj i kulhydrater, så diabetikere effektivt kan balancere deres kost.

Hvis du kan lide frugt, gå med rå æbler og pærer, kokos, abrikoser og alle former for bær, herunder korender. Grøntsager, der er lav eller moderat kulhydrater omfatter grønne bønner, rødbeder, blomkål, broccoli, salat og andre greens.

Frugt og grøntsager, der er højere i kulhydrater er druer, de fleste citrusfrugter (på grund af membranerne), brødfrugt, ananas, ærter, majs og hominy.

Frisk, dampet, bagt og rå er generelt bedre end andre metoder til fremstilling af frugt og grøntsager, som vigtige næringsstoffer kan gå tabt med madlavning og opvarmning nogle fødevarer kan ændre ikke blot deres sammenhæng, men også deres carb tæller.

Som med alle ting, moderation er nøglen til en afbalanceret og sund kost, for personer med eller uden diabetes,

Den "sukker-fri" Dilemma

Kan produkter er nu kapret "sukker-fri", "lavt fedtindhold", "lave carbs", og mere. Er noget der sukkerfri eller fedtfattig gør det sikkert for en diabetiker at spise? Faktisk en simpel kulhydrat er en simpel kulhydrat, i form af din sygdom, men nogle gange er forskellen i hvordan kroppen behandler carb.

I fødevarer, der indeholder simple sukkerarter, kroppen behandler sukker-brændstof meget hurtigt, hvilket medfører en stigning i blodsukkeret. Ofte du så have en boomerang effekt af et pludseligt fald i blodsukkeret, så du er svimmel, kvalme og svag.

I "sukker-fri" fødevarer, ofte sukker-erstatning er faktisk en anden naturligt forekommende "sukker" som fruktose eller laktose. I fødevarer, der indeholder lactose, maltose, fructose eller honning, det eneste, der gør dem "sukker-fri" er den manglende rørsukker. De indeholder en anden fysisk form af sukker, og du kan forvente en lignende stigning og fald i blodsukker, selvom på grund af den øgede kompleksitet af molekylet, effekten er generelt mindre dramatisk.

Dagens mest populære kunstige sødemiddel - Aspartam - er faktisk sukker-baseret, men det er molekyler er blevet ændret for at fjerne sukker-base-struktur, der er problematisk i simple sukkerarter, med dem, der har diabetes. Men sukker-fri ikke, at du kan spise alt hvad du ønsker.

Være smart om din kost plan. Få en henvisning til en registreret Dietitician eller Nutritionist at hjælpe dig med at tage det "fedt" ud af næringsdeklarationen. At være smart om din kost vil hjælpe dig med bedre at styre din sygdom og mindske risikoen for komplikationer

Lavt sukkerindhold syltetøj og marmelade

Der er en bred vifte af lavt sukkerindhold og sukkerfri syltetøj, gelé og bevarer på markedet. Mange mennesker også gerne kan deres egne, men diabetikere skal være forsigtig med deres sukker og carb indtag. Hvis du er en hjemme-Canner og ønsker at prøve din hånd på lavt sukkerindhold eller sukker-fri opskrifter, her er nogle ting at huske på:

* Ud over at tilføje sødme, sukker
hjælper også i geldannelse og
reducere risikoen for fordærv.
Sænkning dit sukkerindhold kan påvirke
gelerings- og konservering.
* Lav kalorieindhold sødestoffer har forskellige
stabilitet, når de opvarmes, med nogle tabende
nogle af deres sødme med madlavning.
* gelé og marmelade, der er lavet uden
varmebehandling skal være
nedkølet for at forhindre fordærvelse.

Gør dit eget lave sukker syltetøj og marmelade kan være sjovt, og du kan have flere forskellige i dine varianter, hvis du mikse og matche dine foretrukne frugter.

Kontakt det firma, der gør dine sylteglas for opskrifter.

Vand og Diabetes

Har du nogensinde set en opskrift, hvor den opfordrer til "reduktion" noget med 50%? Hvad dette henviser til madlavning vandet ud af maden, indtil den er 1/2 volumen, at det var da du startede. Denne proces koncentrerer fødevarer.

Når din krop får lav på vand, bliver det hele koncentreret. Dette omfatter dit blodsukker. Når du er dehydreret, din urin bliver mørkere, bliver du forstoppelse og dit blod sukker gå op.

Ideelt set bør hver person at drikke 1 ounce vand hver dag, for hver 2,5 pounds legemsvægt. Når du ikke nå dette mål, alt er mere koncentreret i blodet stream - dette inkluderer dit blodsukker.

Når du ser et højt blodsukker, du så behandle det ved at ændre dosis af din medicin. Men f blodsukkeret elevation er falsk, fordi du ikke har nok væske om bord, du kan give dig selv unødvendigt ekstra insulin.

Den bedste måde at undgå dehydrering og de mulige komplikationer, er at:

1. drikke 1 ounce af vand for hver 2,5
pounds af din kropsvægt
2. Undgå drikkevarer, der dehydrere dig, som f.eks
som kaffe, sodavand med koffein, sukkerholdige
drikkevarer og noget alkoholiske
3. hvis du træner, tilføje mere vand til
kompensere for sved og hurtig
vejrtrækning - du taber vand, når du
indånder hurtigt
4. hvis du gør urin dipsticks, check
Deres massefylde (koncentrationen
af din urin). Hvis værdien er højere
end 1.030, end du har brug for at få mere
vand om bord.

Hold dig på din mad dagbog til at hjælpe dig med at spore tendenser på dit blod sukker, og din hydrering status.

Tal med din læge eller diætist om flere måder at holde hydreret.

Kaloriereducerede Sweeteners - sukkeralkoholer

Sukker-alkoholer faktisk ikke indeholder alkohol, og ikke er rigtige sukker. De er en type af lavere kalorieindhold sødemiddel almindeligvis anvendes i sukkerfrie gummier, slik og desserter, som omdannes til både fedt og kulhydrater i leveren.

Store mængder af sukker-alkoholer kan bidrage til forhøjet kolesterol og høje blodsukker, især hvis blodsukkeret er allerede ude af kontrol.

Nogle eksempler på sukker-alkoholer indbefatter:

* Mannitol - en tang ekstrakt
* Sorbitol - lavet af frugt sukker
* Xylitol - birketræ ekstrakt

Der er nogle identificerede fordele sundhed at bruge sukker-erstatninger, herunder: 1) nedsat risiko for øre og urinvejsinfektioner, 2) faldt forekomsten af ​​huller i tænderne, og 3) ingen svækkelse af immunforsvaret, der er set med højt forbrug af sukker .

Men ved hjælp af sukker-alkoholer udgør også risiko for nogle personer, herunder:

* Forværring af irritabel tarm Sundrome
* Diarré
* Kvalme
* Øget risiko for sygdom i
nethinden (specifikt fructose)
* forhøjede triglycerider (dårlig
kolesterol)
* Blodsukker spike hvis dit blod
glucose allerede er høj

For diabetiker, er risikoen for øjensygdom er en overvejelser, som ikke bør tages alvorligt, og bekymringerne om blodsukker pigge og forhøjede triglycerider kan gøre en stærk sag mod forbrug af sukker-alkoholer.

Læs ernæring etiketter tandkød og sukkerfrie slik for den type sukker-fri sødestof brugt, og konsultere din læge, diætist, Nutritionist eller anden sundhedsplejerske for at få oplysninger om sukker-erstatninger og deres indvirkning på din diabetes.

Holde dine Kulhydrater in Check

Når du tænker på kulhydrater, hvad der kommer til at tænke på? Brød, pasta eller ris? Jelly, honning eller sukker? Frugt og grønt? Nå, alle disse er kulhydrater!

Alle disse fødevarer skal regnede ind i din diabetisk kostplan sammen med fedt og proteiner, for at stabilisere dit blodsukker og mindske risikoen for komplikationer forbundet med for højt blodsukker eller lavt.

En af nøglerne til at holde dit blodsukker på mål er at afbalancere dine kulhydrater i løbet af dagen. Det er en god tommelfingerregel at gennemsnit mellem 45-60 gram ved hvert hovedmåltid, men det kan variere afhængigt af din vægt, og om du forsøger at tabe sig.

Betjener størrelser er en anden vigtig del af at styre dine carbs. Tjek beholderen til den anbefalede portionsstørrelse, dvs en lille æble er en portion, eller 1/2 kop æblemos, eller 1 skive brød. Holde inden for de anbefalede portioner giver dig mere plads til at tilføje sort til din daglige carb valg, samtidig med at dine tal på linje.

Vær kreativ og tænke ud af boksen. Hvis du ønsker at forsøde din snack eller et måltid, skal du kontrollere kulhydrater og lave en "handel". Hvis du vil have cookies på frokost, prøv at tilføje kylling til en grøn salat, i stedet for at have en kylling salat sandwich. Med dette, er du handler brødet portion for cookies, og stadig opholder sig i din madplan.

I kosten anbefales af American Diabetes Association, bør kulhydrater udgør ca. 50% af din daglige indtagelse gennem føden. Ved at sætte en carb mål for dine måltider og snacks, holde til det foreslåede betjener dimensionering og være kreativ, kan din holde dine kulhydrater i skak.

Sukker og andre soedemidler med kalorier

Eksperter anvendes til at tro, at sukker ville forårsage hurtig blodsukker stigninger i diabetiker. Undersøgelser har imidlertid vist, at sukker har omtrent samme effekt på blodsukkeret som enhver anden kulhydrat, hæve blodsukkeret på nogenlunde samme hastighed.

Diabetikere skal arbejde sukker til en kost plan, anvende dem som du ville enhver anden kulhydrat. Husk, at de fleste slik og desserter, der indeholder sukker ikke giver næringsværdi kan du finde i sundere fødevarer, og mange af dem er højere i fedt og kalorier.

Selvom sødemidler som honning, brun sukker og melasse kan lyde sundere, er de sukkerarter, også, og skal også regnede ind i din madplan som kulhydrater.

Tilfredsstillende din søde tand kan udføres, mens du stadig holder i din madplan. Prøv disse:

* Tørret eller frisk frugt
* Downsize din favorit søde behandle
* Reducere fedt og sukker i din
yndlingsopskrifter
* Vælg lavere kalorieindhold, lavere fedtindhold
versioner af dine yndlings slik
* Bruge et lavt kalorieindhold sødemiddel i stedet
sukker

Holde i din madplan kan være en udfordring, når du har en sød tand, men i betragtning af at alle sukkerarter tilføje op det samme, kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg om din søde sager!

Det glykæmiske indeks og Diabetes

Når en person spiser en fødevare, der indeholder kulhydrater, som brød eller grøntsager, deres blodsukker stiger. Interessant nok, er imidlertid, at ikke alle kulhydrater hæve blodsukkeret i samme tempo.

Hvor højt blodsukkeret stiger tre timer efter at have spist et kulhydrat er kendt som dens "glykæmisk indeks".

Bevæbnet med disse oplysninger, kan du træffe bedre valg om de typer af fødevarer - især kulhydrater - at du spiser, for at undgå blodsukker spikes.

Stof til eftertanke: det enklere af kulhydrater, det hurtigere spidsen, da kroppen ikke behøver at forbruge meget tid eller energi til at bryde det ned.

Så hvis de får valget mellem at spise en chokolade kys og et stykke frugt, vil frugten tage længere tid at behandle og derfor forårsage mindre af en spike end chokolade., Og vil derfor have en lavere glykæmisk indeks!

Alkohol og Diabetes

Alkohol betragtes som en kulhydrat, og det nedbryder meget let til simple sukkerarter. På grund af denne kendsgerning, kan det have en dramatisk effekt på dit blod sukker.

Ligesom du ville se, hvis spise chokolade, blodsukkeret stiger kraftigt, og så efterfølgende falder lige så hurtigt, hvilket kan resultere i symptomer på hypoglykæmi - lavt blodsukker - herunder svimmelhed, svaghed, svedtendens og kvalme.

Alkohol virker også som et diuretikum, trækker væske fra kroppen og bidrager til dehydrering. Dehydrering medfører koncentration af sukker i blodet, som i væsentlig grad påvirker effektiviteten af ​​insulin, der kræver at justere Deres insulindosis.

Tal med din læge om virkningerne af alkohol på din diabetes, for at reducere risikoen for negative resultater. Når du er i tvivl, så lad det ud!

Kulhydrat valg på Diabetic Forplejning

Ifølge American Diabetes Association, er der ikke sådan noget som en "diabetisk diæt." I stedet, de fremmer en sund kost med en kombination af 50% kulhydrater, 20% proteiner og 30% fedt.

Med hensyn til kulhydrater, en frugt udveksling er lig med et kulhydrat, såsom en lille æble eller 1/2 kop appelsinjuice.

En stivelse udveksling er et kulhydrat, såsom en skive brød, 1/2 kop kogt korn eller 1/2 af et medium bagt kartoffel.

Vegetables are lower in carbohydrates, and 1/2 cup of most non-starchy vegetables will be about 5 grams of carbohydrate, so 1 1/2 cups of broccoli would equal one carbohydrate choice, for example.

Eight ounces of low fat milk or sugar free yogurt is also one carbohydrate choice.

Learning to use "exchanges" allows to you go into any dining setting and make good choices regarding your carbohydrate. Ask your physician for a referral to a Nutritionist or Registered Dietitian, or contact your local chapter of the American Diabetes Association for more information about food exchanges and your diabetic meal plan.

Keeping a Food Diary

For the diabetic person, diet is one of the primary tools used to control the disease, reduce adverse symptoms and promote health and well-being. The American Diabetes Association recommends a diet consisting of 50% carbohydrates, 30% fats and 20% proteins. This diet "blend" provides for stable metabolism and decreases the roller-coaster effect in your blood sugars.

How do you know if you are doing well with these dietary guidelines? By writing it down, of course!

It doesn't have to be complex - a small spiral notebook in your purse or pocket, and a pen, are all you need to start your diary. Put the date at the top of the page and jot down what you eat for meals, snacks and beverages. At the end of the day, look over your list and make little notes about how you felt after each meal or snack, what your mood was, and how you responded.

Many people find that when they are feeling blue or frustrated, they tend to eat more simple carbs - they provide a quick pick-me- up, but also a quicker drop in sugars, as well. This can leave you feeling even bluer or low on energy - making you want to get a quick boost, again.

In recognizing your own eating patterns, you can put a plan in place to cope with your blue moods and life frustrations, without sabotaging your diet and your health.

Then you can jot down your successes, too!

Why Should I See a Registered Dietitian?

A Registered Dietitian has a degree in Nutrition/Dietetics and clinical training, has passed a National Exam and is considered a diet and nutrition expert. They are professionally licensed in each state and have a professional association.

They can provide you with important information on your dietary needs, in terms of your diabetes, and can help you:

* learn about foods and their risks and
benefits on your diet plan
* design healthy menus that are tasty
and work within your diabetes plan
* understand how the body processes
food nutrients and the impact on body
systems
* map out a weight loss plan
* monitor your nutritional markers
(albumin, hemoglobin, A1C)
* make recommendations to your
physician for dietary changes, labs
or supplements

These professionals specialize in diet and nutrition and, like any other specialist, they have the most current knowledge in their specialty, and possess the tools necessary to help you manage your diet, lose weight and eat healthier.

Their knowledge aids you in reducing risks for complications related to diabetes, including:

* Højt kolesteroltal
* high blood pressure
* Fedme
* stroke
* anemia
* ketoacidosis

A Registered Dietitian is an important part of your healthcare team, to better manage your diabetes and reduce the risk for serious complications.

Talk to your doctor or Diabetes Educator for a referral to a Registered Dietitian in your area.

Reading Nutrition Labels

The Nutrition Information provided on food labels can help you make good dietary choices, and avoid some nutritional pitfalls, that can impact your diabetic meal plan.

When looking at a nutrition label:

1. Make note of the calories - this value
includes carbohydrates, fats and
proteiner. It isn't just about the
calories, but about the percentage of
calories that are fats, carbs and
proteiner.
2. Look at the number of calories made
up of the fat portion of the product.
If the fat content is higher then 25% of
the total food value, you may want to
skip this food.
3. For the fat calories, look at saturated
and unsaturated fats. Unsaturated fats
are easier for the body to breakdown and
are, therefore, healthier.
4. Is the food product sugar-free or low-
calorie? Remember that many low-calorie
or sugar-free foods still have carbs.
Look for the carb content, and then for
the sugar content. Fruit may be
naturally sweet, but that sweetness
comes from a type of sugar, and that
counts in your carbs.
5. Pectin used to thicken foods is a carb,
and may add calories to your foods, such
as jams, jellies and fruit spreads.
Even low-sugar jams may contain pectin,
and therefore have carbs, though may
have less nutritive value.
6. Check out the fiber. Fiber is important
to combat constipation - a complication
of diabetes. Foods should contain at
least 3 grams of fiber per serving to
have an impact.
7. Sodium is also a concern, especially in
managing blood pressure. A low sodium
diet has 2000 mg of sodium. Shoot for
values between 2000 and 3000 mg to
reduce the impact on blood pressure and
fluid retention, unless your physician
directs otherwise.

Learning to get the most out of nutrition labels will help you get the most out of your foods.

Fad Diets and Diabetes

Every time you open a newspaper, there is another diet being touted as the best new breakthrough in losing weight.

Quick and easy schemes for losing weight may seem appealing, especially if the doctor has told you to drop pounds in order to better control your diabetes, and losing weight has not been easy for you, in the past. But what impact do these fad diets have on your body and your disease?

Some popular "new" or fad diets are:

* Atkins Diet
* Southbeach Diet
* Blood Type Diet
* Mediterranean Diet

In looking at each diet, there are both risk and benefits for the diabetic person that need to be considered, and discussed with your physician, before beginning the diet.

1. The Atkins Diet - this diet is based on the belief that our bodies do not manage carbs effectively, and we must retrain them. The diet is high protein and fat, and gradually adds carbs.

Risks: 1) High fat diets can increase cholesterol - a risk factor for developing diabetes and complications of diabetes,
2) High protein levels have been implicated in diabetes in young people, are difficult for the kidneys to process and can cause ketoacidosis - a serious complication of diabetes associated with the body using protein and fat for fuel, instead of carbs

Benefits: 1) rapid weight loss

2. Southbeach Diet - a three-phase plan that is also low-carb, high in proteins, but low in fats, in which you gradually add your carbs back in, using a list of "Foods to Enjoy" and "Foods to Avoid."

Risks: 1) Low carbs and high proteins can cause ketoacidosis - a serious complication of diabetes

Benefits: 1) Three meals + six snacks each day decreases cravings and roller-coaster blood sugars, 2) Uses Glycemic Index (the rate at which a food raises the blood sugar) to help make food choices - leans toward whole grains, fresh fruits and veggies.

3. The Blood Type Diet - touts that different blood types need different types of nutrients, and that eating the "wrong" food their their blood type would cause serious injury to the body.

Risks: 1) Not based on scientific fact, the information in the diet may frighten or mislead the readers, into unnecessarily limiting intake, 2) Limits foods for certain blood types, that have known health benefits, which may result in high cholesterol, ketoacidosis, anemia, and malnutrition.

Benefits: 1) None identified.

4) The Mediterranean Diet - based on intake of a wide variety of grains, fruits and vegetables, moderate protein, unsaturate fats and seafood.

Risks: 1) Suggests wine in moderation - causes blood sugar fluctuations and can contribute to mood swings.

Benefits: 1) Low in red meats and animal fats, touting fish and unsaturated fats can decrease cholesterol, 2) Balanced diet including all food types, to provide core nutrients, 3) High in essential fatty acids and antioxidants - touted as cancer preventatives

Each diet listed above has both risks and benefits, with some demonstrating greater potential risks for complications for persons with diabetes, due to the complex needs of your body.

Obtain information about the diet you are considering, and then meet with your physician, Nutritionist or Diabetes Educator to discuss the risks and benefits of the diet, and it's potential impact on you.

Dietary Fat and Diabetes

Everyone knows the word "cholesterol" and we also know that it is supposed to be "bad" for us, but not enough people know why.

For the non-diabetic person, cholesterol contributes to fatty plaques that can form inside the blood vessels. This causes narrowing of the blood vessels, resulting in poor circulation and high blood pressure. Also, parts of these plaques can break off and travel to the lungs, heart and brain, causing heart attack, stroke and pulmonary embolus. Any one of these can be fatal.

For the diabetic person, the risks increase further, since simply having the disease already contributes to circulatory problems, heart disease, kidney disease (impacts blood pressure) and increases your risk for stroke.

Many dietitians now recommend that dietary fat be 30% or less of the diet, with less than 10% of the diet as saturated fats. Saturated fats do not break down as easily within the body as unsaturaged fats, and are therefore mor apt to cause health problems.

Keeping your saturated fats low, your total fat intake not more than 30% of your diet and embracing a healthy lifestyle that includes proper diet, exercise, fluids and blood sugar monitoring, can help to decrease your risk of developing heart, kidney and neurologic disease.

Here's to your health!

Being a Diabetic Vegetarian

Yes, you can be diabetic and a vegetarian.

As with most vegetarian diets, ensuring complete sources of protein and adequate sources of fats are key to stabilization of blood sugars, since both are vital for the diabetic.

For vegetarians who eat eggs and cheese, getting adequate protein and fat can be less challenging than with more restrictive vegetarian diets. However, beans and rice, soy foods and beverages, nuts and nut-based products can provide the necessary protein and fat resources the body requires to sustain blood sugar levels and prevent hypoglycemia.

As with any diabetic diet, three primary meals combined with snacks (or six small meals) offers the most satisfactory results in terms of blood glucose management.

A nutritionist or registered dietitian can assist you in mapping out a diet plan for your diabetes that honors your dietary choices, and provides you with the important nutrients in the necessary quantities to support blood sugar stability and reduce the risk for diabetes-related complications.

Portion Control: Everything in Moderation

You have the heard the phrase, “everything in moderation.” This also holds true when you have diabetes.

Portion control is an important part of managing your blood sugars, stabilizing your metabolism and ensuring adequate nutrition.

How do you determine a portion? That depends on what you are eating. For eksempel:
* ice cream comes in a ½ cup portion
* most vegetables also come in ½ cup
servings
* cereals are generally ¾ cups to a
serving
* meat is 2-4 ounces, depending on the
meat or fish product
* one egg is a serving, as is 1 ounce
of cheese, 8 ounces of milk, and 4
ounces of fruit juice
* yogurt comes in an 8 ounce serving
* cottage cheese comes in ½ cup

If you are not used to eating according to the recommended serving sizes, the amount may seem small, at first.

Drink extra water at each meal, to provide a feeling of fullness, eat slower, take smaller bites and put your fork or spoon down between bites. These tips will help you feel more full, and make the portions seem more reasonable.

As always, talk to your Nutritionist or Dietitian to get more serving size information and suggestions for taking control of your portions and your diet.

Eating Out Without Blowing Your Diet

Eating out does not have to mean trouble for those with diabetes, but here a few guidelines to help you navigate the eating-out dilemma:

1) When eating out, ask for a nutrition
guide. Almost all restaurants and
fast food places have nutrition
guides, with the calories, fat
content, and carbohydrate amounts
for different foods to help you make
good food choices.
2) Choose traditional restaurants over
fast food, whenever possible. They
serve a wider selection of foods,
which can be prepared to order, with
lower fat and sugar content
3) Look for the low fat or "Heart
Healthy" menu choices, and then
choose the smaller of the available
portions, ie 6oz versus a 10oz
steak.
4) Avoid alcoholic beverages and the
dessert tray. Go for fruit juices,
water or milk, and simple desserts
such as ice cream or a fruit cup.

For additional tips on eating out with diabetes, contact your local chapter of the American Diabetes Association.

Eating out is an enjoyable experience, and having diabetes should not take the fun out of it. Bon Apetit!