Destinationer Wild Spring Break Party

Destinationer Wild Spring Break Party

Årsagen spring break er så tiltrækkende er, fordi det bliver så vildt. Spring Break parter ofte vare hele natten, hele dagen og hele natten igen. Disse parter kan findes på steder over hele USA samt i eksotiske steder. Husk, at disse parter er alle om skøre, sjove tider.

Hvor skal gå til Wild Spring Break parter

Kom ud af byen og hovedet til en af ​​disse populære part steder.

Florida destinationer

Det plejede at være, at hvis du var på udkig efter en vanvittig fest, ville du rejser til en af ​​de store spring break byer i Florida. Hotte destinationer i Florida er:

  • Fort Lauderdale
  • Daytona Beach
  • Panama City

Disse byer er ikke afslutningen alt være alle destinationer de plejede at være, men East Coast kids især stadig hovedet til Sunshine State for spring break sjov. De vender tilbage til disse steder, fordi de tilbyder det sjovt på et budget, perfekt til studerende bankkonti.

Floridas højborg på vilde Spring Break parter stadig eksisterer, men mange er ved at opdage, at du også kan finde uforglemmelige fester fra Californien til Jersey Shore - for ikke at nævne destinationer uden for USA.

Lake Havasu, Arizona

Lake Havasu ligger på grænsen mellem Californien og Arizona. Hvis du bor i et koldt vejr tilstand og er på udkig efter en spring break, der involverer varmt vejr, både og vand, Lake Havasu er stedet at være. Party-gængere begynde dagen ved at lancere deres både på kanalen og på vej ud til Copper Canyon. Efter ankommer i Copper Canyon, partiers binde deres både så langt som øjet kan se, at skabe en flydende fest.

På Lake Havasu, har partiet ikke stoppe for foråret breakers, når solen går ned. Selvom byen Havasu City er lille, det har masser af natlige aktiviteter for at holde festdeltagere glade.

South Padre Island, USA

South Padre Island er en gammel standby for vild foråret spring break parter. Denne lille ø ud for den sydlige kyst af Texas er døbt "Two Nation Vacation", fordi den mexicanske grænse er lige over broen. Mens opholder sig i South Padre, fest på Louies baggård og fange en live show eller natlige Miss Hawaiian Tropic bikini contest.

Cancún og Cabo San Lucas, Mexico

Destinationer Wild Spring Break Party

Mexico er blevet en stadig mere populær fest sted for college kids på udkig efter en god tid, især den udvej byerne Cancun og Cabo San Lucas. Du kan tjekke en spring break pakkeløsning, som tilbyder rejser, overnatning på et spring break-venlige hotel og aktiviteter som sprut krydstogter og strand parter, alle for én pris. Omkring 300.000 amerikanske universitetsstuderende gå denne vej hvert år, så du er bundet til at være i godt selskab.

Den Cancun natteliv har lidt af alt for at behage nogen partier. Tjek den berømte La Boom, Dady'O eller Coco Bongo hvis disco er dine ting. Må ikke bekymre dig om at komme til baren i tiden, de fleste ikke lukker indtil fem om morgenen. Husk at medbringe dit pas og gyldig legitimation.

Cabo San Lucas handler om at have en god tid med sin vigtigste striben af ​​fire firkantede blokke fyldt med barer og natteliv. Besøg pletter såsom Hard Rock Cafe, Squid Roe, Cabo Wabo, Carlos N Charlies og The Giggling Marlin.

South Beach, Miami, Florida

South Beach er et af de steder, hvor Hollywood-berømtheder kommer til at spille. Der er alt for mange klubber og barer i denne ultra-hip ocean side destination at nævne dem alle, men her er et valg få:

  • Mangos
  • Love Hate
  • Mansion

I South Beach, partiet udslip fra klubberne på gaden og bogstaveligt går hele natten. En ned-side, selv om, er, at nogle af de mere trendy klubber kræver billetter at få.

Spring Break Krydstogter

Destinationer Wild Spring Break Party

Spring Break krydstogter til Bahamas og andre tropiske destinationer er blevet en favorit måde at tage feste til det åbne hav. Selv om disse krydstogter ikke er specielt skræddersyet til college-alderen sjov asylansøgere, ifølge operatøren, i marts og april 90% af passagererne er universitetsstuderende. Lodtrækningen her? Er det ikke indlysende - cruise ud langt nok og drikke alder bliver en college-friendly 18!

Myrtle Beach, South Carolina

Ture til Myrtle Beach på den berygtede "Strand Weekend" er en overgangsrite for gymnasieelever i syd, og mange sydlige college kids fortsætte traditionen i løbet af deres college år. Denne såkaldte "Redneck Riviera" destination synes ligesom det blev bygget med foråret revelers i tankerne, og selv om den populære forlystelsespark har lukket sine døre, er du garanteret at finde alle de feste kunne ønskede i denne lille South Carolina by.

Party Smart

Spring break handler om festen, men det betyder ikke, at du ikke kan være forsigtig og smart. Når du foretager din vej gennem menneskemængden, huske at bo tæt på dine venner og har et mødested, hvis du får adskilt. Dit pas er et must, hvis du rejser ud af landet, så sørg for at få en tidlig og holde det med dig eller på et sikkert sted.

Spring break er en stor tid til at feste med dine venner. Grib din badedragt, dine plastikkrus, din mp3-afspiller og din udholdenhed, og hovedet til hvor du er sikker på at finde en college-venligt parti i fuld gang.