Destination Bryllupper: vælge destination brudekjole Tips

En Exotic Wedding Dress

For nogle brude, den traditionelle hvide strømmende kjole er bare ikke, hvad de har i tankerne. Sådanne unge kvinder vælger en mere eksotisk brudekjole. Det betyder forskellige ting for forskellige brude. Det kan betyde et casual look, en kjole, der fremkalder brudens herkomst, eller en sports-tema outfit. Nedenfor er nogle ideer:

Tropisk bryllup påklædning. At blive gift på stranden er per definition en mere afslappet oplevelse end en traditionel kirke bryllup. Nogle brude bære tropisk tema til deres bryllup påklædning ved at bære sådanne ting som en sarong - en silke eller bomuld beklædningsgenstand, der kan bindes rundt i kroppen på en række måder.

Efter dine rødder. For nogle par, en destination bryllup er om gentilslutning og bekræfter deres tilknytning til deres forfædre. For eksempel kan en brud med caribiske eller afrikanske rødder ønsker at klæde sig som en afrikansk brud til hendes bryllup. På samme måde kan en brud af skotsk afstamning vil tilføje et tørklæde i familien skotskternet til hendes outfit.

Sport eller hobby-relaterede antræk. Destination bryllupper egner sig til sport og hobby-relaterede, adventure bryllupper. Er du scuba entusiaster? Overveje at få gift under vandet. Rock bjergbestigere? Tænk at blive gift på toppen af ​​en stejl bjerg. Selvfølgelig vil dit bryllup tøj nødt til at matche disse ekstreme sportsgrene med måske bare et par dekorationer.

Afhængig af din idé om en eksotisk brudekjole, vil du sandsynligvis nødt til at søge efter det i ikke-traditionelle afsætningsmuligheder eller endda have dit outfit lavet specielt til dig. Begynde at lede efter din eksotiske brudekjole godt før brylluppet for at give mulighed for dette.

Stoffer til en destination Beach Wedding Dress

En strand destination brudekjole skal være let og flyder. I den varme og fugtige Caribien eller mexicanske klima, behøver du ikke ønsker at blive tynget af tunge lag af materiale og blonder. Nogle stoffer bare egner sig bedre at bruge i beach brudekjoler. Her er blot nogle få:

Charmeuse. Denne flydende stof giver destination brudekjoler dette organ-hugging, sensuel look. Ikke generelt bruges til traditionelle brudekjoler, fordi det ikke holde op at udarbejde konstruktioner, er det en naturlig for en enkelt elegant strand brudekjole.

Chiffon. Dette stof, hvis navn er afledt af det franske ord for "rag," er alt andet end flosset. Alene stof bruges i satin og andre materialer til at give en flydende, æterisk look.

Satin. Med sin blanke overflade og mat tilbage, satin er en favorit af brudekjole og festtøj designere. Stoffet giver en beklædningsgenstand en glans og flimrende kvalitet.

Bomuld. Ikke generelt bruges i traditionelle brudekjoler, bomuld er cool og let. Det bruges til broderede, mexicanske brudekjoler og tropiske print saronger eller pareos.

Silk. Denne alsidige og elegante stof er hjemme i ethvert klima. Det er særligt velegnet til drapering.

En mexicansk Destination Wedding Dress

En traditionel mexicansk brudekjole afspejler den rige Maya, Aztec, og spanske traditioner, der kombineres for at skabe mexicanske kultur. Valg af denne stil til dit bryllup påklædning ærer det land, hvor du vil sige din vows. Det er også særdeles velegnet til par af mexicanske arv.

En mexicansk brudekjole er en hvid, skift-lignende kjole, lavet af rå-hugget bomuld og pyntet med udførlige og farverige broderier. Disse smukke kjoler har været en mexicansk tradition siden det 17. århundrede, og hver enkelt fortæller en unik historie. Ofte er de overleveret gennem familien fra generation til generation. Hver region i Mexico har en lidt anden historisk design.

Ledsage din mexicanske brudekjole med en "Mantilla," en spansk-stil bryllup slør. Andre traditionelle tilbehør omfatter hår kamme og fans.

Bær enkle, single-rem sandaler eller lejligheder med en mexicansk brudekjole. Hvis du bliver gift på en strand, gå barfodet er helt acceptabelt.

Hvis du ikke er så heldige at have en mexicansk brudekjole i din familie, shop for en autentisk kjole fra online auktionssider, såsom eBay, eller i vintage tøjbutik i byerne med en betydelig mexicansk befolkning. Du kan også kontakte den udvej, hvor du skal bo for at se om de kan sætte dig i kontakt med en butik, der sælger moderne udgaver af de klassiske designs.

Sådan Pack din destination brudekjole

Du har købt den perfekte kjole, sko og tilbehør til din destination bryllup, men du også nødt til at bekymre sig om at få din bryllupsdag påklædning til det sted, du vil være at blive gift uden hændelse.

Overveje at sende din kjole og tilbehør til den udvej forud for din ankomst. Tal med dit bryllup planner og få navnet på en person, der vil acceptere den kjole på resort og kvittere for det. Så send dit outfit via et luftfartsselskab, som Federal Express eller UPS. Denne måde, hvis pakken er forsinket en dag i told eller på grund af dårligt vejr, vil det stadig være der til brylluppet.

Uanset om du beslutter dig for at bære den kjole selv eller sende den videre, vil mange brude butikker pakke din kjole professionelt, så det ankommer med et minimum af rynker. Hvis du vælger at pakke det selv, bruger masser af silkepapir og pad ærmerne og buste område. Brug renseri poser mellem lag af stof og hænge den kjole i en lang beklædningsgenstand taske. Tjek ikke posen; bære den på flyet med dig. Plan om at komme til din destination et par dage forud for ceremonien, så du kan få den kjole presset af hotellet renseriet, når du ankommer.

Fodtøj til Island Wedding Dress

Beslutter hvad at bære på dine fødder med din ø brudekjole kan være lidt udfordrende. De traditionelle pumper med tre-tommer hæle vil bare ikke arbejde i sandet. Ikke alene skal de se ud af sted, men hæle kan være direkte farlige i sandet. Nedenfor er nogle ideer til smukke alligevel fornuftigt fodtøj til at ledsage din ø brudekjole:

Sandaler. Enkle, flade, en-rem sandaler tilføjer et elegant touch uden konkurrere med din kjole. Hvis du er iført et imperium talje, romersk stil kjole, overveje sandaler, snøre og binde omkring din kalv.

Flip-flops. Nej, mener jeg ikke de sko, du bærer til puljen. De fleste virksomheder, der sælger ø brudekjoler tilbyder også en linje af flip-flops, der er farvet til at matche din kjole og prydet med skaller, juveler eller håndmalede blomster.

Barefoot sandaler. Gå barfodet er måske den mest fornuftige løsning for en strand bryllup. Men hvis ikke, hvad du skal gå uden nogle pynt på dine fødder, overveje barfodet sandaler. Disse dækker toppen af ​​dine fødder med perler, rhinestones, blomster eller andre dekorative, mens bunden af ​​dine fødder bare. Hvis du beslutter, om denne mulighed, skal du sørge for at bestille tid til en pedicure dagen før brylluppet.

Gå barfodet. Lad sandet til at finkæmme gennem tæerne som du siger din vows. Der er ingen regler for påklædning på en strand bryllup.

En Hawaiian Island Wedding Dress

Den elskværdige skønhed Hawaii-øerne strækker sig fra sine solnedgange og strande til de venlige mennesker, der bor der. Hawaii kultur er også et glimrende tema for en ø bryllup. Hvis du rejser til Maui, Kauai, eller nogen af ​​Hawaii-øerne til dit bryllup, overveje iført en hawaiiansk ø brudekjole.

En Hawaiian Island brudekjole er et hvidt eller offwhite kjole med enkle linjer, ofte med en halterneck eller spaghetti-strop overdelen. Bomuld er den struktur i valg på øerne, da det er let og reflekterer solen.

Tilbehør til en hawaiiansk ø brudekjole omfatter traditionelle blomst Leis, lavet af orkideer, gardeniaer eller hibiscus blomster. For en lei, som du kan tage med hjem som et minde, overveje en af ​​Hawaii Leis lavet af små skaller eller vælge en silke blomst lei. Mange af dem ligner rigtige blomster.

Bær simple sandaler eller "barfodet sandaler" (perler, skaller, eller juveler, der dækker toppen af ​​dine fødder) med din Hawaii Island brudekjole. Hæle er ude af sted for en strand bryllup.

Køb ind til din Hawaiian Island brudekjole og tilbehør online, fra sådanne forhandlere som Hawaiian Wedding Shop.com, eller kontakt Boutique på resort, hvor du skal bo. Det er sandsynligt, at de kan bestille den perfekte outfit til din store dag.

Hvor kan jeg købe Destination Brudekjoler

At finde den perfekte destination brudekjole er nemt. Der er så mange valg. Grib din brudepige, din søster, og din mor og begynd at købe. Her er nogle top steder at finde destination brudekjoler:

Traditionelle stormagasiner. Traditionelle, opskalere stormagasiner har ofte kjoler til en destination bryllup. De bare ikke mærket som sådan. Se efter dem i de formelle slid eller resort slid afdelinger.

Brude butikker. Selvom traditionelle brudekjoler er deres grundpille, er flere og flere brude butikker strømpe et udvalg af destination brudekjoler og afslappet brudekjoler. Ringe fremad for at se, hvilke butikker bære det, du leder efter.

Onlineforhandlere. Du kan købe næsten alt på internettet og destination brudekjoler er ingen undtagelse. Online-forhandlere omfatter BeachComberBride.com og eDressMe.com.

Resorts. Som destination bryllupper bliver mere og mere populære, er nogle resorts tilbyder destination bryllup tøj. Sandals Resorts, for eksempel tilbyder et komplet sortiment af kjoler til bruden, brudepigerne, og blomsterpige - med alle de tilbehør.

Destination bryllup planlæggere. Hvis du arbejder med en destination bryllup planner (og du bør, de kan spare dig penge og tid), spørge om destinationen brudekjoler. Mange sådanne virksomheder tilbyder også et udvalg af bryllup påklædning.

Populære Destination Wedding Dress Designere

I modsætning til traditionelle brudekjoler, kan destination brudekjoler ofte findes blandt udvej slid og cocktail kjoler. Men der er flere designere, der specialiserer sig i destination brudekjoler. Nedenfor er et par af disse:

Jessica McClintock. Kendt for hendes prom kjoler og formelle slid, Jessica McClintock tilbyder en række destination brudekjoler, herunder lange og korte kjoler, stropløs kjoler og halterneck-stil kjoler.

Rina di Montella. Denne designer har specialiseret sig i lange, Lacy, havfrue-stil kjoler, både stropløs og med kaster halsudskæringer.

Sophia Tolli. Ms Tolli er kendt for sine slanke, romantisk, stropløs kjoler med bare en lille smule af et tog.

Mon Cheri. Denne formelle slid selskabets "destinationer" linje har en række romantiske endnu afslappet brudekjoler med en række halsudskæringer, for alle tal typer.

Alfred Angelo. Denne designer gør romantisk, A-line, Lacy, stropløs kjoler - perfekte supplement til en seaside indstilling.

Den Dressy Group. En af lederne i bestemmelseslandene brudekjoler, dette selskab tilbyder en bred vifte af lange og korte kjoler, af taft, silke, og charmeuse - alle designet med en strand bryllup i tankerne.

Destination Wedding Dress Styles

Destination brudekjoler er generelt enklere og mindre formel end traditionelle brudekjoler. Dette er af flere grunde. Først, hvis du bliver gift i et tropisk klima, behøver du ikke ønsker at bære en masse tøj og undertøj ... temperaturen er varm, og du vil bare se sjovt. For det andet, hvorfor konkurrere med den naturlige skønhed af havet bryllup site? Og, selvfølgelig, er der spørgsmålet om at skulle slæbe alle dine bryllup tøj med dig på dit bryllup rejse. Du ønsker at give plads i kufferten til leg tøj og souvenirs.

Bare fordi destination brudekjoler er enkle, betyder det ikke, at de ikke kan være elegant. Mens der er ingen faste regler for, hvad de skal bære på din destination bryllup, et par stilarter er almindelige. Ligesom traditionelle brudekjoler, destination brudekjoler er som regel hvide eller bare off-white. Kjoler kan være lang eller kort, afhængigt af din smag. Almindelige tekstiler omfatter silke, chiffon, og selv bomuld. Lette stoffer er bedst til varme klimaer.

Populære rejsemål brudekjole design omfatter lange, halterneck-stil kjoler, den klassiske stropløs kjole, og dem med lave, cut-out backs.

Kig efter destination brudekjoler på online-forhandlere, mange brude butikker, og fra din destination bryllup planner. Destination Weddings.com lagerfører et bredt udvalg af destination bryllup tøj.

Tilbehør Til at ledsage en destination Beach Wedding Dress

Beslutter hvad at bære med din destination strand brudekjole er næsten lige så vigtigt som at beslutte på kjolen selv. Dybest set, behøver du ikke ønsker at tilføje for mange tilbehør til dit outfit til en strand bryllup. Skønheden i en badeby bryllup er dets enkelhed. Dog kan en eller to omhyggeligt udvalgte elementer forbedre dit bryllup look. Overvej følgende:

Smykker. Et par perle øreringe eller et enkelt guldkæde er perfekte tilføjelser til en strand brudekjole. Eller tilføj en rhinestone anstikke til din ensemble. Hvis du har et særligt arvestykke, en familie smykke, overveje at koordinere dit bryllup tøj omkring det.

Fans. Fans er en sjov tilbehør til en strand bryllup. Bruges i stedet for blomster, kan en elegant hvidt papir eller halm fan give dit bryllup ser en karakteristisk ø føler.

Parasoller. Parasoller, også, er en ideel strand bryllup tilbehør. Ikke alene skal de holde den barske, caribiske sol ud af dine skuldre, de giver bruden en fantasifuld, feminint look.

Hår smykker En blomst, en juvelbesatte kam, eller en tiara:. Alle disse tilføje romantik og en blødhed til dit bryllup ensemble. Vælg med omhu, men; for mange punkter vil overmande din kjole.