Destination Bryllupper: populære bryllup destinationer Tips

Hvad Top Bryllup Destinationer har til fælles

Sure, kan man parrets ideal bryllup destination være en strand, en anden en tropisk regnskov, og andre en storby, men top bryllup destinationer alle tendens til at have et par ting til fælles. Et par af disse fælles træk er:

1. Romance. Alles definition er noget anderledes, men alle de øverste bryllup destinationer har det, det være sig Toscana, Bermuda, de canadiske Rockies, eller Rio de Janeiro.

2. En følelse af at være et særligt sted. Hvad gør Seinen i Paris, en strand i St. Barts, og en Kauai Fern Grotto alle har til fælles? De har alle den magiske følelse af eventyr, for at være et sted, der er decideret anderledes hjemmefra.

3. Nem adgang. Intet dræber romantik som at tage tre planer, en færge, og 18 timer at komme til din drøm destination. Også utilgængelighed generelt udslag i regning. Forvent ikke mange af din familie og venner til at have tid og penge til at slutte sig til dig på din fjernbetjening gemmested til dit bryllup. Vælg i stedet et sted, der kan nås på seks timer, og ikke mere end to planer.

Nogle eksotiske bryllup destinationer

Nogle par drømmer om at blive gift på en langt væk stranden, i en tropisk regnskov, eller i et af snesevis af andre eksotiske bryllup destinationer. Hvis det er dig, overveje en af ​​disse foretrukne eksotiske steder at blive gift:

1. Maldiverne - Denne kæde af 1190 små øer midt i Det Indiske Ocean er en favorit af film skuespillere og musik stjerner, der søger beskyttelse af personlige oplysninger. Maldiverne er ikke særligt let at komme til fra Nordamerika, men indstillingen og den luksus, der tilbydes af de resorts der fyldes op for ulejligheden.

2. Bora Bora - Formentlig den mest naturskønne af Tahitian Øer, er Bora Bora kendt for sine maleriske lagunen og sin samling af feriesteder, hvoraf de fleste indslag sommerhus på pæle over vandet. Tal om romantisk!

3. Costa Rica - Denne mellemamerikanske land var en pioner i øko-turisme. Ud over at være blot en kort flyvning fra Miami eller Texas, Costa Rica byder på lange strækninger af relativt uopdaget strande på to kyster, en sky skov, en tropisk regnskov, og de store by fornøjelser San Jose.

4. Det skotske højland. Madonna fik gift her og så kunne du. Denne fjerntliggende del af det britiske er kendt for sine mange søer, historiske slotte og skotsk whisky destillerier. Men det er den barske natur, der gør denne destination et godt valg for elskere.

Top romantisk bryllup destinationer uden for USA

Overalt er romantisk, hvis du er med en, du elsker. Men nogle landestandarder bare, at særlige stemning, om dens natur, de venlige mennesker, og års historie forbundet med det. Nedenfor er vores valg for de bedste romantiske bryllup destinationer uden for USA:

1. Tahiti. Disse øer midt i Stillehavet har fortryllet kærester og drømmere i århundreder. Explorer James Cook var fascineret af dem. Så var den franske maler Gauguin og for nylig, Marlon Brando. Tahiti tilbyder en afslappet, venlig livsstil, smukke udsigter, fransk mad og kultur (omend med en South Pacific munter sang), og en række af luksus resorts, hvoraf mange tilbyder afsondret hytter eller hytter.

2. Paris. Der ikke elsker Paris? Frankrigs hovedstad byder mad, mode, blomster, historie og enestående arkitektur. Ja, papirarbejdet kan være vanskelig. (Det er bedst at arbejde med en wedding planner velbevandret i franske destination bryllupper eller har en lille, juridisk ceremoni hjemme før den omfattende, oversøisk ritual.) "City of Lights" byder snesevis af elegante steder til dit bryllup, fra Luxembourg Haver til det 19. århundrede balsal af Grand Hotel.

3. Niagara Falls. Må ikke grine. Niagara Falls er en af ​​de mest populære bryllup destinationer. Der er bare noget om alt dette vand. Efter en fallsview ceremoni, hovedet en halv time op Niagara-floden til Niagara-on-the-Lake, en restaureret tidlige 19. århundrede samfund med en decideret Celtic smag. Byen gør også en god base for at udforske Niagara mange vingårde og til at nyde foråret, sommeren og efteråret Shaw Theater Festival.

Populære europæisk destination bryllup steder

Den gamle verden arkitektur og skikke kombineret med forgyldte sale og århundreders historie gør Europa til et romantisk sted - uanset hvor du er. Der er dog nogle byer og regioner netop lavet til destinationer bryllupper. Blandt de mest populære europæiske bryllup steder er:

1. Toscana. Lige siden Katie Holmes og Tom Cruise valgte en toscansk slot til at udveksle vows er brudepar været farende til denne region i det centrale Italien. Hvem kan bebrejde dem? Toscana har vingårde, acres af rullende landskab, charmerende villaer og stuehuse, og fremragende mad.

2. Paris. "City of Lights" vil altid være på toppen af ​​listen over romantiske bryllup destinationer. Byen er smuk året rundt, den fremragende mad, og klassen uoverskuelige.

3. Wien. Denne østrigske by var hjemsted for habsburgske royalty i århundreder. De forlod en arv af forgyldte paladser, imponerende wienerbrød og andre fødevarer, og et soundtrack at øge enhver bryllup.

4. St. Tropez. Om Frankrigs Middelhavskysten, denne legeplads for de rige og berømte har en charmerende lystbådehavn, en perlerække af havet caféer, og luksus resorts til og fra stranden.

Realiseringen oversøiske bryllup arrangementer kan være lidt tricky. Overvej mobilisere hjælp af en destination bryllup planner, såsom dem med Destination Weddings.com. De kan bidrage til at afhjælpe en stor del af stress af at planlægge en europæisk bryllup og deres tjenester er gratis.