Destination Bryllupper: Destination Wedding Planning Tips

Destination Bryllup Gæster

En hyppige spørgsmål par overvejer en destination bryllup har, er "hvad med gæster?" Bryllup par nødt til at overveje, der sandsynligvis vil deltage i deres ø bryllup, hvordan disse gæster får der, og hvilke aktiviteter vil blive planlagt for gæsterne, mens de er på destinationen.

Typisk gæster på en destination bryllup betale deres egne udgifter. Det er ikke til at sige, men at de ikke vil være taknemmelige, hvis brudeparret er i stand til at finde dem en god sats for flybillet, hotelværelser, og / eller all inclusive resort priser.

På grund af den tid og de udgifter involveret, generelt mange færre gæster deltage i en destination bryllup end en traditionel, hjemby, kirke bryllup. Hvis du har planer om at betale en del af dine gæster rejseudgifter, er det klogt at udsende "Hold denne Date" meddelelse og bede om en RSVP, så du kan budgettere dit bryllup omkostninger.

Ved hjælp af en destination bryllup specialist er en god idé, især hvis du er koordinerende gæster flyve i fra en række byer. Disse rejser planlæggere kan iscenesætte de fly og andre arrangementer, som regel uden yderligere omkostninger for dig. De er også opleves med gruppe billetpriser og hotel kontrakter og kan få de bedste priser til dig og dine venner. Som med de fleste rejseplaner, hvilket gør din rejse planer godt er anbefales forhånd. I modsætning til hvad mange tror, ​​de bedste priser næsten altid gå til dem, der bestiller tidligt.

Ved hjælp af en bryllupsrejse Registry

Ideen om en bryllupsrejse registreringsdatabasen er et årti gammel idé, der er stigende popularitet som flere og flere par vente, indtil de er godt i tyverne eller over at gifte sig for første gang. En bryllupsrejse registreringsdatabasen giver din familie og venner til at betale for din bryllup tur i stedet for de traditionelle gaver som en brødrister, håndklæder, eller retter.

Honeymoon registre hostes af rejseselskaber og destination bryllup planlæggere, såsom Destination Weddings.com. Brylluppet par vælger komponenter af bryllup tur, såsom limousine overførsler til og fra lufthavnen eller vielsen, sightseeing eller sport ture, spa-behandlinger, måltider på stedets fine restaurant eller andre ekstramateriale. Venner og familie kan derefter vælge, hvilke emner de gerne vil købe for parret. De fleste web-virksomheder gør det nemt at købe disse varer. Du kan gøre det lige fra virksomhedens sikkert websted. Nær til bryllup dato, parret får en liste over de varer købt og hvem gav dem.

Tilmelding til en bryllupsrejse registreringsdatabasen er gratis med de fleste virksomheder, selv om nogle rejseselskaber kan opkræve et mindre administrationsgebyr.

Fordele ved at bruge en destination bryllup Planner

Brug af ydelser fra en destination bryllup planner kan hjælpe dig med at koordinere alle de oplysninger om en out-of-the-land bryllup, så du sparer tid og penge og lindre dig meget af stress af at planlægge en destination bryllup. Hvad mere er: de tjenester de fleste destination bryllup planlæggere kan frit brudeparret; de er betalt af de resorts og tjenester, de anbefaler. Nedenfor er blot et par fordele ved at arbejde med sådan et bryllup professionel:

Spare penge. Fordi de behandler destination bryllupper på daglig basis, destination bryllup specialister er i en perfekt position til at lære alle de nye tilbud, så snart de er annonceret ... og videregive dem til dig.

Saving Time. At lade en destination specialist håndtere dit bryllup planlægning sparer dig timevis af tid og kræfter, hvilket giver dig flere timer at tilbringe sammen med din bestemt.

Gør dit bryllup særlige. Destination bryllup specialister håndtere snesevis af bryllupper og kan foreslå detaljer til at gøre dit bryllup særlige, at du måske ikke har tænkt på på egen hånd.

One Stop Shopping. Ved hjælp af en destination specialist betyder, at du kun har at gøre med en person, ikke en særskilt person for byen, blomsterhandler, fotografen og catering.

Caribbean Wedding Flowers

Blomster er en integreret del af enhver bryllup og de frodige, tropiske blomster i Caribien er en smuk tilføjelse til ethvert strand bryllup. Nedenfor er blot nogle af Caribiens fineste blomster:

Hibiscus. Disse kop-lignende blomster er en standard i de fleste caribiske haver. De varierer i farve fra hvid til gul til lys pink.

Bougainvillea. Denne officielle blomst af den caribiske ø Grenada vokser på vinstokke, knus espalier og hegn over hele Caribien. De tornede vinstokke er dækket i små, sarte blomster af hvid, pink, rose, og lilla.

Oleander. Denne stedsegrønne busk, hjemmehørende i Middelhavsområdet, blomster med hvide, lyserøde og gule blomster. Vær forsigtig med denne skønhed, men; det er giftigt for mennesker.

Birds of Paradise. Denne dramatiske stilke har en orange eller gul blomst med en karakteristisk top, der ligner en fugl eller en kran. Disse blomster, hjemmehørende i Sydafrika, kan blive op til fire meter høj.

Kannaer. Undertiden kaldes canna liljer, er disse høje stilke toppet med festlige røde, orange, pink eller gule blomster.

Gardenias. En favorit for caribiske strand bryllupper, denne delikate, cremefarvede blomster er smuk i en buket eller som en enkelt pynt bag brudens øre.

Caribbean Bryllup Traditioner

Hvis du planlægger en caribiske strand bryllup, overveje at tilføje en eller flere caribiske bryllup traditioner for at give din ceremoni en speciel, autentiske føler og at binde dine nuptials sammen med din destination. Caribbean bryllup skikke låne fra afrikanske og europæiske kulturer, med et par drejninger af deres egne. Nedenfor er et par Caribien bryllup traditioner, som du måske ønsker at tilføje:

Påklædning: Caribien brude bære deres fineste tøj og et slør over deres ansigt. Under ceremonien, brudgommen løfter sløret.

Mad: En traditionel Caribien bryllupsfest omfatter curried ged, conch Rösti, stegt pisang, og jerk chicken. En Caribien bryllupskage bruger rom snarere end hvidt sukker. Mens alle disse retter er måske ikke til din smag, tilføjer en af ​​to vil give dine festligheder en ø flair. Drikken af ​​valg er naturligvis, rom.

I Bermuda, er brylluppet kage toppet med en lille ungt træ, som er taget hjem af parret og plantet. Teorien er træet vil vokse som ægteskabet vokser.

Musik. Tilføj en steel drum band for autentiske Caribien musik.

Gaver. Gæsterne på en caribisk bryllup giver hjemmelavede gaver, såsom møbler eller tæpper, som betyder samvær.

Et bryllup bekendtgørelse af begivenheder

Selv om en destination bryllup er generelt mere afslappet og afslappet end en traditionel, hjemby bryllup, er der stadig en generel orden begivenheder til hver bryllup. Selvfølgelig hvert par har deres egne særlige sympatier og antipatier. Sørg for at ændre denne liste for at bedst passer til din smag.

En typisk bryllup bekendtgørelse af begivenheder

1. Gæsterne ankommer til receptionen site, efter vielsen

2. Når de fleste eller alle af gæsterne er til stede, er det bryllupsfest formelt indført, efterfulgt af brudeparret.

3. bryllup måltid serveres.

4. Kagen serveres. Det er sædvane for bruden og gommen til at få de første stykker.

5. En toast tilbydes brudeparret ved den bedste mand, pige / økonoma af ære, og brudeparret selv, efterfulgt af andre, hvis det ønskes.

6. Hvis der er dans, brud og brudgom har den første dans, efterfulgt af bruden og hendes far sammen og derefter gommen og hans mor.

7. Bruden kaster buketten til de enlige kvinder og gommen kaster strømpebåndet til de enlige mænd.

8. brudeparret og gæsterne nyde aftenen dans og fejre begivenheden.

En caribiske destination bryllup

Valget at have et bryllup i samarbejde med din destination bryllup, og hvilken type modtagelse til at have er helt op til brudeparret. Receptioner kan variere fra intime, beachside cocktailparties efter ceremonien til overdådige, multi-retters menuer med Champagne, levende underholdning og dans. Andre ideer til en destination bryllup omfatter en strand grill, en stille middag ved stranden for to, eller en traditionel Caribien fest med curried ged, jerk chicken, og masser af rom til at drikke. Den typiske caribiske bryllupskage er også lavet med rom, som regel mørk rom, og melasse i stedet for hvidt sukker.

Hvem betaler for modtagelse igen følger ingen faste regler. Det kan være brudeparret, brudens forældre, gommens forældre, eller en kombination af alle disse parter.

Mange caribiske resorts, der appellerer til destination bryllup par har bryllup planlæggere på personale, der kan hjælpe dig med at koordinere alle detaljerne for din modtagelse - mad og drikke, fotografering, musik og dekorationer. Desuden kan virksomheder som destinationer Weddings.com hjælpe dig med at planlægge dit bryllup rejseplaner, dine gæsters arrangementer og din modtagelse - alle uden ekstra omkostninger.

Planlægning af en bryllupsfest begivenhed

En post-bryllup fest er en nødvendig del af de fleste destination bryllup arrangementer. Overvej følgende, når du planlægger dit bryllup fest begivenhed:

1. Antal gæster. Vil de fleste af de personer, du inviterede kunne deltage i out-of-town bryllup? Hvad er det sandsynlige antal gæster, der vil være på bryllupsfest begivenhed?

2. Type begivenhed. Vil du have en formel affære, eller hvis din smag køre mere til en rom-swizzle part eller en grill på stranden? Hvor længe agter for partiet til at vare? Vil du være at have partiet på resort eller foretrækker du et andet sted?

3. Mad og drikkevarer. Vil du have en fuld, multi-retters menu? Ønsker du det at blive belagt eller er en buffet okay? Vil du have Champagne? Øl og vin? en fuld bar? Hvad med en bryllupskage?

4. Ekstra. Vil du have en fotograf til stede til arrangementet? Er levende musik nødvendigt? Hvis ja, hvilken slags musik?

Den udvej bryllup planner eller en destination bryllup specialist kan hjælpe dig med at gøre alle de nødvendige foranstaltninger for en spektakulær bryllup part begivenhed.

Finde Destination Bryllup Fotografer

Fotografi er en vital del af enhver bryllup. Alle ønsker en registrering af deres særlige dag for at minde dem og vise deres venner - og deres børn en dag. At blive gift uden for det land gør at finde en god fotograf lidt sværere, men ikke umuligt. Overvej følgende kilder, når du søger efter en destination bryllup fotograf:

1. Anbefalinger fra en ven eller et familiemedlem. Den bedste måde at finde en destination bryllup fotograf er at få en henstilling fra en betroet ven eller et familiemedlem, der for nylig har rejst til dette område, eller som bor i området.

2. Fotografi foreninger. Faglige sammenslutninger, såsom Wedding fotojournalist Association (WPJA), tilbyder mapper med lokale, medlemslande fotografer. Mange steder også et sted, hvor tilfredse (eller utilfredse) kunder kan skrive en kommentar.

3. Anbefalinger fra udvej. Ofte større feriesteder og hoteller vil have et samarbejde med en eller flere lokale fotografer. Det skader aldrig at spørge.

4. Hjælp fra din destination bryllup specialist. En destination specialist kan trække på hundredvis af tidligere bryllupper og bryllup klienter at finde en god fotograf, en med hvem hans klienter har været glad.

Nogle destination bryllup pakker omfatte en eller flere professionelle fotografer. Sørg for at gennemgå hvad der er inkluderet i din pakke, før du underskriver en kontrakt med en ekstern fotograf.