Destination Bryllupper: Destination Wedding Arrangementer Tips

Måder at spare på Destination Wedding Overnatningssteder

Der er mange måder, du og dit bryllup gæster, kan spare på destinationen bryllup indkvartering. Hvis du vælger at have dit bryllup i "off sæson" (en mindre populære tid af året at rejse til din destination), kan du ofte spare næsten halvdelen af ​​udgifterne til fulde satser. Booking store mængder af værelser på samme tid kan også spare dig penge - du eller dit bryllup planner kan forhandle en gruppe sats for din overnatning, hvilket gør prisen per værelse mindre for dine gæster. En anden måde at sænke dine boligudgifterne er at have bryllup gæster bo på et hotel eller resort billigere (men stadig nice), der er i nærheden. Hvis du ønsker at bo på fire-stjernet resort du holder din bryllup på, kan du vælge at få dit bryllup gæster bo på to eller tre-stjernede hotel ved siden af. Det er også rart at give dine gæster et udvalg af værelser; den måde kan de beslutte, hvor meget de vil betale for deres indkvartering. Husk, at din destination bryllup er en ferie for dem så godt!

All Inclusive Destination Bryllup Accommodations - Cruises

Under dit bryllup på et krydstogtskib kan være en god måde at bestille All inclusive bryllup. Hvis du vælger at blive gift på havet, kan opholdsrum og spisestue omkostninger for hver gæst let besluttet, når du vælger hvilken Cruise Line og destination, du ønsker. Du kan begrænse udgifterne til brylluppet overnatningssteder (inkluderet i cruise prisen) ved at vælge en kortere cruise (såsom en tre dages versus en syv dages krydstogt). Du kan også beslutte på dækket, du gerne vil bo på, eller give valget til dine gæster, så de kan vælge, hvor meget at bruge.

At vælge en destination bryllup koordinator

Hvis du beslutter at bruge en destination bryllup koordinator er den rigtige idé for dig, der er nogle nemme måder at finde en koordinator, at du vil føle sig godt tilpas med. En af de første ting du kan gøre, er at spørge rundt. Hvis du kender andre par, der blev gift på din destination, eller hvis du finder nogen online der gjorde, så spørg hvilken koordinator de brugte. En anden måde at få et bryllup koordinator henvisning er gennem en destination bryllup planner / rejsebureau. Disse websteder hjælper til bog rejseplaner og forbliver på din destination, og de kan også sætte dig i kontakt med bryllup planlæggere i dit område. For eksempel, hvis du planlægger en Costa Rica bryllup, kan en rejse selskab med speciale i destination bryllupper hjælpe dig til at booke din rejse samt finde en wedding planner i Costa Rica. En tredje måde at finde et bryllup planner til din destination er at se på brude planner foreninger, og få henvisninger på den måde. En god en til at bruge, er foreningen for Wedding Professionals International (http://www.afwpi.com/).

Booking Accommodations adskilt fra Wedding

Nogle gange er det bedre at reservere værelser på et separat mødested fra dit bryllup destination. Dette kan ske af mange grunde - hvis du holder dit bryllup på et sted, der ikke er knyttet til en udvej, er du nødt til at vælge et hotel eller resort tæt på brylluppet sted for dit ophold. En anden grund til at bestille separate opholdsrum er, hvis du holder din bryllup på en udvej, men det er meget dyrt. Ofte kan disse resorts opkræve så meget for deres indkvartering, som det er uoverkommelige for gæster. Du vil være i stand til at have så mange mennesker som muligt deltage i dit bryllup, så reservere værelser til en overkommelig hotel kan være en god måde at tilskynde folk til at komme. En sidste grund kan være, at udvej dit bryllup finder sted på ikke har nok værelser for dig at reservere til dine gæster. I dette tilfælde, vil du også ønsker at vælge passende indkvartering andetsteds, men i nærheden. Husk, at udgifterne til værelset og rejse til dit bryllup påhviler gæsten, så hvis du vil mange mennesker til at deltage, vil du ønsker at gøre deres ophold så sparsommelige som muligt.

Making bryllup / bryllupsrejse arrangementer

En af de mest populære grunde til at have en destination bryllup er, at du kan kombinere vielsen med din bryllupsrejse. Dette gælder især for destinationer i eksotiske steder, såsom i Caribien, Europa eller Hawaii. Vælge et bryllup bryllupsrejse kombination kan gøres endnu lettere, hvis du vælger at blive gift i Caribien, hvor mange udvej kæder tilbyder disse kombinationer. Sandaler resorts selv varemærkeregistreret udtrykket "weddingmoon" for deres bryllupsrejse og bryllup ceremoni combos, hvor brylluppet kommer gratis (begrænset faciliteter) med en syv overnatning. Andre resorts, der tilbyder tilsvarende behandling er Breezes og Grand Lido Resorts i hele Caribien og hemmeligheder Resorts i Den Dominikanske Republik. Disse kombinationer gør det let at planlægge dit bryllup og bryllupsrejse alle på én gang, ét sted.

Destination Bryllup Accommodations - Hvem betaler?

Der er generel enighed blandt bryllup etikette forfattere, uanset hvor et bryllup afholdes, gæsterne betale for deres egne boliger. Dette ville være tilfældet, om dit bryllup vil være i din hjemby eller en destination som i Caribien. Selvfølgelig med en destination bryllup, kan føle sig en smule anderledes, da gæsterne også kommer til at betale større rejseudgifter.
Det er dog korrekt etikette for bruden og gommen (eller deres forældre, afhængigt af hvem der kaster brylluppet) at betale for værelser og andre incidentals af brudepiger og groomsmen. Brylluppet arbejdsbier er ansvarlige for deres egne rejseudgifter, såsom flybilletter.

Destination Bryllup Accommodations - Booking gennem en Planner

Den nemmeste måde at få den perfekte indkvartering for dig selv og gæster på en destination bryllup er gennem en planner. Uanset om du vælger at bruge et privat bryllup planner på din adresse eller et rejsebureau, der har specialiseret sig i destination bryllupper, kan du være sikker på, at han eller hun vil få dig det bedste tilbud derude. Vælg en wedding planner, der kommer anbefalede - enten gennem personlige kanaler eller online. Henvisninger er en fantastisk måde at finde det perfekte bryllup planner, og til gengæld vil de være i stand til at henvise dig til de bedste resorts.

Ved at bestille en placering til en destination bryllup

Når du booker en placering til din destination bryllup, der er mange ting, du skal overveje. Hvis du planlægger at have et bryllup på en udvej, så sørg for, at du finder ud af, om ceremonien er inkluderet i din udvej ophold, hvor man kan blive gift på den udvej, og som kan deltage (hvis børn er velkomne) . Hvis du planlægger en anden slags sted, såsom et hotel eller et kapel, sørg for at kontakte webstedet for at finde ud af oplysninger, såsom størrelsen af ​​placering (hvor mange gæster kan være til stede), og de faciliteter til rådighed. Find ud af om detaljer som indretning, catering (in-house, eller du kan bruge din egen), og selv tilsyneladende indlysende ting såsom parkering. Det kan være lidt sværere at vurdere, om din valgte placering er perfekt fra lang afstand, så det kan bidrage til at få en "lokal" i området spejder de steder for dig, eller endnu bedre, leje en lokal bryllup planner.

Omsorg for en Officiant på en destination bryllup

Du har fået den kjole, stedet, maden og blomsterne ... hvad kunne du brug for? Nå, vil du helt sikkert brug for en officiant til din destination bryllup så godt! Mange af de resorts i øerne i Caribien tilbyde samlede pakker til dit bryllup, herunder "brug" af en ikke-konfessionel minister. Andre steder i verden kan kræve, at du blive gift med særlige præster eller embedsmænd, så det er vigtigt at finde ud af reglerne på dit bryllup destination. På andre former for Destination Bryllup steder, såsom kapeller og i Las Vegas, er der også andre officiants der lovligt kan gifte par - og er ofte inkluderet i bryllup pakker. Specifikke konfessionelle religiøse figurer er muligvis ikke tilgængelige til at gifte dig på bestemte destinationer, så hvis du har dit hjerte indstillet på en katolsk bryllup, skal du sørge for at finde ud af, om det er muligt først.

Realiseringen Destination Bryllup Arrangementer

En af de mest vigtige ting at huske på, når de foretager destination bryllup arrangementer er din tidsplan. Du bliver nødt til at begynde at foretage reservationer og planer om at besøge destinationen (hvis muligt) om et år i forvejen. Om ni måneder forud for din bryllup dato, vil du ønsker at reservere din bryllup placering og indkvartering for gæster. Fire til seks måneder forud for den dato, du ønsker at sende ud "gemme dato" kort, ud over eller i stedet for de traditionelle invitationer. På denne måde kan du give din bryllup gæster masser af tid til at gøre deres ordninger for at rejse til din destination.

Destination Bryllup Accommodations - Booking det selv

Som med alle aspekter af en destination bryllup, har du valg om, hvordan du reservere din (og dine gæsters) opholdsrum. Du kan gå gennem en planner eller anden agent, eller du kan bestille værelser selv. De reservation selv kan arbejde, men du bliver nødt til at gøre nogle forberedelse, før du foretager den opringning. Sørg for, at du undersøger udvej grundigt, og anmode din værelser tidligt; ni måneder i forvejen er en god tidsramme. Et godt tip, hvis du ikke kommer til at bruge en planner er at finde nogen, der er lokal til din destination til spejder resort eller hotel for dig, så du ved præcis, hvad du får ind. Også, når booking en stor mængde af værelser, skal du huske at bede hotellet for en gruppe sats - og ikke være bange for at forhandle. Du må ikke få den laveste pris tilgængelig (disse er ofte forbeholdt rejsebureauer), men du vil helt sikkert få noget af en pris pause.

Realiseringen retlige ordninger for en destination bryllup

Det er vigtigt at indse, at når du vælger at have en destination bryllup, skal du overholde de regler og forskrifter i det pågældende land eller stat om ægteskab. I nogle tilfælde bliver du nødt til at fuldføre en omfattende papirarbejde, har det oversat til modersmålet i dette land, og selv udfylde en bopælskravet. Du kan have til "live" i det land, du vælger til dage eller endda uger, før du kan blive gift der, som det er tilfældet i Frankrig og mange andre europæiske lande. Nogle af USA kræver forskellige blodprøver og andre screeninger så godt, så du bliver nødt til at finde ud af de juridiske ordninger, der er nødvendige, før dit bryllup dato. Las Vegas sandsynligvis har den mest lempelige politik vedrørende retlige krav, behøver du ikke tage en blodprøve, og du kan få din vielsesattest lige før ceremonien. Licens kontor Ægteskabet selv forbliver åben indtil mindst midnat hver dag! Vær sikker på at forske grundigt lovkravene i din valgte placering, enten på internettet, ved at kontakte landet direkte eller gennem en wedding planner.

Ved hjælp af en Resorts Destination Bryllup Planner

Hvis du har besluttet at have dit bryllup på en af ​​de større resorts eller resort kæder, ofte vil de have en wedding planner til din rådighed. Nogle eksempler på dette er sandaler og Super Clubs. Begge disse udvej kæder, som er placeret i hele Caribien, gør det nemt at blive gift, mens på feriestedet som destination. Der er bryllup planlæggere til rådighed for at hjælpe dig med at planlægge ceremonien, samt bryllupsrejse bagefter. Sandaler 'bryllup planlæggere har selv udviklet "signatur bryllupper", som du kan vælge fra, med forskellige temaer og omkostninger for enhver smag. De kan endda hjælpe dig med din brudekjole! Hvis du vælger at bruge den udvej wedding planner, vil du være sikker på at få bistand fra en person, der er meget erfarne med at udføre bryllupper på det pågældende destination, som også er et plus.

Realiseringen for modtagelse af en destination bryllup

Når man overvejer modtagelse for din destination bryllup, tænke over dette: Vil du have din modtagelse på bestemmelsesstedet, eller ville du foretrække en reception hjemme når du har returneret? Hvis du vælger det sidste, kan planlægning være en smule lettere. Du kan spejder sites og vælge en favorit lokale stedet som din reception hall. Hvis du hellere vil have din modtagelse på samme sted som din destination bryllup, huske at spørge masser af spørgsmål! Find ud af om du kan blive gift og få din modtagelse lige på det samme sted, hvis du gerne vil, eller hvis du kan blive gift i ét område og har en fest i en anden. Nogle resorts, som dem i Caribien, tilbyder strand bryllupper med en reception i en anden placering. Sørg for at finde ud af så meget som du kan om modtagelse hall / område, inden du vælger en, og som har en person, der er i stand til at tage et kig på det sted, hvor du kan være en stor hjælp. Et bryllup planner kan gøre dette skridt lettere, da han / hun kan også hjælpe dig med at finde cateringfirmaer og andre fornødenheder til receptionen.

Skal jeg bruge en destination bryllup koordinator?

En af de første beslutninger, du bliver nødt til at gøre, når du har besluttet dig for en destination bryllup er, om ikke at bruge en destination bryllup planner eller koordinator. At have den rigtige person til at planlægge dit bryllup og hjælpe dig med at træffe beslutninger om din store dag kan gøre hele forskellen i din pre-wedding stressniveau. Den bryllup planner vil kender området, har et samarbejde med bryllup kreditorer såsom blomsterhandlere og cateringvirksomheder, og vil være i stand til at være din go-to person på din destination. På den anden side vil nogle mennesker hellere gå enegang. Planlægning af en destination bryllup uden en planner kan gøres så godt, og hvis du vælger denne rute, har du den tilfredsstillelse at vide, at du har valgt alle leverandører, steder og ressourcer ved dig selv. Ligegyldigt hvilken vej du vælger, ubesværet om brylluppet du planlægger, er det vigtigste spørgsmål, du bør overveje.

Realiseringen indkvartering ordninger for en destination bryllup

Når du har valgt den placering til din destination bryllup, vil du brug for et sted at bo, mens du får gift og muligvis honeymooning på stedet. En let måde at sikre, at du har indkvartering ordninger for alle er at reservere værelser på resort eller hotel, hvor du skal giftes. Dette bør ske omkring ni måneder forud for brylluppet dato, for at sikre, at du kan bestille nok værelser. Spørg hotel eller resort omkring et diskonteret værelsesprisen, eller tal med din bryllup koordinator om budgetter og de bedste priser. Du kan også prøve at overveje at betale for indkvartering af dine brudepiger og groomsmen, selv om dette ikke er dækket under strenge retningslinjer etikette.

Gøre rejsearrangementer for en destination bryllup

Hvis du har plukket det perfekte destination bryllup stedet, kan du spekulerer på, hvordan man kommer dertil. Rejser med en stor gruppe, såsom en bryllupsfest, kan være svært, selvom du ikke kommer så langt. Eksperter, at du bør gøre alle dine rejsearrangementer ni måneder før brylluppet, så du kan være sikker på at få alle der i en gruppe. Den bedste måde at få rejsearrangementer for alle, dog er at bruge enten en destination bryllup planner eller en destination bryllup rejsebureau / service. Disse tjenester har erfaring med at reservere flyrejser, udlejningsbiler, taxier, limousiner og andre transport, der måtte være nødvendige for dig og dine gæster. Desuden kan de ofte forhandle enten engros- eller gruppe satser, hvilket gør rejseudgifter lidt billigere for alle involverede. Rejsebureauerne har normalt adgang til satser, at enkeltpersoner ikke kan få, så det er en god ide at i det mindste høre en af ​​disse destination bryllup tjenester, før du bestiller din rejse.

Destination Bryllup Overnatningssteder Oversigt

Når du booker din destination bryllup, er der flere spørgsmål at tænke på end blot ceremoni og modtagelse. En stor del af at beslutte, hvor at holde dit bryllup kan komme ned til at vælge de indkvartering til bryllupsfest. Når der træffes beslutning om en udvej eller et andet sted at have dit bryllup, så sørg for du planlægger for et sted at bo så godt. Afhængig af antallet af mennesker, du inviterer til din destination bryllup, kan det være nødvendigt at reservere en hel værelser, eller endda finde mere end en udvej til at holde alle. Du kan vælge at søge efter disse indkvarteringssteder dig selv, eller gå gennem en wedding planner eller rejsebureau med erfaring i booking destination bryllupper, men du bliver nødt til at give de rigtige oplysninger.
Hvor mange gæster deltager?
Er der børn i partiet?
Er der nogen har særlige behov (dvs. en kørestol eller anden medicinsk tilstand)?

Sørg for at spørge om de faciliteter, der indgår i de værelser, og på resort, så du vil være i stand til at informere gæsterne om, hvad de har brug for at bringe med. Hvis du holder alle disse ting i tankerne, vil få din destination bryllup indkvartering gå meget mere glat.

Vælge indkvartering til din destination bryllup

Når der træffes beslutning om hvor man kan bo for din destination bryllup, vil du helt sikkert ønsker at tage dine gæster komfort og pengepung i betragtning. Da der ikke forventes bruden og gommen til at betale for værelser af bryllup gæster, til gæsterne selv vil bruge de penge, bo på din destination. Vælge en altomfattende udvej for din destination bryllup kan være et godt valg, da gæsterne vil være i stand til at betale en afgift for deres værelser, underholdning, mad og drikke.