Dessert: Fejlfinding Tips

Tough kage opskrift

Sommetider opskriften er skyld når din kage er hård. Hvis der er for lidt sukker eller fedt i dejen vil gluten i melet overdevelop og kagen bliver hård.

Pan Størrelser

Kontroller, at du bruger den korrekte pan størrelse, når bage en kage. Hvis gryden er for lille, vil kagen ikke bage igennem og vil falde, når ud af ovnen.

Kiks - Let og luftig eller Hockey Pucks?

Kiks til jordbær Marie smager vidunderligt, når de er lavet godt. De næsten smelter i munden. Hvis du har problemer med dine kiks at være tung og hård, er der et par ting at tjekke. Sørg for, at du ikke er overblanding. Desuden kan din bagepulver være for gamle og ikke får dem til at stige helt.

Tough Kager

Hvis din kage er hård, er der nogle faktorer at undersøge. Var melet du brugte for højt proteinindhold, ligesom et brød, mel? Har du overmix kagen efter blev tilføjet væsken, der udvikler gluten?

Faldende Kager

Hvis din kage falder, når du tager den ud af ovnen, er det sandsynligvis var underbaked. Dette betyder, at protein og stivelse struktur i melet ikke indstillet, og var for svag til at holde den producerede gas ved bagepulver og soda. Derfor strukturen kollapsede.

Hvad gik der galt?

Hvis din kage faldt, her er en nem måde at fortælle, hvad der gik galt. Skær ind i det. Hvis den indvendige er meget våd, blev kagen underbaked. Hvis den indvendige er tør, var der nok for meget bagepulver eller sodavand anvendes.

Tjek din ovn

Hvis dine cookies, barer, tærter og kager er for brun på den ene eller den anden side, skal du sørge for at rotere pander omkring halvvejs under tilberedningen. Ovnen har sandsynligvis hot spots, og det vil sikre, at produkterne bage og brun jævnt.

Ujævn Browning

Hvis du har problemer med at få kager eller cookies til brune jævnt, kan du prøve at bage dem på den midterste rack i ovnen, en ad gangen.

Magi-Kage Strips

Magi-Kage strips er genanvendelige tunge multistikdåser, som du proppen i vand og pin omkring kage pander under bagningen. Som kage bager, vand fordamper fra strimlerne og afkøler de ydre kanter af gryden, så kage stiger og bager jævnt.

Bagepulver Beløb

Tro det eller ej, for meget bagepulver gør bagværk falder. Boblerne bliver for stor, flyde til toppen af ​​produktet, og pop i stedet for opholder sig i protein / stivelse nettet. Den grundlæggende forhold er ikke mere end 1-1 / 4 tsk. bagepulver pr kop mel.

Tough Biscuits?

Hold dejen køligt når du laver kiks. Hvis det varmer op for meget, vil det smør / afkortning smelte og kiks vil ikke være flaky.