Design tricks til at gøre værelser se større

Design tricks til at gøre værelser se større

Små værelser ikke nødt til at se små. Der er flere tricks du kan bruge til at give den illusion, at et værelse er større end det er. Disse omfatter dine valg af møbler størrelser, væg behandlinger, farver, spejle og andre designværktøjer, der er sjove og nemme at bruge.

Syv tricks til større flotte værelser

Opret et rum, der vises større end den er ved at følge disse tips og tricks.

1. Brug Large Møbler

Design tricks til at gøre værelser se større

Den værste design strategi er at bruge mindre møbler med det formål at skabe en mindre skala rum, som kun vil gøre dit værelse ser ud som en miniature model og unormal. I stedet for nedskæringer dine møbler, gå til større møbler. Denne tilgang vil gøre rummet synes større end det er.

Den største fristelse i denne type design er at lægge for meget møbler i rummet. Målet er en afbalanceret design. For at opnå dette, du vil kun bruge et par eller et par stykker af overdimensionerede møbler, afhængigt af størrelsen på dit værelse. Kontrasten mellem den overdimensionerede møbler og resten af ​​din indretning vil skabe interesse og dybde.

2. Flydende Møbler Arrangementer

Design tricks til at gøre værelser se større

Placering af møbler mod væggen er en almindelig fejl, især i mindre rum. Få møblerne væk fra væggene og "flyde" det. Flydende møbler betyder, at du placerer den fra midten og ud. Ryggen af ​​møblerne er ikke imod væggene. Denne teknik skaber en mere intim siddepladser arrangement samtidig frigøre vægplads, der giver den illusion, at rummet er større end den faktisk er.

3. gøre det større med striber

Design tricks til at gøre værelser se større

En anden god måde at skabe illusionen af ​​et større rum er med striber. Stripes skabe en retningsbestemt element til dit værelse. Øjet vil naturligvis følge bevægelsen af ​​striber. Du kan enten gå med lodrette striber at give det udseende af højder eller vandret for at skabe illusionen af ​​bredden. Bredere striber fungere bedre i denne teknik end tynde dem.

  • Brug en monokromatisk stribe effekt på to til tre nuancer af samme farve, skifter fra lys til medium til mørk, ved hjælp af maling.
  • Stribet tapet er en anden væg mulighed.
  • En stribet tæppe kan bidrage til at forlænge eller udvide udseendet af et værelse.
  • Gå med en bred stribet polstring for et par tilhørende stole.

Stripes ikke kun tilføje en dramatisk præg på dit værelse, men også give det nødvendige dybde. Bland mønstre i dit design for sort og interesse.

4. Refleksioner Open op i ethvert rum

Design tricks til at gøre værelser se større

Refleksion er en af ​​de bedste tricks du kan bruge til at give illusionen af ​​en større plads. Spejle er bedste værktøj i din refleksion arsenal. Hvis dit værelse har få vinduer, kan du oprette flere af plads store overdimensionerede spejle på væggen modsat et vindue. Spejlet vil afspejle vinduet, hvilket skaber en faux vindue effekt på vinduer væg.

Derudover vil refleksionen af ​​vinduet generere mere lys i dit værelse, hjælpe med at åbne det op yderligere. At bære refleksion teknikken videre i dit værelse, vælge et par glas top tabeller eller moderne spejl stil møbler. Små vedhæng lysekroner ophængt over glasplade ende bord vil reflektere lys og lysne enhver lille rum.

5. Room With a View

Design tricks til at gøre værelser se større

Hvis dit værelse har en naturlig udsigt gennem et eksisterende vindue, overveje at åbne vinduet væg op ved at erstatte den konventionelle vindue. Du kan bruge en større vindue og installere en terrassedør eller bare vælge et stort panoramavindue.

Installer draperier stænger et par inches fra loftet med fuld længde forhæng at skabe illusionen af ​​højde og en større plads. Hvis dit værelse ikke har nogen vindue plads, eller det er begrænset, og ændring af Windows er ikke en mulighed, så overveje at oprette en faux vindue.

Solid Wall Faux Windows

Den faux vindue kan skabes ved at installere et par gardiner på en fast væg. Du kan enten holde forhæng lukket eller ramme en faux vindue effekt med støbning, herunder en vindueskarm og derefter installere mini-persienner eller en nuance, der forbliver lukket.

Scenic Mural Faux Window

En anden faux vindue teknik er at dedikere en væg eller vægplads til en naturskøn foto vægmaleri. Du kan også indramme dette med støbning og forhæng, men det er ikke nødvendigt, da hele vægmaleri er visuelt effektive i åbningen af ​​et rum.

6. Dramatisk farvevalg

Design tricks til at gøre værelser se større

Ryst konventionelle gamle regler, at en lille værelse kun skal have lys eller lyse vægge. Mens lysere farver giver en illusion af genstande og rum er større, det er en fejl at tro, at du er begrænset til disse farver. En mørkere væg farve kan gøre et lille rum varmere og hyggeligere, da mange lyse farver giver en steril eller endda koldt stemning til et rum design.

Brug en mørkere nuance for en accent væg til kontrast mod tre lysere farvede vægge. Mange mennesker helt ignorere loftet, der mener, at konventionelle hvid er den eneste farve valg. Du kan bruge loftet for at give dit værelse design større dybde ved at behandle det som et andet farverum. Gå med en mørkere eller kontrasterende farve til en fremragende visuel effekt.

7. kunstig belysning

Design tricks til at gøre værelser se større

Kunstig belysning er en anden fantastisk måde at åbne op for en plads. Ligesom du ville lag stof og teksturer, kan du lag belysning for at give dybde, charme og stemning til dit værelse. Lys åbner altid op et mellemrum. Tilføj et par Indbygning lys placeret på en lysdæmper. Tilføj et par bordlamper og en eller flere torchiere gulv lamper, der kaster lys på loftet.

Gøre dit værelse Pop

Opret visuelle lag på dit værelse og gøre det ser større gennem brug af farver, mønstre og stoflige elementer. Følg blot disse tricks til at give illusionen af ​​en større plads, og du vil ende op med et design, du kan nyde.