Design for Søskende Deling et soveværelse

Design for Søskende Deling et soveværelse
IKEA STUVA kid lagersystem

Søskende har ikke altid de samme sympatier og antipatier. Når de deler et værelse, kan dette hurtigt blive en slagmark. Du kan undgå dette, når du starter et soveværelse makeover ved at sidde ned med dine børn til at diskutere dit design plan.

Designing for Age grupper

Den første ting, du ønsker at gøre, er at finde elementer, dine børn både kan lide. Dette kan være så simpelt som en farve, de begge kan lide eller så kompliceret som møbler stilarter. Afhængigt af dine børns alder, kan du ønsker at begrænse deres input i designvalg.

Småbørn og små søskende

Hvis dine børn er stadig småbørn eller førskolebørn, derefter holde processen enkel. Du ønsker ikke at overvælde dine børn med alt for mange valg. Bare spørg hver barn spørgsmål for at hjælpe dig med at afgøre, hvad de måtte have til fælles.

Hvis de ikke har lignende kan lide, indsnævre deres valg ved at give dem mulighed for at vælge et element til brug i rummet. Du foretrækker måske at vælge farve og derefter give dine børn til at vælge et element fra den følgende liste til at omfatte på deres side af lokalet.

Barnets favorit:

 • Aktivitet
 • Animal
 • Tegneseriefigur
 • Farve
 • Flower
 • Ferie

Teenage Søskende

Det kan tage flere kompromitterende at finde et værelse design, der vil arbejde for to teenagere. Ved denne alder, dine børn ved, hvad de kan lide og hvad de ikke kan lide, og de har ikke noget imod at fortælle dig.

Du kan finde fælles fodslag med en farve, de kan begge enige om. De andre elementer, der hver teenager bruger til at dekorere hans eller hendes side af rummet skal holde sig til farveskema.

Hvis farven ikke er et fælles grundlag, kan det være nødvendigt at holde farvetema neutral. Hvert barn bør begrænses til én ekstra farve, de kan indføre i det overordnede soveværelse design. Denne tilgang gør det muligt for din teenager at have nogle udtryk i farver, samtidig med at den grundlæggende farveskema en kulisse.

Med indhold Temaer og Forebyggelse Modstridende Designs

Der er et par ting, du kan gøre for at holde fred mellem dine børn, når det kommer til at udtrykke deres sympatier i deres soveværelse. Mens dette er et særligt rum bare for dem, og de har brug for at have en følelse af ejerskab gennem deres dekorationer, skal du indstille begrænsninger. Ellers kan du blive konfronteret konstant skænderier.

Nogle måder at holde dette aspekt af værelse design under kontrol omfatter:

 • Begræns brugen plakat til én stor plakat og tre små per barn.
 • Begrænse udsmykning plads til en væg, typisk hvor sengen er.
 • Brug kun vægplads lige over sengen er en anden måde at begrænse dekorationer.
 • Indstil parametrene for emnet.

Blande to temaer i One

Det er meget svært at få koblet to temaer, men hvis dine børn er ældre og har meget specifikke idéer om temaet, de ønsker for Værelset, du har brug for at finde en måde at enten blande de to temaer eller finde et kompromis med en neutral tema. Du ønsker måske at male eller indsæt et vægmaleri på det enkelte barns side af værelset, der afspejler hvert tema, men deler den samme farveskema.

 • Prinsessen fe Temaer: Hvis et barn elsker slotte og fairy prinsesser og det andet barn foretrækker fe magi og skove, disse to temaer kan blandes ved hjælp af farver. Vælg to farver som pink og grøn, gul og grøn, lilla og grøn eller blå og grøn til soveværelset farveskema. Hvid, brun eller sort, kan anvendes som en accent farve.
 • Robotter og biler Temaer: Et barn, der kan lide robotter og et barn, der elsker biler kan blive behandlet på samme måde ved at bruge farve som dit tema i stedet for emnet. I dette tilfælde kan du bruge sølv grå og blå med accent stykker rødt.
 • Design for Søskende Deling et soveværelse

  Afspiller Med String Theory plakat fra Zazzle

  Space og økologi Temaer: Et barn er et Star Gazer og den anden er et træ hugger. I dette tilfælde vil farve blive dit tema. Det kunne være så simpelt som en hvid sky loft vægmaleri, en skov vægmaleri på en væg og en rumstation eller stjerneklar nat vægmaleri på den anden. En grøn tæppe og blå maling på de resterende vægge, og du har en glad univers inden for rammerne af soveværelset.

 • Videnskab og Musik: Et barn er en videnskab nørd og den anden er en spirende rockstjerne. Et fællestræk de har, er tal. Dette kan blive temaet for deres soveværelse med måske en finurlig plakat om strengteori, der spiller på videnskab og guitar tema. Desuden kan hver tilføje andre specifikke elementer for hans eller hendes interesse.

Opbevaring og Bed Solutions

Opbevaring for yngre børn kan være i mindre målestok, så du kan få flere typer af lagringsmuligheder. Siloer, kasser, hylder, kister og bogreoler er blot nogle af de typer af lagerenheder, der arbejder for enhver aldersgruppe.

Nogle store storage ideer kan findes på en række forskellige forhandlere:

IKEA

IKEA tilbyder nogle af de mest innovative løsninger til rimelige priser.

 • Design for Søskende Deling et soveværelse

  IKEA Lille Storage-løsninger

  IKEA Trofast Opbevaring Serie: Find den rigtige bookshelf konfiguration og bøtter og spande til at matche dine børns soveværelse indretning.

 • IKEA STUVA Systems: Disse enheder kan placeres som du gerne oprette opbevaring, skab og skrivebord områder for dine børn.
 • IKEA Lille Storage-løsninger: Disse ideer tilbyder en bred vifte af små storage elementer og objekter, du kan indarbejde i soveværelset design.

Pottery Barn Teen

PB Teen har mange smarte muligheder, der fungerer godt for dual-søskende soveværelser.

 • Hampton Vanity Tower Set: Dette sæt er en fantastisk måde at tilføje rum opbevaring. Eller du kan også placere to forfængelighed ved siden af ​​hinanden, en for hver pige.
 • Beadboard Tower lagerenhed: Tilføj dekorative opbevaringskasser og siloer til denne elegante reol.
 • Beadboard Wall Reol: Vælg mellem flere finish at gå med en drenge eller piger soveværelse design.
 • Display Det Opbevaring Mirror: En drejelig enhed med et spejl, kork opslagstavle, reoler og pløkker til jakker.
 • Hængende Closet Organizer: Hold skabet organiseret, mens du tilføjer mere lagerplads.

To senge og to skriveborde

Der er nogle seje møbler enheder, der kan give dine børn den plads, de har brug for, så deres soveværelse bliver en funktionel plads til søvn, lektier og leg.

 • Pottery Barn Kids: enkeltsenge og køjesenge er blot nogle af de designløsninger, der tilbydes til børn 'soveværelse møbler.
 • Pottery Barn Treehouse Bed: Du kan skabe mere gulvplads med denne cool seng løsning til småbørn. Styles for piger og drenge.
 • PB Teen senge: Pottery Barn (PB) tilbyder mange seng konfiguration løsninger til søskende. Uanset om du vælger køjesenge, hems og køje med skrivebord enheder, dobbeltsenge med bogreol hovedgærder eller side reoler, hjørne enheder med under sengen opbevaringsskabe, er du sikker på at finde den rigtige for dine børn.
 • Chelsea Vanity Loft: Dette er en fantastisk løsning for små gulvplads. I stedet for blot at placere to enkeltsenge adskilt af et natbord, to af disse enheder og fordoble dine børns rum. Inkluderer en hems seng, forfængelighed, reception og Cubby reol.
 • Hjørne skriveborde: Et par hjørne skriveborde giver hver søskende en privat hjørne af plads til skolearbejde.
 • Dobbelt Skrivebord Enhed: Du kan kombinere et hjørne skrivebord enhed med en regelmæssig desk enhed til at oprette dit eget design. Glem ikke at tilføje nogle hylder og en Hutch eller to.
 • Pottery Barn Schoolhouse Corner: Giv rigelig skrivebordsplads til både børn med denne justerbare konfiguration enhed.

Rumdelere

Design for Søskende Deling et soveværelse

Perleforhænget fra Shop Wild Things

Hvis du ikke kan finde nogen fælles designelementer, der både børn som, overveje at opdele rummet i to halvdele og tillader hvert barn til at dekorere sin del den måde, hun ønsker.

 • Perleforhænget fra Shop Wild ThingsRoom Dividers: Masser af folde skærmen valg til opdeling af en del af soveværelset.
 • IKEA Expedit Cubby reol: A se gennem reoler enhed giver opbevaring og plads division. Tildel hvert barn et afsnit og bruge farverige skraldespande og kurve for yderligere opbevaringsløsninger.
 • Gardin-Tracks: Hvis pladsen ikke tillader en reol adskillelse derefter installere et loft spor til gardiner.
 • Shop Wild Things: Prøv en eller to af disse beaded gardiner hænger ned fra loftet.

Making Room

Den største bekymring, når fordobling op søskende i et soveværelse er der nok lagerområde for begge børn. Disse er blot nogle af de meget kreative og innovative møbler, der kan hjælpe dig med at maksimere og øge din lagerplads.

Nøglen til en vellykket værelse design i mere end ét barn er at skabe design spilleregler. Disse regler bør være dem, at dine ældre børn at formulere. Medtag hvad der kan og ikke kan bruges som værelse dekorationer og så sørg for at håndhæve reglerne. Hvis dine børn har parametre for udsmykning, vil de blive lykkeligere, og du vil være tilfreds med det endelige resultat.